Πρόκληση στους Παξούς: Ανήλικος Αλβανός σχημάτισε τον αλβανικό αετό κάτω από την ελληνική σημαία!
Πρόκληση στους Παξούς: Ανήλικος Αλβανός σχημάτισε τον αλβανικό αετό κάτω από την ελληνική σημαία!

Μια απίστευτα προκλητική κίνηση έκανε ένα ανήλικος στους Παξούς, ο οποίος ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία του στην οποία απεικονίζεται να σχηματίζει τον αλβανικό αετό κάτω από την ελληνική σημαία!

Η φωτογραφία, που είχε ληφθεί στο λιμάνι του Γαΐου, προκάλεσε αντιδράσεις και μετά από έρευνες ο 17χρονος Αλβανός εντοπίστηκε και συνελήφθη από την Αστυνομία, με την κατηγορία της προσβολής του εθνικού συμβόλου. Όπως διαπιστώθηκε, ο 17χρονος δεν είχε χαρτιά και βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα, οπότε και διατάχθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κερκύρας η απέλασή του.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε η φωτογραφία νεοσύλλεκτων που σχημάτιζαν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού με αποτέλεσμα να τους επιβληθούν οι ανώτατες πειθαρχικές ποινές. Το θέμα είχε προκαλέσει σάλο και διατάχθηκε ΕΔΕ.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ Σ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ......ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΑΠΕΔΑΡΑ ΤΟΥ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑ@@ΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΞΕΠΕΙΝΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΦΡΑΠΕ.
ΞΕΝΙΑ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications