Άρθρο για πνευματικά νεκρούς ζομπι: Δελαστίκ … Ο ναζι Τράμπ κατα του 4ο Ράϊχ!
Άρθρο για πνευματικά νεκρούς ζομπι: Δελαστίκ …ΗΠΑ κατά Γερμανίας προς την τελική αναμέτρηση; Ο Τράμπ και το 4ο Ράϊχ

Αν ηταν ο 4ο Ράϊχ οπως λενε μέρα νύχτα, πως γίνεται να ειναι κατα του ο επίσης ναζι το Τράμπ οπως τον λένε? και απο την άλλη τι 4ο Ράϊχ?? μια ηλίθια γλάστρα κομμουνίστρια που δεν ξέρει καν να δείξει το χάρτη που πέφτει η Ελλάδα? οποιος προσέξει τι γράφουν οι αριστεροί, θα δει οτι δεν συνδυάζονται ούτε καν μεταξύ τους, τα ψέμματα και η υποκρισία τους! έπρεπε να παίρνουν απο τεστ νοημοσύνης όλοι οι δηθεν "δημοσιογράφοι", το καλύτερο θα ηταν να είχε απαγορευτεί σε αριστερούς ειναι εκ φύσεως αδίσταχτοι!(θα φώναζαν μετα για χούντα τα ζωα!)! μαζί με αυτούς, και οι ηλίθιοι copy paste οτι βρουν! διαπράττουν έγκλημα εις γνώσης τους όλοι οι αριστεροί, Άρθρο 187 Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Πληθαίνουν οι ενδείξεις –ενδείξεις, όχι αποδείξεις– ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ εξελέγη για να προσωποποιήσει την αναμέτρηση με το Βερολίνο. Να ηγηθεί δηλαδή ο Ντόναλντ Τραμπ ενός συνασπισμού ανάλογου με εκείνον, ο οποίος υπήρχε κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, επιχειρώντας να αποτρέψει τη συγκρότηση του Τέταρτου Ράιχ, οικονομικού αυτή τη φορά, της Γερμανίας. Αυτό που υπήρχε και είναι ακόμη υποψία, ενδέχεται να αποδειχθεί πολιτική πραγματικότητα. Θα δούμε τι θα γίνει σύντομα.

Του Γιώργου Δελαστίκ* (γνώριμες φάτσες μην περιμένετε αλήθειες απο τέτοιες φάτσες στην αρχαία Ελλαδα δεν υπήρχαν τέτοιες φάτσες ούτε για δείγμα!)

Δεν βάζουμε καν την συνεχεία της προπαγάνδας εκτός απο ενα σημείο :Πρώτον, το ελληνικό δημόσιο χρέος δεν είναι κατά κανένα τρόπο βιώσιμο, χωρίς δραστική μείωσή του. Τελεία και παύλα, ό,τι κι αν λένε οι Γερμαναράδες.

Πρώτον: Δεν ειναι Γερμαναράδες αλλα αριστεροι κομμουνιστες ίδιους με αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ! απόγονοι Μογγόλων απο τους χιλιάδες βιασμούς στην κατεχόμενη Γερμανία το 1945! συν μπαστάρδεμα που ακολούθησε και ορθές αλλοφύλων ειδικά Τούρκων που έστειλα κατα κύματα απο το 1950,γιατι εκεί δεν είχε τουρκοκρατια 400 χρονιά άρα δεν είχε αρκετούς τουρκομογγολους κομμουνιστες(χρήσιμα ζώα)γιαυτό βγήκε και ο Χίτλερ με εκλογές άρα δεν ηταν καν δικτάτορας!άπλα ελευθέρωσε την χωρα απο την μασονία!! ενα άλλο δείγμα : τοτε 40 εκ,πληθυσμό και σήμερα 80 εκ, τέλος το καλύτερο δείγμα: οι καλύτεροι επιστήμονες, φιλόσοφοι, η τεχνολογική πρόοδο, εφευρέσεις,κτλ ολα σταμάτησαν το 1945! τι διδάσκει αυτο; οτι ηταν ανώτερη φυλή ως απόγονοι Ελλήνων χωρις πολλά μπασταρδέματα (οι αρχαίοι Έλληνες ανέβηκαν στην βόρεια Ευρώπη, ουδέποτε κανείς από αυτούς κατέβηκε από εκεί προς τον Νότο),και οτι οι κομμουνιστες ειναι κατώτεροι (γκοϊμ οπως λενε και οι Εβραίοι χρήσιμα ανθρωποειδή ζωα!)

Ότι έγινε απο εκεί και μετα πάτησε πάνω σε ναζιστικά σχέδια! ακομα και οτι έφτιαξαν σε Ρωσία Αμερική καθώς ειχαν απαγάγει κανονικά επιστήμονες ως λάφυρα συν ηδη τεχνολογία, πχ το πρώτο πύραυλο του κόσμου τον πήραν στην Αμερική, οπως και την γνώση για πυρηνικά κτλ!μεγα λάθος που δεν έριξαν στην Ρωσία τοτε μια πυρηνική! λόγο τον επιπτώσεων που θα είχε σε άμαχους!

Όποιος βάζει τέτοιες φώτο για πλύση εγκεφάλου ειναι το λιγότερο ηλίθιος αν οχι ενα γρανάζι του συστήματος! καθώς η εικόνα περνάει στο υποσυνείδητο, γιαυτό λενε ολα τα πρόβατα οι "κακοί ναζι"! δεν φτάνει που δεν ξερουν αληθινή ιστορία του 40, γιατι αν ήξεραν εκτός τους μογγολο-αριστερούς και αραβοελληνες κανένας δεν θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ!

Η σημερινή Γερμανία είναι εταιρεία ΕΠΕ και μάλιστα εβραϊκής θυγατρική τράπεζας !!!Και επειδή μπορεί να μην πιστεύετε στα λόγια ακόμη και των κατ' εξοχίν "αρμοδίων", άλλα να θέλετε να δείτε και έγγραφα, για δείτε και την πρώτη σελίδα του πρώτου μνημονίου ... Αντί της Γερμανίας, υπογράφει η μητρική τράπεζα, στην οποία ανήκει η Γερμανία .... !!! Άπλα γιατί δεν υπάρχει σαν κυρίαρχο κράτος ... !!!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ δεν είναι κράτος! Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης επιβεβαίωσε τη σιωπηρή κατάσταση προσομοίωσης Brid (https://www.youtube.com/watch?v=_2O1B5ITN08) Η Γερμανία είναι μόνο οικονομικός οργανισμός και ως εκ τούτου ότι έχει υπογραφεί από ιδρύσεως της Ε.Ε. είναι άκυρο. Μόνο κράτη μπορούν να υπογράφουν.

Λοιπόν τα ξερουν όλοι αυτοι που γράφουν μέρα νύχτα για "ναζιστική" Ευρωπαϊκή Ένωση και ναζι Γερμανούς που επιβάλουν μετρά? τα ξέρουν! άπλα σπέρνουν διχόνοια οπως έκαναν το 40 που κατάσφαζαν "Γερμανούς" χωρις λόγο και κατα παράβαση καθε δίκαιου πόλεμου!μονο που τωρα και η Γερμάνια ειναι ενα κομμουνιστικο αριστερό "κράτος"! το πόπολο η μαζα τα ξέρει? μονο οι 5 στους 50!αν κρίνω απο σχόλια σε "έγκυρες πήγες" εκτός τους απόγονους των χασάπηδων! ειστε σε κάλο δρόμο να γίνεται όλοι γκοϊμ!!!ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications