23 Μαρ 2017

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΙΟ ΒΛΑΚΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ!VIDEO!

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΙΟ ΒΛΑΚΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ!VIDEO!

Έπεσε τυχαία ένα βίντεο στην αντίληψη μου του 2013, που δείχνει τι τραγική κατάσταση που επικρατούσε(και επικρατεί!) με τους χρήσιμους ηλίθιους του ΣΥΡΙΖΑ στα πανεπιστήμια! τελικα ο δείκτης νοημοσύνης των αριστερών ειναι ίσο η και πιο κάτω απο αυτο των ζώων! μετα απο παρατήρηση/ανάλυση της συμπεριφορά τους στο ίντερνετ σε αριστερές ιστοσελίδες που σχολιάζουν ηλίθια σχόλια, διαπιστώθηκε οτι ειναι παντελώς ηλίθιοι ας έχουν και 100 πτυχία,σαν να μην φτάνει αυτο, ειναι και αδίσταχτοι! ηλίθιοι και αδίσταχτοι συνδυασμός που σκοτώνει! κατα τα άλλα λένε οτι τις Χ.Α ειναι ηλίθιοι!

Μια μικρή ανάλυση των χρήσιμων ηλίθιων :Οι ηλίθιοι βρίσκονται ανάμεσα μας. Είναι παντού, προέρχονται από όλες τις κοινωνικές τάξεις,και είναι πάντα έτοιμοι να προκαλέσουν ζημιά στους άλλους.«Βλάκας είναι αυτός που με τις ενέργειές του προκαλεί ζημιά σε κάποιον άλλο, αλλά παράλληλα δεν πετυχαίνει κάποιο πλεονέκτημα για τον εαυτό του ή ακόμα υφίσταται ζημιά και ο ίδιος.»Οι ηλίθιοι είναι επικίνδυνοι, επειδή τα λογικά άτομα είναι δύσκολο να φανταστούν και να ερμηνεύσουν μια βλακώδη συμπεριφορά.Μερικά άτομα κληρονομούν εξαιρετικές δόσεις του γονιδίου της ηλιθιότητας!και το χειρότερο? Η εξουσία είναι ένας άλλος παράγοντας που γιγαντώνει τη βλακεία/ ηλιθιότητα .«Η εξουσία αποβλακώνει», έγραψε ο Γερμανός φιλόσοφος Φρίντριχ Νίτσε.Άραγε πόσο ηλίθιοι ειναι οι γνωστοί σας πολιτικοί, διοικητές τραπεζών, λογιστές δικηγόροι, επιχειρηματίες , διευθυντές, συνεργάτες... η και οι φίλοι σας; απο θέμα ψυχολογικής σκοπιάς ειναι γνωστό οτι για να ελέγχεις κάποιους ρίχνεις τα επίπεδα νοημοσύνης σε επίπεδα ζώου!μαντέψτε! μα δεν ειναι μονο αυτα!οι αριστεροι κομμουνιστες με νοημοσύνη ζώου έλκουν την καταγωγή τους απο αφρικάνικη ήπειρο, αραβική χερσόνησο Τουρκιά κτλ δεν ειναι Έλληνες βιολογικά! πως να μην ειναι υπέρ λαθρο?

Υποκεινούμενα αριστεροφασιστάκια χωρίς συνείδηση μιλάνε όπως γουστάρουν ακόμα και σε πρυτάνεις,απειλούν με τραμπουκισμούς και στην τελική οι ίδιοι καταστρέφουν την παιδεία! αλλα δημοκρατικά δικαιώματα λεει το ζώο!!Η άλλη λέει δε σε θέλουμε εδώ στον καθηγητή!(δεν ειναι αριστερός?)! Τι είναι εκεί το σπίτι της?''δε μπορούμε να μιλήσουμε... δε μπορούμε να εκφραστούμε...'' Αν μη τι άλλο διαθέτει την αρετή της αυτογνωσίας η συγκεκριμένη οπως πολλοι/πολλές όμοιοι της που εχουν "άποψη"!ψάχνετε ακόμα πως έβγαλαν το ΣΥΡΙΖΑ?©ΑΕΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΙΟ ΒΛΑΚΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ!VIDEO!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications