5 Μαρ 2017

Μούφα ελευθερία του τύπου …Όλα τα μεγάλα και επιδοτούμενα ΜΜΕ παγκόσμια,εδώ και δεκαετίες, παίρνουν διαταγές άμεσα από νεοταξίτικα κέντρα.

Όλα τα μεγάλα και επιδοτούμενα ΜΜΕ παγκόσμια,εδώ και δεκαετίες, παίρνουν διαταγές άμεσα από νεοταξίτικα κέντρα.

Ο Τραμπ, δεν πήγε στο ετήσιο δείπνο των συντακτών τύπου του Λευκού Οίκου, γειώνοντας όλα τα τσιράκια της νέας τάξης.

Ο Άλεξ Τζόουνς, το site του οποίου, καθώς και άλλα αντινεοταξίτικα τα είχε απαγορεύσει ο Ομπάμα, με διάταγμα, λίγο πριν τελειώσει η θητεία του, είπε ότι καλά έκανε και τους γείωσε, διότι θα εύρισκαν κάποιοι την ευκαιρία να πούνε ότι δεν πάνε για να διαμαρτυρηθούν.

Είπε μάλιστα ο Τζόουνς, να κάνει ο Τραμπ γεύμα για τους δημοσιογράφους της εναλλακτικής ενημέρωσης!(εμείς οι ελάχιστοι στο ελλαδιστάν είμαστε καταδικασμένοι!)

Όλα τα μεγάλα και επιδοτούμενα ΜΜΕ παγκόσμια, που έχουνε γίνει γνωστά και διαμορφώνουν την κοινή γνώμη εδώ και δεκαετίες, παίρνουν διαταγές άμεσα από νεοταξίτικα κέντρα. Με πρότυπο το CNN, ειδικά στην Ελλάδα, οι παρουσιαστές της τηλεόρασης έχουνε ξεφύγει υπέρ της νέας τάξης, ακόμη και εκείνοι που είναι υποτίθεται, κατά της αριστερής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα τα ΜΜΕ, προβάλουν την ίδια ιδεολογία, κατά της εκκλησίας, κατά της έννοιας του έθνους, υπέρ τη μετανάστευσης και της κοινωνίας LGBTQ κτλ κτλ.

Μόλις συμπληρωθεί η κυβέρνηση Τραμπ, που την καθυστερεί εντέχνως και με ενστάσεις επί της διαδικασίας το κόμμα του Ομπάμα και της Χίλλαρυ στην επιτροπή υποψηφιοτήτων της βουλής, (υπολοίπεται η έγκριση τεσσάρων υπουργών), θα αρχίσει να διαμορφώνεται το νέο διεθνές περιβάλλον. Μετά μάλιστα την πτώση των αριστερών κομμάτων στην Ευρώπη, μέχρι το επόμενο φθινόπωρο, θα αρχίσει και το ξεσκαρτάρισμα στα ΜΜΕ.

Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος, ή θα αλλάξει, ή θα πάει σε πόλεμο. Ίδιος, δύσκολο να ξαναγίνει.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μούφα ελευθερία του τύπου …Όλα τα μεγάλα και επιδοτούμενα ΜΜΕ παγκόσμια,εδώ και δεκαετίες, παίρνουν διαταγές άμεσα από νεοταξίτικα κέντρα.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications πατώντας εδώ:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications