Γιγαντιαίo ανθρωποειδή σχήμα σε σύννεφο στη Ζάμπια.
Γιγαντιαίo ανθρωποειδή σχήμα σε σύννεφο στη Ζάμπια.

Το τεράστιο ανθρωποειδές σχήμα σε σύννεφο που εμφανίστηκε στη Ζάμπια έχει μήκος τουλάχιστον 100 μέτρα(330 πόδια). Εθεάθη πάνω από το εμπορικό κέντρο Mukuba στην Κίτουε, στη Ζάμπια στις 2 Μαρτίου 2017.

Ο κόσμος στο εμπορικό κέντρο τρόμαξε και άρχισε να τρέχει όταν είδε την τεράστια παράξενη ανθρώπινη φιγούρα που εμφανίστηκε σε σύννεφο πάνω από το εμπορικό κέντρο.

Η υποτιθέμενη οπτασία εθεάθη πάνω από το εμπορικό κέντρο Mukuba στην Κίτουε. Οι Φωτογραφίες δείχνουν ένα μεγάλο ανθρωποειδές κεφάλι και με σώμα και ουρά στον ουρανό και αυτό πιστεύεται ότι έχει μετρηθεί με μήκος πάνω από 100 μέτρων (330 πόδια). Το πυκνό μαύρο σχήμα έμοιαζε να είναι κατασκευασμένα από διαφορετικό υλικό από τα σύννεφα.

Από την οπτική γωνία της φωτογραφίας, φαίνεται σαν η οπτασία να κοιτάζει προς τα κάτω στο εμπορικό κέντρο.Το σχήμα έμεινε στον ουρανό για περίπου μισή ώρα και κάποιοι νόμιζαν ότι ήταν μια εκδήλωση του Θεού.

Ένας μάρτυρας εξηγεί: «ήμαστε συγκλονισμένοι που είδαμε εικόνες που έμοιαζαν με έναν άνθρωπο στα σύννεφα, για κοντά 30 λεπτά. Μερικοί αρχίσαν τη λατρεία αλλά άλλοι έτρεξαν μακριά. Ήταν τόσο παράξενο.»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications