Ο θρύλος του Goatman [Βίντεο]
Ο θρύλος του Goatman [Βίντεο]

Οι αστικοί μύθοι για μυστηριώδη και τρομακτικά πλάσματα υπάρχουν εδώ και γενιές.

Θα μπορούσαν αυτοί οι αστικοί μύθοι να έχουν βάση στην πραγματικότητα; Αυτό αναρωτιούνται οι άνθρωποι στο Μέριλαντ εδώ και δεκαετίες για το περίεργο πλάσμα με κέρατα και μορφή κατσίκας και σώμα άνδρα που επισημάνθηκε για πρώτη φορά στο Μέριλαντ το 1957.

Ο θρύλος του Goatman [Βίντεο]

Διαβάστε περισσότερα

Από τότε ο θρύλος του Goatman έχει κυκλοφορήσει και οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί ήταν αυτοί όπως και ένας άνδρας από το Κεντάκι, Τεξάς και το Ουισκόνσιν που είδαν αυτό το πλάσμα.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, είχε κατηγορηθεί ο Goatman για θανάτους 14 πεζοπόρων. Και ειπώθηκε ότι το πλάσμα ψιλόκοψε τα θύματά του σε κομμάτια, ενώ ούρλιαζε τρομακτικά.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το Goatman είναι ένα υβρίδιο που δημιουργήθηκε από έναν επιστήμονα που ονομάζεται Stephen Fletcher.

Για την ιστορία ο ίδιος επέλεξε να συνδυάσει το DNA από ένα κατσικάκι με ενός ανθρώπου, ενώ εργάζονται σε κρατικές εγκαταστάσεις. Λεπτομέρειες για το πώς δραπέτευσε το πλάσμα είναι άγνωστες.

Άλλοι διάσημοι αστικοί μύθοι όπως ο Big Foot ή το τέρας του Λοχ Νες είναι δύσκολο να επιβεβαιωθούν λόγω των φωτογραφιών τους. Αλλά οι φωτογραφίες του Goatman είναι πολύ αληθινές.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα έχουν ακουστεί και γίνει σχετικά με το Goatman …

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications