Συνθήκες Μεσαίωνα στην εβραϊκή αριστερή Γερμανία, στην δημοκρατία της Βαϊμάρης ξανά: Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι χωρίς ρεύμα
Συνθήκες Μεσαίωνα στην εβραϊκή αριστερή Γερμανία, στην δημοκρατία της Βαϊμάρης ξανά: Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι χωρίς ρεύμα

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους περισσότεροι από 331.000 άνθρωποι στη Γερμανία έμειναν χωρίς ρεύμα, λόγω αδυναμίας να πληρώσουν τον λογαριασμό. Τους κόβουν το ρεύμα ακόμα και για 100 ευρώ. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της «πράσινης» ενεργειακής πολιτικής – σώστε τον πλανήτη, όχι τους ανθρώπους! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΆΝΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!!!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Deutche Welle, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι αναγκάζονται να επιβιώσουν χωρίς ζεστό φαγητό και νερό, και ηλεκτρικό ρεύμα. Μέσα σε ένα χρόνο οι αρχές έκοψαν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε περισσότερους από 331.000 ανθρώπους, ακόμα και για ποσά των 100 ευρώ.

Γερμανία: χωρίς ρεύμα λόγω φτώχειας
Η φτώχεια στη Γερμανία έχει πολλά πρόσωπα. Ένα από αυτά είναι η ζωή στο απόλυτο σκοτάδι ή με το φως κεριού. Σε 331.000 ανθρώπους κόπηκε το ρεύμα μέσα σε έξι μήνες. Άλλοι δεν διαθέτουν χρήματα για τα απολύτως απαραίτητα.

Η ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών έχει αφήσει τα ίχνη της. Χωρίς ζεστό φαγητό και νερό, τελικά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, η επιβίωση ήταν δύσκολη και το κοινωνικό όνειδος μεγάλο. «Ξαφνικά βρίσκεται κανείς απέναντι στα αδιέξοδά του», λέει ο Κουρτ από το Άαχεν. Η περίπτωσή του δεν αποτελεί εξαίρεση. Μέσα σε ένα χρόνο οι αρχές έκοψαν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε περισσότερους από 331.000 ανθρώπους στη Γερμανία. Μια σιωπηρή αλλά δραστική συνέπεια της φτώχειας.

Κερί αντί για ρεύμα
Η διακοπή ηλεκτροδότησης έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή του Κουρτ. Ζει χωρισμένος από τη γυναίκα του και τα δυο του παιδιά έρχονται όλο και πιο σπάνια τα Σαββατοκύριακα. «Το ένα είναι τεσσάρων, το άλλο εννέα χρονών, δεν μπορώ να τα εκθέσω στην ταλαιπωρία να μην έχουν ζεστό νερό», λέει.

Χάρη στη βοήθεια συμβούλου ενέργειας έγινε επανασύνδεση του ρεύματος μετά από 6 μήνες. Ο Χανς Βαϊνρότερ, εμπειρογνώμων ενέργειας στο Κέντρο Προστασίας Καταναλωτή στο Μάιντς, ξέρει πολλές ανάλογες περιπτώσεις. «Ζωή χωρίς ηλεκτρικό είναι μια δύσκολη ζωή που σε βγάζει εκτός ρότας», λέει περιγράφοντας περιπτώσεις στις οποίες την ατελείωτη χειμωνιάτικη νύχτα σπάει το φως του κεριού. Ο κυριότερος λόγος διακοπής ρεύματος οφείλεται στο ότι το κατώτατο βοήθημα για ανέργους δεν επαρκεί λόγω του αυξανόμενου κόστους ενέργειας. Το ποσό που προβλέπεται για ρεύμα είναι 408 ευρώ το χρόνο για έναν εργένη.

Σε περίπτωση που χρωστά κάποιος 100 ευρώ στον πάροχο τότε αμέσως παίρνει ειδοποίηση για διακοπή. Το 2015 ταχυδρομήθηκαν 6,3 εκατομμύρια τέτοια ειδοποιητήρια. Επιχειρήματα όπως ότι στο σπίτι ζουν παιδιά ή ότι χρειάζεται το ψυγείο για συντήρηση φαρμάκων, δεν έπαιξαν κανένα ρόλο.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία έχει αυξηθεί το ποσοστό εκείνων που πρέπει να ζουν με λιγότερο από το 60% ενός μεσαίου οικογενειακού εισοδήματος. Οι φορείς πρόνοιας κρούουν το κώδωνα κινδύνου για μαζική απειλή από τη φτώχεια στη Γερμανία. Διότι το να μην μπορεί κανείς να πληρώσει το ρεύμα είναι απότοκο της αδυναμίας να ανταπεξέλθει στο κόστος ζωής. Ένας στους τρεις ανέργους δεν είναι σε θέση να πληρώσει τα απαραίτητα.

Για παράδειγμα, δεν μπορεί να πληρώσει ενοίκιο και νερό στην ώρα τους ή δεν μπορεί να θερμάνει επαρκώς το σπίτι του. Άλλα κριτήρια είναι το αυτοκίνητο, οι διακοπές, η τηλεόραση, το πλυντήριο ή το σταθερό τηλέφωνο. Σύμφωνα με τον ορισμό της ΕΕ, υφίσταται κάποιος υλικές στερήσεις όταν δεν διαθέτει τα χρήματα για να αντιμετωπίσει τις δαπάνες τεσσάρων από τους παραπάνω τομείς της καθημερινότητας. Το 30,1% των ανέργων στη Γερμανία περιλαμβάνεται σε αυτήν την κατηγορία, απο www.i-gata.gr

ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ Και τωρα έμειναν λίγοι καθαροί και εκεί!η τουρκοκρατια που δεν ειχαν 400 χρονιά την έκαναν μετα το 1945, συν ομαδικούς βιασμούς να γεμίσει και εκεί αριστερα ζωα και μιάσματα κομμουνιστές για να υπηρετούν Εβραίους! αριστεροι και κομμουνιστες ειναι ο καρκίνος της ανθρωπότητας αλλα δεν το εχει καταλάβει κανεις μάλλον! και οι εδω αριστερομιασματα λενε για ναζι που επιβάλουν μετρά! με την δηθεν ναζίστρια Μερκελ όταν ειναι κομμουνιστρια! όταν απο το 1945 ειναι υπό κατοχή η Γερμανία! αυτών των ανθρωποειδών ζώων γιαυτό σταμάτησε και απότομα η εξέλιξη! τι και αν Εβραίοι άρπαξαν ολα τα εργοστάσια και έτοιμη τεχνολογία απο ναζι!

Και να σκεφτεί κανεις οτι το 1940 επι Χίτλερ ηταν η πιο προχωρημένη χωρα στον κόσμο σε ολους τους τομείς και με το καλύτερο πρόγραμμα πρόνοιας με εναν λαό καθαρό, ελάχιστα μολυσμένο απο την κομμουνιστικη πανούκλα,και φαινόταν αυτο αφου πολλοι ηταν ιδιοι με τους γνησιους αρχαίους Έλληνες γιαυτό ηταν ανώτερη φυλή!που κατέστρεψαν οι Εβραίοι!αλλα που να τα πουν αυτα οι αριστεροκομμουνιστες ζουλου πίσω απο ενα σορό ιστοσελίδες? αφου όλη η τεχνολογική πρόοδο ηταν απο ναζι αποδεδειγμένα, 50 χρονιά μπροστά έλεγαν οι Αμερικανοί ηταν οι ναζι, πως ρε ηλίθιε νεοέλληνα λες οτι ηταν ναζιστικές θεωρίες? αλλα αυτα κανει το μπαστάρδεμα με ζωώδες κομμουνιστες! δεν έβγαλαν την Χ.Α? τους "ναζι" οπως τους λένε; αλλα τους κομμουνιστες; τωρα ποιος τους φταίει; εμείς εδω τα λέγαμε απο το 2013 και μας έλεγαν ναζι και ακόμα μας λένε!(οι μολυσμένοι!)

Ραββίνος Φριζής σε βίντεο του: ειστε ενα τίποτα μπροστά στον μύστη Χίτλερ!(υπονοώντας οτι ήξερε ο Χίτλερ τι καθίκια ειναι οι Εβραίοι και τι κανουν σε ολο τον πλανήτη!μαζί με τα σκυλιά τους τους κομμουνιστές!ξέρω και εγω αλλα οι μάζες ειναι τοσο ηλίθιες και τοσο ζωα πια που δεν αξίζουν καμια σωτηρία! μαλιστα κάποια μιάσματα αριστεροι, το παίζουν και ειδικοί και λένε πως η ναζιστική Γερμανία επιβαλει μετρά στην Ελλαδα! και η μαζα τους πιστεύει! ποιος θα πολεμούσε για ανεγκέφαλα ζωα? παρτακηδες και αδίσταχτους; αφου στο ελλαδισταν οι πιο πολλοι ειναι αριστεροι και οχι Έλληνες αλλιως δεν θα ηταν τοσο ζωα, αφου δεν κράτησαν φυλετικη υγειά! ειναι "ναζιστικές θεωρίες" αυτα! πιο ηλίθιοι πεθαίνεις! το κακό ειναι την πληρώνουμε όλοι μαζί με τα ζωα! η ηλιθιότητα ειναι ανίκητη! γιαυτό οι Εβραίοι έλεγαν να μην κανουν διάκριση αναμεσα στον Χίτλερ και στο Γερμανικό λαό τοτε! γιατι δεν ηταν ζωα!από περίπου 40 εκατομμύρια το 1945 τωρα εχει 80 εκατομμύρια πληθυσμό αλλόφυλων μη δωρικής φυλής η Γερμανία ! επίσημα στοιχειά, κατα τα αλλα Γερμανοί!!οπως και εδω αύριο θα λενε οτι είμαστε Έλληνες τα παιδιά των λαθρο!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications