Έβαλαν 14χρονο Αφγανό που αν είχε μαχαίρι θα είχε σφάξει τον αστυνομικό, να το παίζει μεγαλόκαρδος σε στημένη συνέντευξη προπαγάνδα!
Έβαλαν 14χρονο Αφγανό που αν είχε μαχαίρι θα είχε σφάξει τον αστυνομικό, να το παίζει μεγαλόκαρδος σε στημένη συνέντευξη προπαγάνδα!

Το προσφυγόπουλο που ήρθε στα χέρια με αστυνομικό!! αφου ξεφτιλίστηκαν και δεν πέρασε η προπαγάνδα τους εκτός στους διανοητικά ανάπηρους βλεπε αριστερούς:(Απίστευτο όλα τα site του συστήματος λένε ότι ο αστυνομικός χτυπάει τον καημένο το προσφυγόπουλο.)!Λαθρομετανάστης είναι, όχι προσφυγόπουλο! στο Αφγανιστάν δεν εχουν καν πόλεμο!

Κάποιοι δεν εχουν καταλάβει ακομα τι παίζεται,(ούτε στην Χ.Α η δεν το λένε) οχι τα τελευταία χρονιά, αλλα εδω και πολλά χρονιά ,και αυτο εξηγεί πολλά!

Αυτό το αδίσταχτο "προσφυγόπουλο" οπως και οι ορδες λαθρο όμοιοι του,αν υπήρχε ανεξάρτητο κράτος στην Ευρώπη απο τους Εβραίους και τα σκυλια τους (οι οποίοι ειναι ίδιες φάτσες),δεν θα περνούσε καν τα σύνορα! λόγο οτι ειναι εκ γενετής εγκληματική φυλή,αν τους κανουν τεστ εχθρότητας θα πιάσει κόκκινα!συν τόσα αλλα που απουσιάζουν απο τον εγκέφαλο τους(αυτα που κανουν τους ανθρώπους να ξεχωρίσουν απο ζωα!) αγρίμια που σίγουρα θα γίνει αριστερός!

Και αν έχεις κανένας πρόβλημα με τα λεγόμενα μας, να γίνει ανάλυση εγκεφάλου DNA, γραμμικής DNA κτλ να δούμε απο κουβαλήθηκαν στην Ελλαδα όλοι αυτοι,αν και υποψιάζομαι, οι οποίοι δεν εχουν καμια σχέση με γνήσιους Έλληνες, που δεν ηταν μονο στην Ελλάδα που δεν υπήρχε καν ως κράτος πριν το 1821!! καθώς και κάποιες αλλες αναλύσεις ,ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΉ ΑΠΌΦΑΣΗ σε ενα κομμουνιστή που γεννήθηκε στην Ελλαδα, ο κομμουνισμός ειναι φυλή! αν γουστάρουν οι κατώτεροι ζωώδες αριστεροκομμουνιστες να κανουμε επιστημονικές αναλύσεις, να δούμε μετα ποιοι ειναι οι "ναζι" οπως λενε αυτοι ολους τους μη ομοίους τους(όσοι εχουν λογική ειναι ναζι), και ποιοι οι ηλίθιοι βιολογικά, καθώς και πως ελέγχονται σαν βιολογικά ρομπότ 100%! και αυτο ξέρω πως,αλλα να μιλήσουμε με στοιχειά! και οχι απόψεις =άγνοια, και ιδεολογίες =έλεγχος μυαλών! να δούμε μετα ποιοι ειναι χαμηλής νοημοσύνης σε επιπεδα ζώου, οι "ναζι" η όλοι αυτοι που εκτελούν εντολές χωρίς λογική?

Να αδειάσουν μια χωρα στην Ευρώπη, και να τους πανε εκεί ολους αυτούς μαζί με τα αδελφια τους αριστερούς! και η ευγενές φυλή μας άλλου! η καλυτερα να μας κανουν τα έξοδα,να πάμε σε μια άλλη χώρα άδεια απο ρυπογόνες φυλές και κατώτερες! όλοι εμείς της φυλής μας, τα τέρατα με τα τέρατα και οι άνθρωποι με τους ανθρώπους! τι λέτε? καποτε μπορούσες να φύγεις απο περιοχές που εκαναν εισβολή βάρβαροι, σημερα εχουν μαγαρίσει ολο τον πλανήτη που να πάμε να φτιάξουμε παράδεισο? ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

ΓΙΩΡΓΟ .ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟ Η ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙΣ ΠΡΌΣΦΥΓΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ Λ Α Θ Ρ Ο Μ Ε Τ Α Ν Α Σ Τ Ε Σ .ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΎΝΟΡΆ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ. ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ .ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΑΜΑ ΠΑΝΕ ΟΜΩΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΟΙΝΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
ΞΕΝΙΑ

george-aetosείπε...

Το ευγενές φυλή γιατι αν την πω οπως την έλεγαν κανονικά, εχει αλλα 4 ονόματα, πολλοι νεοελληνες και οχι Έλληνες θα ξινίσουν τα μούτρα τους! ειδικά εκείνα τα ανθρωπόμορφα σκυλιά, θα βγάζουν αφρούς απο το στόμα! :) ϟϟ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications