Ο Trump κατηγόρησε τα Αμερικανικά έγκυρα μέσα  ενημέρωσης μαζικής ύπνωσης ότι εμποδίζουν με τα ψέματα τους τις καλές σχέσεις με την Ρωσία
Ο Trump κατηγόρησε τα Αμερικανικά έγκυρα μέσα  ενημέρωσης μαζικής ύπνωσης ότι εμποδίζουν με τα ψέματα τους τις καλές σχέσεις με την Ρωσία

Πρόεδρος Donald Trump σε συνέντευξη τύπου [1] και πάλι επέκρινε τα μέσα ενημέρωσης για «ψεύτικες ειδήσεις», λέγοντας ότι «ψευδείς αναφορές περιπλέκουν τη δυνατότητα να κάνει μια συμφωνία με τη Ρωσία.»

Σύμφωνα με τον Trump, «οι ψευδείς ειδήσεις» παρουσιάζονται στην » ως μια ιστορία πίσω από την άλλη ιστορία.» Ειδικότερα, ο Trump τις χαρακτήρισε «ανοησίες», «ψευτιές «, «απάτη» και «τεχνάσματα» την είδηση σχετικά με τις φημολογούμενες σχέσεις του αρχηγείου της εκστρατείας του με τη Ρωσία. Ο Trump είπε ότι οι συντάκτες των διαρροών των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων που λένε ότι οι βοηθοί του ή ο Πρόεδρος μίλαγε με ξένους ηγέτες «θα πρέπει να ντρέπονται «, μαζί με τον Τύπο.

Σημείωσε επίσης ότι ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του ένα καλό διαπραγματευτή και θα ήθελε να «συνεργαστεί με τη Ρωσία.» Επιπλέον, ο ίδιος δεν γνωρίζει αν τα δύο κράτη θα συμφωνήσουν.

«Ίσως ο Πούτιν κάθεται στο γραφείο του και λέει,» βλέπω τι συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχω παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς την κατάσταση και κατανοώ ότι δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε με τον Πρόεδρο Trump λόγω της πολιτικής πίεσης, την οποία προκαλεί όλη αυτή η ψευτιά»… είναι κρίμα!» – Είπε στους δημοσιογράφους ο ηγέτης των ΗΠΑ.

Ταυτόχρονα ο Trump σημείωσε ότι αν αρχίσει να διεξάγει μια πάρα πολύ αυστηρή πολιτική όσον αφορά την Ρωσία, αντί να καταλήξουν σε συμφωνία, θα λάβει την υποστήριξη για ένα σύντομο χρονικό διάστημα και στην συνέχεια η πολιτική Ελιτ, η κοινωνία και οι δημοσιογράφοι θα τον κατηγορήσουν και θα τον καταδικάσουν Κατηγόρησε την Χίλαρι Κλίντον, ότι άρχισε τις σχέσεις του «reset» με τη Ρωσία και «έδωσε το 20% του ουρανίου έξω από τη χώρα.» Το ίδιο το «reset» ο Trump το αποκάλεσε «ηλίθιο πλαστικό κουμπί.»

«Δεν έκανα τίποτα για τη Ρωσία, δεν κάνω τίποτα για τη Ρωσία αν μπορούμε να συνεργαστούμε, είναι ένα θετικό πράγμα Έχουμε ένα πολύ ταλαντούχο άτομο .. (υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ – Ed …) τον Rex Tillerson, ο οποίος θα τους συναντήσει «. Ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους σημείωσε, επίσης, ότι θα ήταν πιο εύκολο γι αυτόν να λάβει μια πιο σκληρή γραμμή απέναντι στη Μόσχα.

«Το να είμαι πιο σκληρός σε σχέση με την Ρωσία, είναι το καλύτερο για μένα, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι θέλω να κάνω το σωστό για τους Αμερικανούς και για να είμαι ειλικρινής, σε δεύτερη θέση, θέλω να κάνω το σωστό για ολόκληρο τον κόσμο..», – Δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Trump είπε επίσης ότι η Ρωσία και οι ΗΠΑ – είναι δύο ισχυρές πυρηνικές δυνάμεις, προσθέτοντας ότι το «πυρηνικό ολοκαύτωμα» με τίποτα δεν συγκρίνεται.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει σχολιάσει σχετικά με τις πληροφορίες που εμφανίστηκαν στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με το ρωσικό πολεμικό πλοίο, το οποίο φέρεται να φάνηκε στις ακτές των ΗΠΑ. Την Πέμπτη, το τηλεοπτικό κανάλι Fox News, επικαλούμενο ανώνυμο αξιωματούχο των ΗΠΑ, δήλωσε ότι το πλοίο πληροφοριών»Victor Leonov» του Ρωσικού Ναυτικού είχε φανεί κοντά στο λιμάνι της πόλης του Norfolk, στην Virginia. Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες , το πλοίο εμφανίστηκε στα διεθνή ύδατα περίπου 65 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά του Norfolk. Τα εδαφικά σύνορα των ΗΠΑ είναι 12 μίλια (περίπου 22 χιλιόμετρα) από τις ακτές.

«Το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσαμε να κάνουμε – είναι να πυροβολήσουμε το πλοίο, το οποίο εμφανίστηκε στα 30 μίλια από την ακτή είπαν όλοι στη χώρα μας:» Ω! Είναι παράλογο, «Δεν είναι υγιές, θα ήθελα να συνεργαστούμε με τη Ρωσία.» – Είπε ο Πρόεδρος. Ο Trump κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι σκοπεύει να έρθουν σε συμφωνία με τη Ρωσία και προσβλέπει στη συνεργασία με τη Ρωσία στον τομέα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας. Για το σκοπό αυτό, υποβλήθηκε σε βίαιες επιθέσεις από την Χίλαρι Κλίντον.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications