Μετά τις γυναίκες του Σόρος, τους σατανιστές κ.λ.π. τώρα και οι επιστήμονες θα διαδηλώσουν κατά του Τραμπ
Μετά τις γυναίκες του Σόρος, τους σατανιστές κ.λ.π. τώρα και οι επιστήμονες θα διαδηλώσουν κατά του Τραμπ

Το Διαδηλώστε για την Επιστήμη είναι μια προσπάθεια που αποτελείται από δεκάδες ανεξάρτητους, ακομμάτιστους συντονιστές. Η πρόσφατη ρητορική μας ενέπνευσε να κάνουμε πορεία στην Ουάσιγκτον και σε όλη τη χώρα, αλλά και σε όλο τον κόσμο…” Για το κοινό καλό της ανθρωπότητας μπλα μπλα μπλα… και κουμπάκι donation στο τέλος.

Μετά από τις διαδηλώσεις με τις «εξοργισμένες ακτιβίστριες» με αρχηγό την Μαντόνα, τις ακτιβίστριες ντυμένες αιδοίο και τα ροζ pussyhat, οργανώσεις που αποδείχθηκε ότι χρηματοδοτεί ο γνωστός και μη εξαιρετέος Τζορτζ Σόρος, αλλά και τους σατανιστές, τώρα παίρνουν σειρά οι “επιστήμονες”!

Είναι δε αρκετά αξιοθαύμαστο πως συνδέονται αυτές οι φεμινιστικές οργανώσεις του Σόρος με τους σατανιστές των οποίων έχουν την εύνοια και υποστήριξη

Η ιδέα να ξεσηκωθούν και οι επιστήμονες που έχουν ανησυχήσει με τις νέες πολιτικές του Τραμπ ξεκίνησε “αυθόρμητα” μέσα από το διαδίκτυο και τα social media. Και φυσικά όλη η ανησυχία δεν είναι τίποτ’ άλλο από το τι θα απογίνει η Κλιματική Αλλαγή, αφού ο νέος πρόεδρος την ξήλωσε από τον κυβερνητικό ιστότοπο.

Ωστόσο για όλους εμάς τους απλούς πολίτες εδώ αλλά και στην Αμερική, όλο αυτό το θέαμα δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Ούτε και τόσο μεγάλη τελικά για το τι πρεσβεύει η νέα κυβέρνηση Τραμπ για την Κλιματική Αλλαγή, αφού, σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων μας Αμερικανών, οι χημικοί αεροψεκασμοί που την προκαλούν συνεχίζονται κανονικά και παρανόμως.

Αλλά οι επιστήμονες τώρα φοβούνται μήπως τα “δεδομένα” τους χαθούν και από το διαδίκτυο γενικότερα. Όπως πράττεις, έτσι και σκέφτεσαι, φυσικά, γιατί πουθενά δεν ειπώθηκε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Αλλά ξέρουν αυτοί πως πήγαιναν στον πάτο του διαδικτύου οι αντίθετες απόψεις και μάλλον φοβούνται πως τώρα θα συμβεί κάτι παρόμοιο.

Οπότε θα μπορούσαμε να επαναλάβουμε το κορυφαίο του ΓΑΠ… μηδέν εις το πηλίκιον! Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς, όπως απλά τώρα συμφέρει στις νέες πολιτικές του ίδιου ωστόσο συστήματος…

Αλλά και για λόγους εντυπωσιασμού, τώρα γίνονται εσπευσμένα εκ μέρους της επιστημονικής κοινότητας πολλές προσπάθειες για τη διατήρηση των επιστημονικών δεδομένων και σε αυτές συμπεριλαμβάνεται μια εκδήλωση στο Τορόντο με θέμα πώς μπορούν οι επιστήμονες να κατεβάσουν με ασφάλεια ομοσπονδιακά δεδομένα και να δημιουργήσουν μια ιστοσελίδα όπου θα δημοσιευτούν αυτές οι πληροφορίες. Είναι δε τόσο θορυβημένοι που…δημοσιοποιούν όλες τις ενέργειες τους!

Περιμένουμε στην “επιστημονική” διαδήλωση να δούμε κανέναν Αλ Γκορ αντί της Μαντόνας. Θα έλεγα μάλιστα ότι καλύτερα να περιμένουν μέχρι την Άνοιξη για να τις κάνουν, γιατί αλλιώς θα είναι τελείως γελοίο με τόσο χαμηλές θερμοκρασίες να βγαίνεις και να διαδηλώνεις για την υπερθέρμανση του πλανήτη! Αλήθεια… οι σατανιστές θα ξαναπάρουν μέρος;

nea.allnewz.g

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications