Δείτε ΒΙΝΤΕΟ  τι λεει η  άκρως προκλητική  Νεοταξίτισσα  ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ! για την  Λεπέν που δεν φόρεσε μαντήλα
ΑΥΤΟ είναι το ΒΙΝΤΕΟ με την μαντήλα και τη Λεπέν που ΕΚΘΕΤΕΙ την ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ!

Μας προέκυψε κι άλλη Νεοταξίτισσα και φιλο-ισλαμίστρια μετά την Τατιάνα. «Έβλεπα σήμερα την Τσαπανίδου και έφριξα! Εξαπέλυε κατηγορίες εναντίον της Λεπέν! Πως τόλμησε να μην φορέσει μαντήλα. Καταρχάς η μαντήλα δεν είναι έθιμο αλλά θρησκευτικό σύμβολο.

Και ερωτώ την κυρία Τσαπανίδου και τους λοιπούς προοδευτικούς : «Αν ερχόταν ένας μουσουλμάνος ηγέτης και ο Αρχιεπίσκοπος τον πίεζε να φορέσει σταυρό τι θα λέγατε;;» σχολίασε αναγνώστης..

Μείναμε με το στόμα ανοιχτό όταν διαβάσαμε το σχόλιο και ψάξαμε να βρούμε το απόσπασμα της εκπομπής της κυρίας Τσαπανίδου για να δούμε τι ακριβώς ειπώθηκε από το στόμα της δημοσιογράφου.Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας

Με μεγάλο ενδιαφέρον θα ακουγα τη κριτική της κυρά Πόπης που ειχε κάνει (αν ειχε τολμήσει να κάνει) για την επισκεψη της Ομπαμα στη Σαουδική Αραβια που εχουν πιο αυστηρούς κανόνες στην εμφάνιση των γυναικών....

Πολλοί υπερασπίστηκαν την επιλογή της Ομπάμα, σχολιάζοντας ότι δεν είναι προαπαιτούμενο από τους ξένους να συμμορφώνονται με αυτούς τους κανόνες και επισημαίνοντας ότι, στις φωτογραφίες διακρίνεται και η Κοντολίζα Ράις να μην φοράει μαντίλα. Αντίστοιχα είχαν φερθεί η Χίλαρι Κλίντον αλλά και η Λόρα Μπους σε παλιότερες επισκέψεις τους στη Σαουδική Αραβία.

Πριν 3 μήνες υπήρξε επίσκεψη της υπουργού Αμυνας της Γερμανίας, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν στην ιδια χωρα ...

Η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι σέβεται τα έθιμα και της παραδόσεις κάθε χώρας αλλά πρόσθεσε ότι καμία γυναίκα στη συνοδεία της δεν είναι υποχρεωμένη να φορέσει μαντίλα «καθώς το δικαίωμα επιλογής ενδυμασίας είναι κοινό για τους άνδρες και τις γυναίκες».

Μάλλον δεν θα ντρέπονται καθόλου αυτες οι γυναίκες….να μην τιμούν τα θρησκευτικά σύμβολα υποταγής του ισλάμ…έτσι δεν είναι κυρά Πόπη? στο στόμα το είχε να την πει ναζίστρια! ενώ οι αλλες που δεν φόρεσαν άκρα σιγή, μονο και μονο για να κανουν προπαγάνδα κατα της Λεπέν!ενώ η Ελληνίδα(?) Έλενα Κουντουρά με μπούρκα ΚΑΙ κελεμπία ειναι "προοδευτική"!

www.eglimatikotita.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications