Μελάνια και Ιβάνκα Τραμπ – Δύο «θηρία» από 1,80 ύψος οπως οι αρχαίοι Δωριείς στον Λευκό Οίκο
Μελάνια και Ιβάνκα Τραμπ – Δύο «θηρία» από 1,80 ύψος οπως οι αρχαίοι Δωριείς στον Λευκό Οίκο η δήθεν (θεωρία) που έλεγε κάποιος στην πράξη!

Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, δεν παίζεται! Με ύψος 1,80 η 35χρονη πρώτη κόρη των ΗΠΑ είναι ήδη μια διασημότητα. Η μαμά της, η Ιβάνα Τραμπ, ήταν μοντέλο και αθλήτρια από την Τσεχοσλοβακία. Οι γονείς της χώρισαν το 1991, όταν η Ιβάνκα ήταν 9 ετών.

Ασχολήθηκε με το μόντελινγκ πριν «απορροφηθεί» στις οικογενειακές επιχειρήσεις. Η Ιβάνκα είναι ήδη μια celebrity. Δίμετρη και με πλούσιο στήθος, η Ιβάνκα Τραμπ είναι μια γυναίκα που αναστατώνει σε κάθε της εμφάνιση.

Από την κομμουνιστική (αριστερή) Ευρώπη είναι και η νυν σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια Τραμπ . Γεννημένη στις 26 Απριλίου 1970 στη Γιουγκοσλαβία, στη Σλοβενία, πήγε στη Νέα Υόρκη το 1996, έγινε μόνιμη κάτοικος των ΗΠΑ το 2001, Αμερικανίδα πολίτης το 2006 και από τις 20 Ιανουαρίου 2017 θα είναι η πρώτη κυρία των ΗΠΑ.. Και η Μελάνια ήταν μοντέλο. Αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο να γίνει σύζυγος ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους στις ΗΠΑ. Έχει ύψος 1,80 και παρά τα 46 χρόνια της σήμερα, είναι μια γυναίκα με τα όλα της .Με τον Ντόναλντ Τραμπ παντρεύτηκαν το 2005.

Κρυφό μήνυμα μονο για απόγονους αρχαίων Ελλήνων
Κρυφό μήνυμα μονο για απόγονους αρχαίων Ελλήνων δωρικής φυλής μια λέξη, username=(ο Απόλλων ηταν στην ? ), password=(πως αλλιως λέμε την άρια(αρεια) φυλή?)


Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications