Το δημόσιο κατάσχεσε τα χρήματα των εξόδων κηδείας από χήρα αστυνομικού! ούτε για αυτούς που υπηρετούν το ίδιο το σύστημα δεν υπάρχει έλεος!!
Το δημόσιο κατάσχεσε τα χρήματα των εξόδων κηδείας από χήρα αστυνομικού

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η ενέργεια του ελληνικού δημοσίου να κατάσχει με συνοπτικές διαδικασίες τα χρήματα που δικαιούνταν χήρα αστυνομικού για τα έξοδα κηδείας του συζύγου της που της πίστωσε η αρμόδια υπηρεσία της ΕΛΑΣ.

Ντροπή και μόνο ντροπή - Το δημόσιο κατάσχεσε τα χρήματα των εξόδων κηδείας από χήρα αστυνομικού (ΕΓΓΡΑΦΟ) - Εικόνα1 Το δημόσιο εξάντλησε όλη του την αυστηρότητα πάνω της όταν γύρωμαςυπάρχουν εκατομμύρια φοροφυγάδες που οφείλουν εκατομμύρια ευρώ. “Μπορεί η ενέργεια των υπευθύνων να είναι νόμιμη, αλλά σίγουρα δεν είναι ηθική” σημειώνει με νόημα.

Αλήθεια με το ποσό των 725 Πρόκειται για ποσό 725 € που επρόκειτο να της πιστωθούν στο λογαριασμό της για να μπορέσει να πληρώσει έξοδα της κηδείας του συζύγου της που όμως ποτέ δεν έφτασαν στα χέρια της όπως φαίνεται και στο ενημερωτικό σημείωμα που της απέστειλε η αρμόδια υπηρεσία στην οποία ανήκε ο σύζυγός της.

Εκεί φαίνεται καθαρά ότι έγινε συμψηφισμός με οφειλή που είχε ο θανών προς το δημόσιο, αφού, όπως αναφέρει η χήρα του, έπαψε να εξυπηρετεί ρύθμιση χρεών προς το δημόσιο ύψους 2.000 € περίπου λόγω της ασθένειας που τον χτύπησε και τον έστειλε για τρεις μήνες στην εντατική και στη συνέχεια στο θάνατο.

Η χήρα του αστυνομικού που βρίσκεται σε πλήρες οικονομικό αδιέξοδο αφού οφείλει στο γραφειο κηδειών, δεν εργάζεται και δεν έχει εισπράξει ακόμη τη σύνταξη που δικαιούται, ενώ το δημόσιο κατάσχεσε και τον τελευταίο μισθό του θανόντα συζύγου της αναρωτιέται για ποιο λόγο το δημόσιο εξάντλησε όλη του την αυστηρότητα πάνω της όταν γύρω μας υπάρχουν εκατομμύρια φοροφυγάδες που οφείλουν εκατομμύρια ευρώ.

“Μπορεί η ενέργεια των υπευθύνων να είναι νόμιμη, αλλά σίγουρα δεν είναι ηθική” σημειώνει με νόημα. Αλήθεια με το ποσό των 725 € που της κατάσχεσαν θα σωθεί το ελληνικό δημόσιο, ρωτάμε εμείς…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications