BINTEO Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ COLUMBIA  ΑΠΟ 2 UFO!
BINTEO Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ COLUMBIA  ΑΠΟ 2 UFO!

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2003 ώρα Ελλάδος 16.00 (09.00 ώρα ΗΠΑ)!Ολόκληρος ο πλανήτης παγώνει απο την αναπάντεχη καταστροφή του διαστημικού λεωφορείου columbia,το οποίο εισέρχεται στην ατμοσφαίρα της γης μετα απο παραμονή 16 ήμερων στο διάστημα γύρω απο την Γη.

Η αποστολή της NASA με το κωδικό όνομα STS-107,ηταν η 28η διαστημική αποστολή του λεωφορείου columbia,με σκοπό την πραγματοποίηση πειραμάτων βαρύτητας,καθώς και άλλων επιστημονικών πειραμάτων και πραγματοποιήθηκε απο 16 Ιανουαρίου μεχρι την 1 φεβρουαριανού 2003. Μέλη του πληρώματος ηταν έξι Αμερικανοί αστροναύτες(4 αντρες-2 γυναικες) και ένας ισραηλινός(??) σμήναρχος. Ωστόσο η αποστολή αυτη ηταν γραφτό να μεινει στην ιστορια :

Το διαστημικό σκάφος αφου πραγματοποίησε τα πειράματα του,αναμενόταν να επιστρέψει στο διαστημικό κέντρο Κένεντι στις 09.00 ώρα,ανατολικών ΗΠΑ, της 1ης Φεβρουάριου 2003. Το πλήρωμα απο τις 08.30 αρχιζει να πραγματοποιεί τους προβλεπόμενους έλεγχους και ολα δείχνουν φυσιολογικά εκτός απο ενα μικρο πρόβλημα στην θερμική ασπίδα του σκάφους,αλλα το πλήρωμα δεν ανησυχεί ιδιαίτερα.

Στις 08.44 το πλήρωμα γυρίζει ανάποδα το σκάφος,πυροδοτεί πέντε πυραύλους και φρενάρει για 2 λεπτά και 38 δεύτερα. Έτσι άρχισε η ελεύθερη πτώση προς την Γη. Αμέσως μετα γυρίζει με τη μύτη προς τα εμπρός. Συναντώντας την ανώτερη ατμοσφαίρα της γης η τριβή δίνει θερμοκρασίες 3000 βαθμών Κελσίου(η θερμική ασπίδα του σκάφους ειναι καλυμμένη απο πυρίμαχα πλακάκια).Το σκάφος κατεβαίνει τωρα κάνοντας "οκταρακια",ώστε να καταναλώνει οσο το δυνατό περισσότερη απο την κινητική του ενεργεία. Κάπου πάνω απο τον ινδικό ωκεανό,λίγο δυτικότερα της Αυστραλίας,η πυρίμαχη ασπίδα του σκάφους αρχιζει και κοκκινίζει. Οι επικοινωνίες διακόπτονται για περίπου τρία λεπτά. Η ταχύτητα του ειναι τωρα 24,1 μαχ (1μαχ=340 μετρά το δευτερόλεπτο,η ταχύτητα του ήχου).

Στις 08.46 το Κολούμπια ειναι πάνω απο την Καλιφόρνια. Τότε ο αυτόπτης μάρτυς tony beasley και η γυναικά του, που το παρακολουθούν απο το έδαφος με τηλεσκόπιο,παρατηρούν κατι παράξενο σε μια απόστασή σχετικά μικρη απο το σκάφος,ενα λευκό αντικείμενο να το ακολουθεί, ενώ μέσα σε αυτο και στον έλεγχο εδάφους ,ολα φαίνονται σαν φυσιολογικά.

Στις 8.53 αχρηστεύεται ένας αισθητήρας θερμοκρασίας του αριστεροί φτερού,πράγμα που δεν ειναι σπάνιο 'η επικίνδυνο. Γι'αυτο και ο έλεγχος εδάφους δεν ενημερώνει το πλήρωμα.
Στις 8.56 οι αισθητήρες θερμοκρασίας δείχνουν ταχεία άνοδο. Δυο λεπτά αργοτερα ,μερικοι ακόμη αισθητήρες τίθενται εκτός λειτουργίας στην αριστερή πλευρά της ατράκτου.
Στις 08.59 χάνονται οι ενδείξεις πίεσης αερα στα ελαστικά των τροχών. Τότε το κέντρο ελεγχου στο Χιούστον του Τέξας αρχιζει να συζητάει το πρόβλημα με το πλήρωμα.
Στις 09.00 η απάντηση του κυβερνήτη κόβεται στη μέση...Σιωπή για αρκετά δευτερόλεπτα...Στατικός θόρυβος...Μερικά κλικς ακούγονται στα ακουστικά των ελεγκτών.
Το σκάφος σε ύψος 63 χλμ πάνω απο την περιοχή "Παλαιστίνη"του Τέξας εκρήγνυται με τρομακτικό θόρυβο και πέφτει διαλυμένο σε χιλιαδες κομμάτια.

Ο μυστηριώδης σύνοδος.
-------------------------------
Από την πρώτη στιγμή της εισόδου του διαστημικού λεωφορείου στην ατμοσφαίρα της γης,ενα περιεργο αντικείμενο φαινόταν διπλά του. Επρόκειτο για μια λευκη σφαίρα που δεν άφηνε ίχνος. Η λευκη ουρά που άφηνε πίσω του το διαστημικό λεωφορείο λόγο της φοβερής τριβής με τον αέρα,ηταν φυσιολογική. Άλλα το ΑΤΙΑ ηταν εκεί κοντά...

Υπήρξαν αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες,κάτοικοι κυρίως της Λουιζιάνα και του Τέξας,οπως το ζευγάρι που ανέφερα πιο πάνω,που διέκριναν κατι ασυνήθιστο διπλά στο columbia,λίγο πριν την έκρηξη ! Δεν δίστασαν ,μαλιστα,να το δηλώσουν στις τηλεοπτικές κάμερες. Ένας σχολιαστής μαλιστα το ανέφερε σαν "αντικείμενο πολύ κοντά στο λεωφορείο".

Λίγα λεπτά αργοτερα η στιγμή της πρώτης έκρηξης και το UFO εξακολουθεί και βρίσκεται στο ίδιο σημείο. Προσοχή: το UFO δεν αμφισβητήθηκε πότε ,ούτε ερμηνεύτηκε ως σφάλμα οθόνης η κατι παρόμοιο. Άπλα δεν δόθηκε καμια εξήγηση για την ύπαρξη του.Λίγο αργοτερα το αινιγματικό UFO εξακολουθεί οπως φαίνεται να παρακολουθεί την είσοδο του columbia στην ατμοσφαίρα της Γης. Τα δραματικά λεπτά περνούν και τωρα μια λάμψη ηλεκτρικού τύπου με ακτινοβόλο δέσμη κτυπάει το ίδιο το columbia ειναι η οριστική ένδειξη οτι ήρθε το τέλος. τα MME όλου του κόσμου έδειχναν τις τελευταίες φάσεις της καταστροφής,όταν το UFO δεν φαινόταν πια!

Η καταστροφή του columbia,η δεύτερη μετα την καταστροφή του αδελφού σκάφους challenger στις 28 Ιανουαρίου 1986.Τι ακριβώς συνέβη και προκάλεσε την καταστροφή ? πάντως οχι αυτα προβλήθηκαν και ειπώθηκαν κατα κόρον απο ολα τα ΜΜΕ σε ολο τον κόσμο!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications