Εξωγήινοι απαγάγουν γυναικά για να γεννήσει  υβρίδια ανθρώπων εξωγήινων !
Για τέσσερα χρόνια οι εξωγήινοι με χρησιμοποιούσαν ως μια μηχανή για την παραγωγή των παιδιών!!!

"Για τέσσερα χρόνια οι εξωγήινοι με έχουν χρησιμοποιήσει ως ένα μηχάνημα για την παραγωγή παιδιών", - είπε μια 24 άχρονη στην Αυστραλία με το όνομα Megan. Ήταν πεπεισμένη ότι ηταν σε αιχμαλωσία για τέσσερα χρόνια, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου γέννησε 48 παιδιά (!) - Υβρίδια ανθρώπων και εξωγήινων.

Τον Μάιο του 2001, η Megan ηταν παντρεμένη με τον Andrew Mayer. Φυσικά ήθελαν να αποκτήσουν παιδιά, αλλά η νεαρή γυναίκα δεν μπορούσε να μείνει έγκυος. Το ζευγάρι απευθύνθηκε στους γιατρούς, που τις πρότειναν να υποβληθεί σε πλήρη ιατρική εξέταση για το τι φταίει.

Αποδείχθηκε ότι δεν μπορούσε να κάνει παιδιά λόγω της παράξενης γήρανσης των εσωτερικών οργάνων της αναπαραγωγής . Ο ασθενής είχε μια μήτρας και σάλπιγγες οπως μια 60 άχρονη γυναίκα ! Σύμφωνα με τους γιατρούς.Η Megan έπαθε σοκ. Ήταν σίγουρη ότι δεν είχε μείνει ποτέ στο παρελθόν έγκυος.Οι γιατροί την συμβούλεψαν να κάνει μερικές συνεδρίες ύπνωσης για να βρεθεί αν είχε κανει εκτρώσεις.

Στην υπνωτική κατάσταση, είπε μια απίστευτη ιστορία.
"Ήμουν με τα πόδια στο πάρκο της πόλης, όταν παρατήρησα ένα μικρό φωτεινό αστέρι στον ουρανό, το οποίο πλησιάζει με ταχύτατα, αυξάνοντας σε μέγεθος.- Σύντομα, άρχισε να μοιάζει με ενα επίπεδο δίσκο ασημί χρώματος ".Ένα παράξενο αντικείμενο αιωρούνταν ακριβώς απο πάνω μου,έτρεξα μακριά αλλά ξαφνικά αισθάνθηκε μια ακαταμάχητη δύναμη να την τραβά επάνω. Ούρλιαζε απο φόβο και παρατήρησε ότι έφευγε απο την Γη ψηλά, μεχρι που έχασε τις αισθήσεις της.

Ξαφνικά βρέθηκε στο απόλυτο σκοτάδι και στην σιωπή. Άρχισε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια, παρατήρησε οτι ηταν σε δωμάτιο απολύτως ομαλούς τοίχους και δάπεδο. Ξαφνικά, ένα φωτεινό φως έλαμψε και η Megan μπορούσε να δει ανθρώπινες φιγούρες. Τα πλάσματα είχαν ασυνήθιστα μικρό ανάστημα. Ξαφνικά, συνειδητοποίησε ότι οι μυστηριώδες απαγωγείς της δεν ηταν άνθρωποι!.

Ήταν παράξενα πλάσματα με μεγάλα κεφάλια και λεπτά χέρια και τα πόδια με τεράστια μαύρα μάτια. Την πήραν απο εκεί άλλου σε κατι που μοιάζει με χειρουργείο. Τα Γκρι όντα άρχισαν να κάνουν κάτι σαν ιατρική εξέταση, μετά την έβαλαν σε ένα «κελί» - ένα μικρό δωμάτιο, όχι περισσότερα από τρία μέτρα, με διαφανείς τοίχους, στο δάπεδο και την οροφή. Στα δεξιά και αριστερά υπήρχαν άλλοι αιχμάλωτοι.Μετά από λίγο η Megan ήρθε σε επαφή με την γειτόνισά της στο διπλά κελί με χειρονομίες,ηταν μια νεαρή όμορφη γυναίκα περίπου 25 ετών.

"Θέλουν να τους κάνουμε παιδιά" είπε με νοήματα .
Η Megan έμαθε ετσι την αλήθεια. Περίπου δύο εβδομάδες αργότερα άρχισε να φουσκώνει η κοιλιά της , και μόλις σε δύο μήνες, η Megan γέννησε το πρώτο της παιδί. Μόλις το μωρό γεννήθηκε, της το πήραν αμέσως. Αλλά μπορούσε να δει το παιδί της, το οποίο της προκάλεσε αποστροφή και τρόμο.Σύμφωνα με την Megan, τα μωρά υβρίδια ήταν παρόμοια με τα επίγεια μωρά, αλλά είχαν μεγάλα μάτια.

Μέτα έφεραν άλλη για εγκυμοσύνη, και μετα άλλη, και άλλη. Η Megan λέει ότι ο χρόνος για την υλοποίηση των υβριδικών παιδιών ηταν εξαιρετικά μικρός σε σύγκριση με τα ανθρώπινη παιδιά.Τα υβρίδια ειχαν γεννηθεί μέσα σε τέσσερις μήνες. Μου είπαν ότι διατηρούν μια σεληνιακή βάση σε σχήμα πυραμίδας.

Τα τέσσερα χρόνια πέρασαν γρήγορα,και είχε γεννήσει 48 παιδιά ,αυτο οφείλεται στο γεγονός ότι οι εξωγήινοι έβαζαν πολλά έμβρυα μέσα στη μήτρα της γυναίκας. Στη συνέχεια,η Μέγκαν σταμάτησε να γεννάει καθώς έγινε άγονη. Μετά από αυτό, οι εξωγήινοι την επέστρεψαν στην Γη!.Η Megan λέει ότι αυτό που της συνέβη σε αυτήν θα πρέπει να αφυπνίσει όλους πάνω στη γη. Κατά τη γνώμη της, οι εξωγήινοι εχουν δημιουργήσει μια φυλή υβριδίων να αποικίσουν τον πλανήτη μας, και σε σχέση με τους ανθρώπους είναι εξαιρετικά εχθρικοί.

Υπάρχει και άλλο ένα μυστηριώδες σε αυτη την ιστορία . Πριν από το γάμο της, η Megan υπηρέτησε για λίγο στο στρατό με σύμβαση για να βρει που ηταν αυτα τα τέσσερα χρόνια,πήγε στον στρατό να δει αν ηταν εκεί τα 4 χρονιά, ξαφνικά αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχαν έγγραφα να υποστηρίζουν την στρατιωτική θητεία της!!.Το αρχείο του Υπουργείου Άμυνας της Αυστραλίας είπε στο κορίτσι οτι πότε δεν ηταν στην υπηρεσία του στρατού, και οτι μπορεί να έχει μια ψυχολογική διαταραχή.

Οι UFOλόγοι πιστεύουν ότι οι αναμνήσεις της δήθεν στρατιωτικής θητείας έχουν τεχνητά εισαχθεί στην μνήμη της Megan,για την αντικατάσταση του χρόνο που ηταν στην βάση των εξωγήινων!.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications