Ομολόγησαν οι δύο Τούρκοι πραξικοπηματίες στην Ορεστιάδα - Αποπειράθηκαν να σκοτώσουν τον Ερντογάν
Ομολόγησαν οι δύο Τούρκοι πραξικοπηματίες στην Ορεστιάδα - Αποπειράθηκαν να σκοτώσουν τον Ερντογάν

Περιπλέκεται επικίνδυνα η υπόθεση με τους δύο Τούρκους αξιωματούχους που χθες Πέμπτη εμφανίστηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Ορεστιάδας και ζήτησαν πολιτικό άσυλο.

Οι πληροφορίες που ήθελαν τους δύο Τούρκους να συμμετείχαν στην ομάδα 47 μελών για τη δολοφονία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιβεβαιώθηκαν, καθώς αργότερα οι ίδιοι το ομολόγησαν.

Όπως μεταδίδει και το CNN Greece, μετά την ομολογία αυτή, οι ελληνικές αρχές έκαναν έρευνα σε βάση δεδομένων προκειμένου να διαπιστώσουν εάν είναι αλήθεια όσα ισχυρίζονται οι συγκεκριμένοι Τούρκοι στρατιώτες. Μάλιστα, οι αρχές εντόπισαν τον επίσημο κατάλογο της Τουρκίας που ήταν καταγεγραμμένα τα στοιχεία τους, τα ονόματά τους, αλλά και οι φωτογραφίες των επίδοξων δολοφόνων του Ερντογάν τη δραματική νύχτα του πραξικοπήματος.

Άγνωστο παραμένει το ποια στάση ακριβώς θα κρατήσουν τόσο οι ελληνικές αρχές όσο και η τουρκική ηγεσία, η οποία θα απαιτήσει άμεσα την έκδοση των 2 επίδοξων δολοφόνων του "σουλτάνου".

Τυχόν παραχώρηση ασύλου από την Ελλάδα, κατά τα πρότυπα των "8", θα έχει μάλλον απρόβλεπτες συνέπειες.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ(ΡΟΔΟΠΗΣ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗΣ)ΑΠ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ;
ΞΕΝΙΑ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications