37χρονος ρομά  έκλεψε «γερανό» στην Πέτρου Ράλλη, πήγε ανάποδα στην εθνική και χτύπησε έξι οχήματα
Αθήνα: 37χρονος ρομά  έκλεψε «γερανό» στην Πέτρου Ράλλη, πήγε ανάποδα στην εθνική και χτύπησε έξι οχήματα

Άγρια κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη 37χρονου Ρομά εστία εγκληματικότητας αυτα τα ανθρωπόμορφα ζωα και παράσιτα κατα τα αλλα φταίει ο Χίτλερ που τους έλεγε τα αυτονόητα, έκλεψε όχημα οδικής βοήθειας στην Πέτρου Ράλλη και προκάλεσε πανικό...

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα, όταν 37χρονος Ρομά έκλεψε όχημα οδικής βοήθειας και συνελήφθη μετά από άγρια καταδίωξη, που διήρκεσε αρκετή ώρα.

Ειδικότερα, στις 03:00, υπάλληλος εταιρείας οδικής βοήθειας ανέβασε στο ειδικό όχημα μια μοτοσικλέτα που είχε ακινητοποιηθεί, στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με την Κηφισού και ετοιμαζόταν να αναχωρήσει.

Ξαφνικά εμφανίστηκε ο δράστης, ο οποίος μπήκε μόνος του στο όχημα και ξεκίνησε, ενώ ο υπάλληλος της εταιρείας δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Ο 37χρονος κατευθύνθηκε στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας , κινούμενος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ αμέσως ξεκίνησε η καταδίωξή του από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Ο δράστης έφτασε στη Λυκόβρυση, ενώ στη συνέχεια μπήκε στη λεωφόρο Δεκελείας, κινούμενος πάντα στο αντίθετο ρεύμα.

Σε κάποια στιγμή, αφού συγκρούστηκε με ένα ταξί και προκάλεσε ζημιές σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα, έπεσε πάνω σε μια κολώνα της λεωφόρου Δεκελείας. Τότε αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν τον 37χρονο Ρομά, ο οποίος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications