Ελλάδα 2017:Άνθρωπος   μη λαθρο έχει μπει ολόκληρος στον κάδο για λίγο φαγητό στα Τρίκαλα
Ελλάδα 2017: Άνθρωπος έχει μπει ολόκληρος στον κάδο για λίγο φαγητό στα Τρίκαλα

Σε τραγικές καταστάσεις έχουν περιέλθει πολλοί άνθρωποι απόρροια της οικονομικής κρίσης που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Μάλιστα, είναι πλέον συχνό το φαινόμενο όλο και περισσότεροι να ψάχνουν στα σκουπίδια ψάχνοντας να εξασφαλίσουν ότι θα μπορούσε να τους φανεί χρήσιμο.

Στις εικόνες, παρατηρείται ένας νεαρός άντρας στην περιοχή των Τρικάλων ο οποίος έχει κυριολεκτικά μπει μέσα στον κάδο προκειμένου να ψάξει στα σκουπίδια κάτι που θα μπορούσε να πάρει.

Οπως παρατηρείτε, μαζί του έχει ένα καρότσι στο οποίο σέρνει όσα έχει καταφέρει να αποκτήσει.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΙ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Σ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟΝ.ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΤ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΟΘΟΝΗ.ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΠΟΙΟ ΠΟΛΑ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΠΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΥΣΑΥΡΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ.
ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΨΑΧΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ.ΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΗΜΙ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΒΑΖΟ ΒΡΗΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΟΛΟΧΡΥΣΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ.ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΗ.
ΞΕΝΙΑ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications