«Πυρηνικός» πόλεμος Ν.Τραμπ και μυστικών υπηρεσιών – Απειλές κατά του Αμερικανού προέδρου: «Θα πεθάνεις στη φυλακή»!
«Πυρηνικός» πόλεμος Ν.Τραμπ και μυστικών υπηρεσιών – Απειλές κατά του Αμερικανού προέδρου: «Θα πεθάνεις στη φυλακή»!

ΡΩΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΚΟ ΠΛΟΙΟ 30 ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

Ανοικτός πλέον πόλεμος μεταξύ Λευκού Οίκου και μυστικών υπηρεσιών, με απρόβλεπτες συνέπειες για το εσωτερικό των ΗΠΑ. «Θα συλληφθούν όσα καθάρματα είναι υπεύθυνα για τις διαρροές», λέει ο Τραμπ. Από την άλλη πλευρά, με περίσσια θράσους, πρώην πράκτορας τη NSA απειλεί το Αμερικανό πρόεδρο: «Θα πεθάνεις στη φυλακή»!

Ο John Schindler ένας «ειδικός αναλυτής σε θέματα ασφάλειας» και πρώην πράκτορας της NSA με πολλά «πρακτοριλίκια» στο ενεργητικό του και πρώην καθηγητής στη σχολή πολέμου των ΗΠΑ (εκδιώχθηκε μετά από σκάνδαλο sexting) ξεπέρασε κάθε όριο. Στο λογαριασμό του στο tweeter @20committee και έχοντας αυτοαναγορευθεί σε εκπρόσωπο όλης της «κοινότητας» των 17 υπηρεσιών πληροφοριών και ασφάλειας IC (Intelligence Community) έγραψε:

«Τώρα πάμε με πυρηνικά. Ο πόλεμος της IC πάει σε νέα επίπεδο. Μόλις έλαβα ένα email από ένα φίλο σε μεγάλη θέση. Ξεκίνησε: “Θα πεθάνει στη φυλακή”». Προφανώς οι αμερικανικές υπηρεσίες βλέποντας ότι η υπόθεση με τη ρωσική «ανάμιξη» στις προεδρικές εκλογές και τους χάκερ δεν αποδίδει, καθώς δεν πείθει κανένα, τώρα έχουν βάλει στο στόχαστρο τον ίδιο τον Τραμπ ρίχνοντας υπόνοιες για «προδοσία».

Βέβαια ο Schindler όσο και αναξιόπιστος είναι για να δοθεί κάποια ιδιαίτερη βαρύτητα στα γραφόμενά του, εντούτοις δρα, ως «λαγός» της IC προκειμένου να καταγράψει αντιδράσεις. Πρόκειται για ανοικτό πλέον πόλεμο. Βέβαια η υπόθεση θα ήταν ίσως και απλή εάν επρόκειτο για ένα οποιοδήποτε άλλο πλην του Τραμπ. Αλλά ο νέος Αμερικανός πρόεδρος είναι ασυγκράτητος, απρόβλεπτος και φυσικά δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Έτσι μετά τις «διαρροές» για τις επαφές που υπήρξαν τον περασμένο χρόνο μεταξύ στελεχών της προεκλογικής του ομάδας και των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών και τις συζητήσεις μεταξύ του πρώην συμβούλου του Μάικλ Φλιν και ενός Ρώσου διπλωμάτη, ο Τραμπ εξαπέλυσε για άλλη μια φορά τα βέλη του εναντίον των πρακτορίσκων:«Τα καθάρματα που είναι υπεύθυνα για τις διαρροές έχουν πλέον αποκαλυφθεί στο φως της δημοσιότητας! Θα συλληφθούν!», προειδοποίησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο Twitter.

Ο επικεφαλής της αμερικανικής Διοίκησης κατήγγειλε τις διαρροές χαρακτηρίζοντάς τις «εγκληματικές ενέργειες».
Το χάσμα μεταξύ του Λευκού Οίκου και της IC είναι τόσο μεγάλο που σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal τα στελέχη των μυστικών υπηρεσιών αποκρύπτουν ευαίσθητες πληροφορίες από τον Αμερικανό πρόεδρο γιατί ανησυχούν ότι μπορεί να υπάρξει διαρροή!

Οι μαέστροι δηλαδή των διαρροών ανησυχούν για διαρροές!
Οι αξιωματούχοι – τόσο εν ενεργεία όσο και εν αποστρατεία -που μίλησαν στην εφημερίδα λένε ότι η απόφαση(!) της απόκρυψης πληροφοριών οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον θαυμασμό που έχει δείξει ο Τραμπ για τον Βλαντιμίρ Πούτιν τόσο πριν όσο και μετά την εκλογή του.
Και ρωσικό κατασκοπευτικό 30 μίλια από τα ακτές των ΗΠΑ
Στο μεταξύ ένα ρωσικό σκάφος το SSV-175 Viktor Leonov βρίσκεται 30 μίλια ανοικτά του Connecticut στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα κοντά στη βάση υποβρυχίων του αμερικανικού Ναυτικού στο New London. Το ρωσικό σκάφος φέρει υπερσύγχρονα συστήματα υποκλοπής επικοινωνιών και πληροφοριών σε όλο το Η/Μ φάσμα.

Το ρωσικό σκάφος βρίσκεται σε διεθνή ύδατα 30 ν.μ. μακριά από τις ακτές, επιτηρώντας την κίνηση όχι μόνο της ναυτικής βάσης αλλά και γενικότερα.
Ποιος ο λογος γιατην ξαφνική αυτή επίσκεψή του; Άγνωτος. Πολλά όμως λέγονται: Απο το να αποτραπεί εκ μέρους της Ρωσίας ένας πυρηνικός πόλεμος που θα επιχειρήσει η αμερικανική IC μέχρι και συλλογή στοιχείων γενικότερης φύσεως που θα μπορούσαν να προσφερθούν στον οποιοδήποτε ενδιαφέρομενο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications