Η κόλαση είναι εξώθερμη ή εσώθερμη;
Η κόλαση είναι εξώθερμη ή εσώθερμη;

Tο κείμενο που ακολουθεί αποτελεί μια απάντηση που δόθηκε σε ενδιάμεσες εξετάσεις/ προόδους στη χημεία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Η ερώτηση είχε ως εξής και βαθμολογούταν με έξτρα βαθμούς: Η Κόλαση είναι εξώθερμη ή εσώθερμη; (στη χημεία ή εξώθερμη δίνει θερμότητα ενώ η άλλη απορροφά).

Οι περισσότεροι φοιτητές έδωσαν απαντήσεις παρέχοντας αποδείξεις βασισμένες στο Νόμο του Boyle (ένα αέριο ψύχεται όταν μεγαλώνει ο όγκος και θερμαίνεται όταν συμπιέζεται) ή κάτι παρόμοιο.

Ωστόσο, ένας έγραψε τα εξής:

Πρώτον πρέπει να γνωρίζουμε αν ο όγκος της κόλασης αυξάνεται προς το χρόνο. Επομένως χρειάζεται να ξέρουμε το ρυθμό με τον οποίο οι ψυχές εισρέουν στην κόλαση και το ρυθμό με τον οποίο διαφεύγουν. Νομίζω ότι μπορούμε ασφαλώς να υποθέσουμε ότι όταν μια ψυχή παέι στην κόλαση, δεν πρόκειται να φύγει. Επομένως, δεν διαφεύγουν ψυχές. Τώρα για το πόσες ψυχές μπαίνουν, ας δούμε πόσες διαφορετικές θρησκείες υπάρχουν σήμερα στον κόσμο. Οι περισσότερες απο αυτές δηλώνουν ότι αν δεν είσαι οπαδός τους τότε θα πας στη κόλαση. Εφόσον υπάρχουν περισσότερες απο μία τέτοια θρησκεία και εφόσον οι άνθρωποι δεν ανήκουν σε περισσότερη απο μία θρησκεία τότε μπορούμε να εξαγάγουμε οτι όλες οι ψυχές πάνε στην κόλαση. Και όπως έχουν οι ρυθμοί γεννήσεων και θανάτων, θα πρέπει να αναμένουμε ότι ο αριθμός των ψυχών στην κόλαση θα αυξηθεί εκθετικά.

Τώρα, ο λόγος για τον οποίο εξετάζουμε το ρυθμό αλλαγής του όγκου της κολάσεως είναι γιατί ο Νόμος του Μπόυλ δηλώνει ότι για να παραμείνει σταθερή η θερμοκρασία και η πίεση στην κόλαση, ο όγκος της πρέπει να αυξάνεται ανάλόγως με τις ψυχές που προστίθενται. Αυτό μας δίνει 2 περιπτώσεις:

1. Εαν η Κόλαση διαστέλλεται με πιο αργό ρυθμό απο αυτόν με τον οποίο εισέρχονται ψυχές, τότε η θερμοκρασία και η πίεση θα αυξάνονται μέχρι να σκάσει η Κόλαση και να ξεχυθούν οι ψυχές.
2. Εαν η Κόλαση διαστέλλεται με ρυθμό πιο γρήγορο από τη αύξηση των ψυχών, τότε η θερμοκρασία και ή πίεση θα πέφτουν μέχρι να παγώσουν τα καζάνια της.

Ποια απο τις 2 περιπτώσεις ισχύει??

Post A Comment:

6 comments

Ανώνυμοςείπε...

ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΔΟΔΟΞΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΝΑ ΝΙΝΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΙΝΑΚΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΙΝΑΚΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ.ΣΤΗΝ ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ.ΘΑ ΑΓΙΑΣΩ ΒΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ.ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΚΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΨΥΧΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΔΑΥΤΟΥΣ.
ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΗΣΦΡΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΠΕΛΟ.ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
ΣΟΡΥ ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΕΣΗ!!
ΞΕΝΙΑ

george-aetosείπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΕΞΩΓΙΗΝΩΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ! ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ Η ΦΥΛΗ ΜΑΣ (Η ΑΝΩΤΕΡΗ "ΘΕΙΚΗ" ΟΧΙ ΟΛΟΙ)! ΟΣΟ ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ SORRY ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΘΕΟΥΣ ΕΞΩΓΙΗΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ COPY PASTE ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΥΠΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥΣ! ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ! ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ! ΒΛΕΠΕ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΡΔΕΣ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ! ΓΙΑ ΒΓΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΟΓΓΟΛΙΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΖΩΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!ΧΡΉΣΙΜΑ ΓΚΟΙΜ ΑΝΘΡΩΠΌΜΟΡΦΑ ΖΩΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΒΡΑΙΟΙ! ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΙΤΛΕΡ ΠΑΛΙ!
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΈΛΙΞΗ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΌΜΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΈΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΟΓΓΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙΣ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΔΩ . ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΤΕ!ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΞΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΙΜΟΙ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΙ ΗΛΊΘΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΛΕΝΙΝ!

Ανώνυμοςείπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ.ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΕ ΣΥΓΧΗΣΗ.ΚΑΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΤΙ ΤΟ 1969 Η ΝΑΣΑ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑΤΙΔΙΟ ΑΠΟ ΣΙΔΗΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΜΗΜΑ ΒΡΑΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑ ΕΝΑΝ ΑΓΓΕΛΟ ΜΕ ΦΤΕΡΑ!
ΑΛΛΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΛΕΕΙ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΝΑΣΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΩΣ.
ΞΕΝΙΑ

george-aetosείπε...

Άλλο να πάτησαν και άλλο να έστειλαν ενα τηλεκατευνόμενο κοινός ρομπότ λάθος όρος! και να μάζεψε πετρώματα και το άγαλμα που λες ,και φυσικά αυτο δεν πρέπει αν έγινε τοτε που λενε καθώς εχει αποδειχτεί οτι ηταν μια απατη οτι πάτησαν στην σελήνη , τωρα αν πήγαν πιο μετα σε μυστικές αποστολές άλλο αυτο,οπως και πήραν εντολή με καποιο τρόπο να μην ξαναπατήσουν στην σελήνη !! εντολή οχι απο ανθρώπους! ζωντανό παράδειγμα ειναι απο τοτε δεν ξανα είπε πότε κανεις να πάει στην σελήνη που ειναι διπλά μας σε σχέση με τον Αρη!! η σελήνη παίζει καποιο ρόλο με την ανθρωπότητα και μάλλον δεν ειναι φυσικό σώμα! υποψίες οτι εχει σχέση με Εβραίους και τους μαύρους γενικά οπως και εχουν το μισοφέγγαρο οι μουσουλμανοι! ολα πιθανά ειναι το σίγουρο ειναι οτι δεν υπήρχε καποτε και ήρθε μετα!ίσως τοτε που εμφανίστηκαν οι Εβραίοι και δεν ειναι φυσιολογικό σώμα!

Ανώνυμοςείπε...

ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ''ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΑΣΑ''ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΛΙΑ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΛΗΝΟΥΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙΑΣΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΕΛΗΝΗ ΠΟΙΟΟΣ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
ΞΕΝΙΑ

george-aetosείπε...

Γνωρίζω για το θέμα που μιλάς αλλα κανεις δεν μπορεί να ειναι σίγουρος αν ειναι απο την σελήνη στα αλήθεια! υπάρχουν σκελετοί ανθρωπινοί με φτερά!εχουμε βαλει σχετική φώτο! οπως και κρανιά εξωγήινων που δηθεν δεν υπάρχουν! οτι έγινε εχει γίνει στην Αφρική! οι γιοι του θεού τάχα! οπως και έπεσαν πυρηνικά οπού υπάρχει έρημος σημερα!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications