ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΠΟΔΟ ΖΩΟ ΒΑΝΔΑΛΙΣΕ ΤΟ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ
 ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΠΟΔΟ ΖΩΟ ΒΑΝΔΑΛΙΣΕ ΤΟ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Θυμάστε πριν από μερικούς μήνες που ένα γκραφίτι με μια κουκουβάγια στο Μεταξουργείο είχε γίνει παγκόσμιο viral, σωστά; Το γκραφίτι του WD, που καλύπτει δύο ολόκληρες πλευρές ενός κτιρίου κοντά στο Σταθμό Λαρίσης. Η κουκουβάγια του WD έφτασε τότε να γίνει το πιο δημοφιλές thread στο Reddit. Η έμπνευση του WD για την κουκουβάγια του είχε έρθει από το ρητό του Jimmy Hendrix «Knowledge speaks but wisdom listens».

Όλα αυτά προφανώς φάνηκαν απαράδεκτα ή απλώς ο ιδανικός καμβάς για να εκφραστεί κάποιος άγνωστος τύπος που είχε εύκαιρο ένα ροζ σπρέη, προκειμένου σε μια έξαρση meta κακογουστιάς και πιθηκισμού να γράψει πάνω από το γκραφίτι “VIRAL” με μεγάλα γράμματα.

Μπράβο στον άγνωστο βλήμα με το ροζ σπρέι που χρησιμοποίησε σαν καμβά το γκραφίτι του WD προκειμένου να γράψει τη μαλακία του, καταλήγοντας να γίνει ένας BANKSY από τα Σεπόλια, που για κάποιο λόγο έχει αποφασίσει να πολεμήσει τις κουκουβάγιες και τον ταλαντούχο street artist WD.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ΤΙ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ ΤΥΠΟΥ ΒΑΝ ΚΟΓΚ.Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.ΤΕΛΕΙΑ.Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΜΑΛ@ΚΑΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΙΑΦΑΝΟ ΥΓΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΜΑΝΤΡΟΤΟΙΧΟΥΣ,ΤΟΙΧΟΥΣ,ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΑΠΟ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ Π.Χ ΟΠΑΔΩΝ ΠΑΟ ΟΣΠΦ ΚΛΠ.ΤΟΣΑ ΛΕΥΤΑ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΙΣ ΜΠΟΓΙΕΣ ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΒΡΕ ΜΕ ΤΟ ΥΓΡΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ.ΕΝΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΑΚΙ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ.
ΚΑΛΙΤΕΧΝΑΡΑ ΑΛΛΑ.......ΒΕΔΟΥΙΝΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.
ΞΕΝΙΑ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications