ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ; (VIDEO)
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ; (VIDEO)

Είμαστε οι άνθρωποι μόνοι στον πλανήτη, στο σύμπαν, στον Κόσμο ή μήπως όχι; Υπάρχουν κι άλλα όντα ή οντότητες που ζουν ανάμεσά μας κρυμμένες στο σκοτάδι ή φορώντας καθημερινά ανθρώπινα κοστούμια; Μήπως όλα αυτά τα ερωτήματα είναι θεωρητικά και συνωμοσιολογικά, αλλά τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα; Ένα εξαιρετικά μεγάλο θέμα με πολλές προεκτάσεις, κοινωνικές, οικονομικοπολιτικές, ιστορικές, θρησκευτικές, μυθολογικές κ.λπ., το οποίο είναι πολύ δύσκολο να προσεγγιστεί σε μία ανάρτηση.

Κατά καιρούς, πολλές θεωρίες έχουν βγει στην δημοσιότητα προσπαθώντας να εξηγήσουν περίεργα θρησκευτικά ή ιστορικά στοιχεία, περίεργες φωτογραφίες ή βίντεο, περίεργες θεάσεις όντων ή ιπτάμενων αντικειμένων κ.λπ.. Άλλοι έχουν μιλήσει για ερπετόμορφους, για δρακονιανούς, για εξωγήινους, άλλοι για σατανικές και δαιμονικές οντότητες, άλλοι για υποχθόνια όντα (π.χ. γκρίζοι δούλοι), άλλοι για εξωδιαστασιακές οντότητες που υλοποιούνται και αποϋλοποιούνται κατά βούληση, άλλοι για τους λεγόμενους μεταμορφικούς (shapeshifters), οι οποίοι αλλάζουν την μορφή τους κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες εμφανίζοντας περίεργα και μη ανθρώπινα χαρακτηριστικά που προηγουμένως δεν είχαν και πολλά άλλα.

Υπάρχει αλήθεια σε όλα αυτά ή μήπως είναι όλα αυτά φαντασιώσεις και συνωμοσιολογικά σενάρια περίεργων και απροσάρμοστων ανθρώπων; Ή μήπως η αλήθεια είναι κάπου στην μέση; Μήπως υπάρχουν καλά κρυμμένες αλήθειες, οι οποίες είναι σε κάποιους γνωστές, αλλά μέσα σε ένα πλαίσιο κάλυψης με αστήρικτες θεωρίες και γεγονότα, με την αποσιώπηση και την προώθηση αναξιόπιστων και χλευαστικών δεδομένων και απόψεων, όλες αυτές οι αλήθειες είναι ασφαλείς στην καλά καμουφλαρισμένη κρύπτη τους, χωρίς κανείς να μπορεί να αποδείξει την ισχύ τους; Δύσκολο ερώτημα προς απάντηση!

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί από εμάς, ακόμη κι αν δεν το παραδέχονται ανοιχτά, έχουν την αίσθηση ότι δεν είμαστε μόνοι, δίχως φυσικά να μπορούν να το αποδείξουν. Έτσι το πέπλο της σιωπής και του φόβου καλύπτει την διαίσθηση, τις εμπειρίες και την γνώση, ούτως ώστε η μεγάλη Αλήθεια για την φύση και τις συνθήκες λειτουργίας του Κόσμου να παραμένει βαθειά αποτεθειμένη στο σκοτάδι της άγνοιας! Ανατρέχοντας στις μυθολογίες και τις παραδόσεις όλων των λαών της γης, ανακαλύπτουμε ποικίλους μύθους και διηγήσεις που μιλάνε για περίεργα πλάσματα, για πολέμους στο διάστημα, επισκέπτες-θεούς που ήρθαν από τον Ουρανό, για την τραγική μοίρα της φυλής των ανθρώπων πάνω στην επιφάνεια του πλανήτη, για όντα που εξουσίαζαν στο παρελθόν τους ανθρώπους και τις πολιτείες τους, για την εκμετάλλευση των ανθρώπων απότους θεούς που λάτρευαν και για πολλά ακόμη θαυμαστά και ανεξήγητα.

Οι μύθοι λένε πολλοί πως είναι απλά η ιστορία του Κόσμου και των ανθρώπων, ειπωμένη με έναν πιο εύληπτο και απλό τρόπο για να διατηρηθούν οι μνήμες των προπατόρων μας. Λέγεται ακόμη, πως η πραγματική ιστορία άλλαξε στο παρελθόν με σκοπό να ξεχάσουν οι άνθρωποι τα πραγματικά γεγονότα και να παραμείνουν έρμαιο στα χέρια αυτών που μέχρι σήμερα τους εξουσιάζουν. Τρομερά, περίεργα και απίστευτα πράγματα για να τα πιστέψει κανείς όλα αυτά. Όμως η Αλήθεια – όπως και οι κίνδυνοι – ελλοχεύουν ακόμα και στα πιο απροσδόκητα μέρη! Κι ο αναζητητής της Αλήθειας πρέπει να την ψάξει, όσο επικίνδυνο και δύσκολο κι αν είναι το ταξίδι, προσπαθώντας να απαντήσει μέσα του στα πιο σημαντικά και δύσκολα ερωτήματα που βασανίζουν την ανθρωπότητα απ’ την αρχή της εμφάνισής της στον πλανήτη.

Υποσχόμενοι πως θα επανέλθουμε στο πολύ σημαντικό αυτό πεδίο της έρευνάς μας, αναρτούμε προς το παρόν ορισμένα αξιοπερίεργα και χρήζοντα περαιτέρω διερεύνησης βίντεο, τα οποία βρήκαμε στο You Tube και σίγουρα κάποια από τα οποία θα έχετε δει κι εσείς. Φυσικά, στο διαδίκτυο κυκλοφορρούν και πολλά ψευδή στοιχεία, επεξεργασμένα βίντεο και συνεντεύξεις, που σκοπό έχουν να παραπλανήσουν και να μπερδέψουν του αγνό αναζητητή της Αλήθειας. Υπάρχουν, ωστόσο, και μερικά που σε κάνουν να αναρωτιέσαι για το τι μπορεί να σου διαφεύγει και για το τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει. Με ανοιχτό και ευρύ πνεύμα, δίχως προκαταλήψεις και με κριτική σκέψη πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να σταθούμε απέναντι σε όλα αυτά που εντοπίζουμε, μιας και η Αλήθεια – όπως είπαμε – μπορεί να κρύβεται ακόμα και στα πιο απίθανα σημεία. Πολλές φορές, το πιο δύσκολο και παράλογο να πιστέψουμε είναι και η μόνη ικανή και λογική εξήγηση για αυτό που βλέπουμε ή αντιλαμβανόμαστε να συμβαίνει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications