Η βοήθεια από τους εξωγήινους στο Χίτλερ αλλα δεν πρόλαβε να καθαρίσει  την μολυσμένη Γη!
Η βοήθεια από τους εξωγήινους στο Χίτλερ αλλα δεν πρόλαβε να εξόντωση την μολυσμένη Γη!

Ο Δρ Hermann Oberth , ο οποίος πρωτοστάτησε στον σχεδιασμό πυραύλων για το γερμανικό Ράιχ κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και αργότερα για την αμερικανική επανδρωμένη διαστημική εκτόξευση, δήλωσε,Αυτή η επιστημονική πρόοδο έγινε με βοήθεια άλλων .Όταν ρωτήθηκε από ποίους, ο ίδιος απάντησε:"Από ανθρώπους άλλου κόσμου."(εξωγήινοι)

Κάτω η Μαρία Orsic οι όμορφες νεαρές του Vril Gesellschaft καθώς και κατασκευή UFO από "Γερμανούς"

Ο Werhner Von Braun , επανέλαβε παρόμοια πράγματα για την εξωγήινη βοήθεια το 1959.

«Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με δυνάμεις που είναι πολύ ισχυρότερες από μας και είναι προς το παρόν άγνωστες σε μας. Περισσότερα δεν μπορώ να πω προς το παρόν. Είμαστε τώρα σε στενότερη επαφή με αυτές τις δυνάμεις, και μέσα σε έξι ή εννέα μήνες του χρόνου μπορεί αν με επιτραπεί να μιλήσω με μεγαλύτερη ακρίβεια σχετικά με το θέμα αυτό . "

Ο Χίτλερ είχε επαφή με εξωγήινους τους Aldebaran Το μέσο μεταξύ Aldebaran και γης ήταν η Μαρία Orsic ϟϟ η οποία ήταν ηγέτης του «Vrilerinnen», τις όμορφες νεαρές κυρίες του Vril Gesellschaft.

Όλες αυτές οι γυναίκες ειχαν τα μαλλιά τους σε μεγάλες άλογο-ουρές, σε αντίθεση με τοτε μόδα που ήταν τα κοντά μαλλιά . Υποστήριζαν ότι τα μακριά μαλλιά τους, ενεργούσαν ως κοσμική κεραίες και τους βοηθούσε στην επαφή τους με τους εξωγήινους.Για τα μακριά μαλλιά έλεγαν το ίδιο περίπου και οι ανιχνευτές ινδιάνοι .

Όταν πήγαν φαντάροι στον αμερικανικό στρατό και τους κούρεψαν τα μαλλιά δεν μπορούσαν να κάνουν τον ιχνηλάτη .Πληροφορίες απο Δαρίβας Κατερίνη αν και ειναι γνωστά αυτα θα βάλουμε και αλλες πληροφορίες, αν και ο μέσος θνητός δεν μπορεί να κατανοήσει αυτές τις πληροφορίες, δεν μπορουν να καταλάβουν αλλα και αλλα μπροστά στα μάτια τους! τι να κάτσεις να εξηγήσεις τωρα, εδω δεν ξερουν καν την τεράστια σημασία της καθαρότητας της φυλής!

Στα τέλη Μαρτίου του 1945, ιπτάμενος δίσκος Vril-7 και το Vril-8 απογειώθηκαν από το Βρανδεμβούργο μετά την ανατίναξη όλου το πεδίου δοκιμών και υπόστεγων, όλα τα μέλη της Εταιρείας Vril και επιστήμονες εξαφανίστηκαν. Όπως δεν βρήκαν κανένα απο αυτούς ούτε την Μαρία Orsic, ούτε οποιαδήποτε άλλη "θεά" ούτε τον Χίτλερ, όλοι ξαφνικά εξαφανίστηκαν. Γιόζεφ Γκαίμπελς : ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ! η θα κλείσει ο κύκλος, και θα πανε εκεί που ανήκουν πολλά ανθρωποειδή ζώα, που εχουν διαστρεβλώσει τα παντα προς όφελος τους,και αυτοι που τους στήριξαν,φτύνοντας το γάλα απο τις μανάδες τους(βάζω πολλές μανάδες,ο νοών νοείτω),η η Γη θα γίνει ο τάφος τους, ετσι και αλλιως όταν σβήσει ο ήλιος και όλοι θα εχουν γίνει ανθρωποειδή ζώα = 0 εξέλιξη! για να φύγουν απο τον πλανήτη!μολύνοντας άλλους κόσμους με την ζωώδες κτηνώδες φύση τους και την σατανική κακιάς τους!

Στην μασόνο-NASA αν και το κράτησαν κρυφό, έβαλαν σε μεταλλική πλακέτα βολφραμίου έναν άνθρωπο σε στάση προφίλ που χαιρετά με τον ελληνικό δωρικό χαιρετισμό, η αλλιως γνωστό και ως ναζιστικό χαιρετισμό, που δήθεν έκλεψαν απο τους Έλληνες οι Έλληνες της υπερβόρειας! αλλιως ναζι(ετσι τους λένε τα ανθρωποειδή ζώα) Ωω... ναι για τόση ηλιθιότητα μιλάμε! και την τοποθέτησε στα διαστημόπλοια Pioneer Pio, μαντέψτε γιατί !!θυμηθείτε τι είχε πει ενα χρήσιμο δίποδο ζώο επι Σοβιετικής ένωσης(1958–1964). ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications