Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Κόμμα NSDAP ο μέσος νεοέλληνας ξέρει άραγε  το πρόγραμμα του Κόμματος του Χίτλερ?
Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Κόμμα NSDAP ο μέσος νεοέλληνας ξέρει άραγε  το πρόγραμμα του Κόμματος του Χίτλερ?

Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Κόμμα NSDAP,κοινός ΝΑΖΙ αλλα ετσι λένε ολα τα κόμματα σε όλη την Ευρώπη και οχι μονο,που δεν ελέγχουν οι Εβραίοι,που σημαίνει οτι ολα τα κόμματα ειναι ίδια! εκτός απο αυτα που αποκαλούν ναζιστικά, ο όρος ναζι ναζισμός ειναι εβραϊκός όρος, που λενε ολους τους μη δικού τους, ζωντανό παράδειγμα: Ντόναλντ Τραμπ, Η ο Πουτίν οπως έλεγε η Χίλαρι νέο Χίτλερ!

Βρήκαμε το Πρόγραμμα του Κόμματος του Χίτλερ στα ελληνικά, το οποίο ειναι πολύ σωστό βάζουμε και κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες που δεν βαζουν σε έγκυρα μέσα καταστολής σκέψης: το Πρόγραμμα του Κόμματος, γνωστό και ως "Πρόγραμμα των 25 σημείων". Το πλήρες κείμενο του Προγράμματος αυτού είναι το εξής:

1. Απαιτούμε την ένωση ολόκληρης της Γερμανίας σε μια Μείζονα Γερμανία πάνω στη βάση του εθνικού αυτοπροσδιορισμού.
2. Απαιτούμε ισότητα δικαιωμάτων του Γερμανικού Λαού στις σχέσεις του με άλλα Έθνη και την κατάργηση των συνθηκών των Βερσαλλιών(παράνομοι φόροι τύπου ΔΝΤ για ενα πολεμο που αρχισαν οι Εβραίοι 1ος παγκόσμιος!) και του Σεν Ζερμέν (Saint-Germain).

3. Απαιτούμε γη και χώρο για τη διατροφή του λαού μας και την εγκατάσταση του πλεονάζοντος πληθυσμού, (οι μετανάστες Γερμανοί που ξεριζώθηκαν απο την πατρίδα τους και την Γη τους, που έγινε Πολωνία! καταπάτηση γερμανικού εδάφους παράνομα η μίση πολώνια ηταν Γερμανία πριν τον πρώτο παγκόσμιο!)
4. Μόνο μέλη του Έθνους μπορούν να είναι πολίτες του Κράτους. Μόνον αυτοί με γερμανικό αίμα, ανεξαρτήτως πεποιθήσεων, μπορούν να είναι μέλη του Έθνους. Συνεπώς, κανείς Εβραίος δεν μπορεί να ανήκει στο Έθνος.
5. Οι μη πολίτες μπορούν να ζουν στην Γερμανία ως επισκέπτες και πρέπει να υπόκεινται στην περί ξένων νομοθεσία.

6. Του δικαιώματος του εκλέγειν την Κυβέρνηση και τα νομοθετικά όργανα του Κράτους πρέπει να απολαμβάνουν οι πολίτες του Κράτους και μόνον. Απαιτούμε, κατά συνέπεια, όλα τα δημόσια αξιώματα, οιουδήποτε τύπου, είτε εντός του Ράιχ είτε σε ελάσσονες περιοχές, να μην αποδίδονται σε άλλους ει μη σε πολίτες του Κράτους. Είμαστε αντίθετοι προς την διεφθαρμένη κοινοβουλευτική τακτική της πλήρωσης κρατικών θέσεων σύμφωνα με κομματικές πεποιθήσεις και χωρίς αναφορά στον χαρακτήρα ή στις ικανότητες.

7. Απαιτούμε το Κράτος να εκπληρώσει το πρωταρχικό του καθήκον για να εξασφαλίσει τα προς το ζην σε όλους τους πολίτες του. Αν αποδειχθεί αδύνατη η διατροφή ολόκληρου του πληθυσμού, οι μη πολίτες πρέπει να απελαθούν από το Ράιχ.
8. Η μετανάστευση όλων των μη Γερμανών προς την χώρα πρέπει να απαγορευθεί. Απαιτούμε όλοι οι μη Γερμανοί, που εισήλθαν στην χώρα μετά τις 2 Αυγούστου 1914, να κληθούν να εγκαταλείψουν άμεσα την Γερμανία.

9. Όλοι οι πολίτες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
10. Πρέπει να είναι πρωταρχικό καθήκον κάθε πολίτη να εκτελεί χειρωνακτική ή νοητική εργασία. Οι δραστηριότητες κάθε ατόμου δεν πρέπει να έρχονται σε σύγκρουση με το γενικό συμφέρον, αλλά πρέπει να συμπλέουν με το γενικό πλαίσιο της κοινότητας και για το καλό του συνόλου. Κατά συνέπεια, απαιτούμε: την κατάργηση της υποδούλωσης στους τόκους. 11. Την κατάργηση εισοδημάτων που δεν προέρχονται από εργασία.

12. Με την προοπτική των τρομακτικών θυσιών ζωών και περιουσιών που απαιτεί από κάθε έθνος ένας πόλεμος, ο ατομικός πλουτισμός από τον πόλεμο πρέπει να θεωρείται ως έγκλημα κατά του Έθνους. Απαιτούμε, κατά συνέπεια, την άμεση κατάσχεση όλων των κερδών που προήλθαν από τον πόλεμο.("... Το Ισραήλ έχει κερδίσει το Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Έχουμε επωφεληθεί από αυτό και ήταν μια ικανοποίηση για εμάς. Ήταν επίσης απόλυτη εκδίκηση μας για το χριστιανικό κόσμο ». (Εβραϊος Πρέσβης της Αυστρίας στο Λονδίνο, Count Mensdorf, 1918))
13. Απαιτούμε την εθνικοποίηση όλων των εταιρειών που έχουν συμπήξει ενώσεις σχηματίζοντας τραστ.
14. Απαιτούμε την διανομή των κερδών μεγάλων βιομηχανικών εταιρειών.
15. Απαιτούμε εκτεταμένη ανάπτυξη της ασφάλισης των ατόμων μεγάλης ηλικίας.
16. Απαιτούμε την δημιουργία και διατήρηση υγιούς μεσαίας τάξης, την άμεση κοινωνικοποίηση των μεγάλων πολυκαταστημάτων και την παραχώρησή τους, με φθηνό αντίτιμο, σε μικρεμπόρους και ότι ο υπέρτατος σεβασμός θα επιδειχθεί στους μικρεμπόρους με την πρόταξη των Κρατικών και Κοινοτικών διαταγμάτων.

17. Απαιτούμε αναδιανομή της γης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Έθνους μας και την ψήφιση νόμου για την απαλλοτρίωση γαιών με σκοπό την κοινοτική τους χρήση χωρίς αντάλλαγμα, την κατάργηση της εκμίσθωσης γης και την απαγόρευση κάθε κερδοσκοπίας από τη χρήση γης. 18. Απαιτούμε την αμείλικτη δίωξη όσων οι δραστηριότητες θίγουν το δημόσιο συμφέρον. Οι κοινοί εγκληματίες, οι τοκογλύφοι, οι κερδοσκόποι κλπ., πρέπει να τιμωρούνται με θάνατο, ανεξαρτήτως πεποιθήσεων ή φυλετικής καταγωγής.

19. Απαιτούμε το Ρωμαϊκό Δίκαιο, το οποίο υπηρετεί μια υλιστική παγκόσμια τάξη, να αντικατασταθεί από το κοινό Γερμανικό Δίκαιο. 20. Το Κράτος πρέπει να αναλάβει εκτεταμένη ανασυγκρότηση του εθνικού εκπαιδευτικού συστήματος (με σκοπό να καταστεί αυτό προσβάσιμο σε κάθε ικανό και σκληρά εργαζόμενο Γερμανό, δίνοντάς του τη δυνατότητα ανώτερης εκπαίδευσης και επιτυγχάνοντας, έτσι, πρόοδο). Το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων οφείλει να ευθυγραμμιστεί με τις πρακτικές απαιτήσεις της καθημερινής ζωής. Το σχολείο οφείλει να παράσχει στον μαθητή, εκκινώντας από την πρώτη ένδειξη ευφυίας του, την κατανόηση του Έθνους και του Κράτους . Απαιτούμε η μόρφωση χαρισματικών παιδιών από φτωχές οικογένειες, ανεξάρτητα από την κοινωνική τάξη ή το επάγγελμά τους, να αναλαμβάνεται από το Κράτος.

21. Το Κράτος πρέπει να διασφαλίσει ώστε τα επίπεδα υγείας του Έθνους να ανέλθουν, προστατεύοντας μητέρες και παιδιά, απαγορεύοντας την παιδική εργασία, ενισχύοντας την φυσική δύναμη μέσω νομοθεσίας για υποχρεωτική γυμναστική και άθληση και με την εκτεταμένη υποστήριξη συλλόγων εμπλεκομένων στην φυσική αγωγή των νέων.
22. Απαιτούμε την κατάργηση του μισθοφορικού στρατού και την δημιουργία ενός λαϊκού στρατού(ενα κράτος χωρίς δικό του στρατο δεν ειναι κράτος!ποια χωρα εχει δικό της ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟ σήμερα? χωρις να ειναι στο ΝΑΤΟ? ).
23. Απαιτούμε σύννομη διαμάχη της σκόπιμης πολιτικής ψευδολογίας και της διασποράς της μέσω του Τύπου.(βλέπε μέσα μαζικής αποβλάκωσης) Για την δημιουργία ενός Εθνικού Γερμανικού Τύπου απαιτούμε:

Όλοι οι εκδότες και συντάκτες/συνεργάτες των Γερμανόφωνων εφημερίδων να ανήκουν στο Έθνος.Ότι καμία μη Γερμανική εφημερίδα δεν μπορεί να κυκλοφορήσει χωρίς εκπεφρασμένη έγκριση του Κράτους. Δεν πρέπει να τυπώνεται στην Γερμανική γλώσσα.(σωστά στο ελλαδισταν εχουν μαγαρίσει το ιντερνέτ ενα σορό εβραϊκά site! με συντάκτες πράκτορες οχι μονο αριστερούς αλλα και ξένους! δείτε κατι ονόματα σε κατι "έγκυρες πήγες"! ) Οι μη-Γερμανοί πρέπει να εμποδίζονται από τον Νόμο να συμμετέχουν οικονομικά ή να επηρεάζουν Γερμανικές εφημερίδες και η ποινή για παράβαση αυτού του Νόμου πρέπει να είναι η απαγόρευση έκδοσης της εφημερίδας και η άμεση απέλαση των εμπλεκομένων μη-Γερμανών.

Η έκδοση εφημερίδων που δεν προωθούν την εθνική πρόοδο πρέπει να απαγορεύεται.(σωστά!) Απαιτούμε την δια Νόμου δίωξη όλων των τάσεων της τέχνης και της λογοτεχνίας που διαφθείρουν την εθνική ζωή και την απαγόρευση πολιτιστικών εκδηλώσεων που παραβιάζουν αυτή την απαίτηση.

24. Απαιτούμε ελευθερία όλων των θρησκευτικών δογμάτων ανά την Επικράτεια, υπό την προϋπόθεση ότι δεν απειλούν την ύπαρξή της και δεν προσβάλλουν το δημόσιο αίσθημα της Γερμανικής φυλής. Το Κόμμα υποστηρίζει το χριστιανικό δόγμα, αλλά δεν προσαρτά εαυτό σε κανένα συγκεκριμένο δόγμα(κατι πράκτορες αριστεροι μαυριδερά αριστερομογγολια σημερα γράφουν οτι υποστήριζε το ισλαμ!ναι ειναι και αυτός ένας τρόπος λάσπης!). Αντιμάχεται την Ιουδαϊκή - υλιστική νοοτροπία, εσωτερική και εξωτερική, και είναι πεπεισμένο ότι το Έθνος μας μπορεί να επιτύχει την αέναη υγεία μόνο επί τη βάσει της εξής αρχής: Το κοινό συμφέρον είναι υπεράνω του ατομικού συμφέροντος.

25. Για να υλοποιηθούν όλα τα σημεία αυτού του Προγράμματος, απαιτούμε την δημιουργία ισχυρής κεντρικής διακυβέρνησης του Ράιχ, την άνευ όρων εξουσία του πολιτικού Κεντρικού Κοινοβουλίου σε ολόκληρο το Ράιχ και τις οργανώσεις του και τον σχηματισμό Ενώσεων βασισμένων σε κοινωνικά και επαγγελματικά κριτήρια για την εκτέλεση των Νόμων που ψηφίζονται από το Ράιχ σε όλα τα επιμέρους Γερμανικά κρατίδια.
Οι ηγέτες του Κόμματος υπόσχονται να εργαστούν ακατάπαυστα - μέχρι και να θυσιάσουν την ζωή τους - για να υλοποιήσουν το παρόν Πρόγραμμα...

Περίοδος 1921-1923 . Η αύξηση των μελών του Κόμματος συνεχίζεται με σημαντικό ρυθμό, κάτι που οφείλεται τόσο στην ρητορική του Χίτλερ, όσο και στην έλξη που ασκεί η SA σε άνεργους νέους. Η οικονομική συγκυρία, επίσης, παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς στην Γερμανία έχουν αρχίσει να διαφαίνονται τα οικονομικά προβλήματα που δημιουργούν οι παράνομες πολεμικές αποζημιώσεις. Έτσι, στην Βαυαρία υπάρχει δυσαρέσκεια της ευρείας λαϊκής μάζας απέναντι στους Φιλελεύθερους και στους Σοσιαλιστές = αριστεροί χρήσιμοι ηλίθιοι των Εβραίων καθώς ολα τα αριστερα κόμματα και κομμουνιστικα ειναι εβραϊκά! και για να μην ξεχνιόμαστε :ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΑΣΟΚ !πρώτη φορά αριστερα μπεεεε!!!.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα της τοτε Γερμανίας δεν αναγνωρίζει ως κύριο αντίπαλο το NSDAP αλλά το ενα άλλο Σοσιαλιστικό Κόμμα, κι αυτό κάνει χαλαρότερη την αντιπολίτευση απέναντι στο κόμμα του Χίτλερ,κοινός μην τους πρήζουν οι κομμουνιστες, είχε και τον όρο "Σοσιαλιστικό" και νόμιζαν οτι θα ηταν δικός τους και ο Χίτλερ οι χαμηλής νοημοσύνης κομμουνιστες χρήσιμα ανθρωποειδές ζωα των Εβραίων ,και ετσι την πάτησαν .

Σήμερα αριστεροι πράκτορες της πένας και ορδες ηλίθιων, γράφουν και ξανα γράφουν για "δικτάτορα" όταν είχε εκλεγεί κανονικά!!βλέπε φώτο, αλλα δεν κανει εντύπωση "δικτάτορες" αποκαλούν ολους τους μη ακάθεκτους δλδ θα εχουν ορκιστεί να προσκυνούν Εβραίους!(νόμιμα τον εξέλεξε ο λαος άρα κατι περί δικτάτορας που πιπιλίζουν δεν ισχύουν)... Και έγινε η Γερμανία παράδεισος! Ακμάζουσα οικονομία, χαμηλή ανεργία και μηδέν πληθωρισμός,συνώνυμη της τεχνολογικής και πνευματικής προόδου η "ναζιστική" κατα πολλούς με δογματικές αριστερές αντιλήψεις Γερμανία! περισσότερα εδω . Αυτό που ακολούθησε στην Γερμανία ειναι το ίδιο σκηνικό με την Λιβύη του Καντάφι, και με την Συριά! άπλα τοτε τα ΜΜΕ τα έλεγχαν 100% οι Εβραίοι! και έσυραν τόσες χώρες σε πολεμο κατα της Γερμανίας που ελευθερώθηκε, μεταξύ αυτών και την Ελλάδα!

Ξανά βάζουμε κατι που δεν θα δείτε στα "έγκυρα" ΜΜΕ τα οποία τα ελέγχουν αριστεροί! Ένας Άγγλος ιστορικός είχε πει για τον Χίτλερ πριν ξεσπάσει η καταιγίδα του Β! Π.Π. :«Ο Αδόλφος Χίτλερ προσέφερε στον λαό του αυτό το κάτι για το οποίο ζούσε και πέθαινε αδελφωμένα πέραν του ατομικού συμφέροντος. Κι αυτό ακριβώς είναι το επικίνδυνο…». Τώρα όσο άφορα την Ελλαδα , γιατι δεν έβγαλαν την Χ.Α? ειναι "ναζι φασίστες"? γιατι ετσι το λένε οι αριστεροί κομμουνιστές?(οι οποίοι δηλώνουν ανθέλληνες, και εκαναν πράξη οτι έλεγαν πριν βγουν ολα αυτα περί λαθρο,) ωραία και τι σημαίνει αυτο? ξέρει κανένας εκεί έξω απο αυτούς τους ηλίθιους που κάνουν οτι τους λεει η τηλεόραση? δεν νομίζω!

Άλλα υπάρχουν και άλλοι λόγοι! η Ελλαδα δεν εχει αρκετούς Έλληνες βιολογικά!(απο ολα εχει ο μπαξές! οι μισοί νεοέλληνες μάλλον προς Ανατολή ,Τουρκία, Συρία, Λίβανος Αραβία, έλκουν την καταγωγή τους ειδικά εκείνα τα μαυριδερά ανθρωποειδή οι αριστεροι κομμουνιστες και τελευταία θα εχει απο πολλές τριτοκοσμικές χώρες= τριτοκοσμικους ανθρώπους με τις ορδες λαθρο! ) συν τόνους πλυσης εγκεφάλου απο το σχολείο, έως ορδες ηλίθιων πίσω απο ιστοσελίδες που αυτοαποκαλούνται ερευνητές, και το μονο που κανουν ειναι να αναμασάνε αριστερές προπαγάνδες! αυτα γιατι δεν τα λένε Εβραίος τα λεει οχι εγω: Ο Dr Roger Dommergue Polacco de Menasce είναι γνωστός ως ο Εβραίος ιστορικός, εμείς, οι Εβραίοι, είχαμε κηρύξει τον πόλεμο το 1933!(Ο Χίτλερ ήταν αλλεργικός στην ηγεμονία του χρυσού και του δολαρίου: έτσι θα μπορούσε να δώσει δουλειά σε έξι εκατομμύρια ανέργους, πριν από τη λειτουργία των γερμανικών εργοστασίων εξοπλισμών!)Γνωρίζουμε ότι μετά το 1945 οι Αμερικανοί και Ρώσοι σκότωσαν και βίασαν γερμανικές κοινότητες σε όλη την Ευρώπη από τη Λιθουανία μέχρι την Αλβανία. Γνωρίζουμε ότι οι 1.500.000 γερμανοί αιχμάλωτοι πολέμου πέθαναν από πείνα μετά τον πόλεμο,.Γνωρίζουμε ότι όλες οι γερμανικές πόλεις άνω των 100.000 ανθρώπων καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια του τελευταίου πολέμου, με τις γυναίκες και τα παιδιά: σιωπή σχετικά με αυτό το πραγματικό ολοκαύτωμα.

Και μην πει κανένα τσογλάνι οτι έκλεψαν την σβάστικα απο Έλληνες οι "κακοί ναζι"! γιατι οι "ναζι"Δωριείς την έφεραν στην αρχαία Ελλάδα απο τα βόρεια οπως και τον δωρικό χαιρετισμό "ναζιστικό"! και ίδρυσαν την αρχαία Σπάρτη! έψαχνα την καταγωγή των Γερμανών στο ελλαδιστάν και έπεφτα παντα πάνω ενα μαυριδερό παχύδερμο που έφτιαξε κόμμα να σώσει και αυτός της Ελλαδα!και εχει διαστρεβλώσει την ιστορία κόμπο την εχει κανει ολα οι "κακοί ναζι" τα εκαναν και ηταν ουνοι ! ετσι λεει! ενώ ηταν Δωριείς ίδιους με τους Σπαρτιάτες για την ακρίβεια!γιαυτό έως το 1945(πριν την γενοκτονία,ολοκαύτωμα και το μπαστάρδεμα κατα των Γερμανών ) οι μεγαλύτεροι: επιστήμονες, εφευρέτες, φιλόσοφοι, και ιστορικοί ηταν Γερμανοί! η ακομα και πριν γίνει γερμάνια απο την άγια ρωμαϊκή αυτοκρατορία ακόμα! δεν ηταν απο την Ελλάδα γιατι άραγε?

Όποτε αφήστε αυτα περί καθαρής ελληνικής φυλής και αυτόχθονες Έλληνες!Οι μινωίτες δεν ήσαν Έλληνες, δεν μιλούσαν ελληνικά, η γραφή τους δεν έχει αποκρυπτογραφηθεί. Περί το 1400 π.Χ κατακτώνται από τους Έλληνες Αχαιούς, περιορίζονται στην ανατολική Κρήτη και συνεχίζουν να μιλούν, όπως λέει ο Ηρόδοτος, ακόμη την ξενική τους γλώσσα.Το τι δούλεμα πέφτει ειδικά στο ίντερνετ(που βλέπω) δεν περιγράφεται! για ακάθεκτους δήθεν αρχαιολόγους και ιστορικούς copy paste οτι τους πασάρει η ελιτ ούτε λόγος! για ρωτήστε εναν "αρχαιολόγο" γιατι οτι αρχαιολογικά ευρήματα βρίσκουν στην Ελλαδα απαγορεύεται ακόμα και να βγάλουν φώτο? ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications