Είστε έτοιμοι για τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο; Οι ηγέτες όλου του κόσμου είναι πανέτοιμοι!
Είστε έτοιμοι για τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο; Οι ηγέτες όλου του κόσμου είναι πανέτοιμοι!

Τα Μέσα μαζικής αποβλάκωσης! θεωρούσαν μέχρι χτες τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο,κάτι σαν θεωρία συνωμόσίας,αλλά τώρα πλέον είναι ορατό ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός παγκοσμίου πολέμου.

Τα γεγγονότα που τον υποδεικνύουν γράφονται πλέον στα ΜΜΕ.
Στο Ηνωμένο Βασίλειο,ο πρώην πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, προειδοποίησε ότι το Brexit θα μπορούσε να καταστρέψει την Ευρωπαϊκή Ένωση και να εξαπολύσει έναν νέο πόλεμο!
Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, προειδοποίησε ότι το Brexit απειλεί τον’Δυτικό πολιτικό πολιτισμό’!Ο τελευταίος ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, δήλωσε τη Δευτέρα ότι ο κόσμος «δείχνει να προετοιμάζεται» για τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ,Ντόναλντ Τραμπ, κατηγόρησε τους Ρεπουμπλικάνους Τζον Μακ Κέιν και τον Λίντσεϊ Γκράχαμ ,την Κυριακή, ότι προσπαθούν να ξεκινήσουν τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο.
Ο επικεφαλής στρατηγός του Τραμπ, Steve Bannon, που του έχει δοθεί μια έδρα στο Εθνικό Συμβούλιο ασφαλείας των ΗΠΑ, πιστεύει ότι υπάρχει ήδη ένας «μεγάλος πόλεμος, ένας πόλεμος που ήδη είναι παγκόσμιος.»

Η πρώτη φάση του πολέμου ήταν η μονοπολικότητα(που έγινε).
Η Δεύτερη φάση δύο είναι ο διπολισμός (γίνεται).
Ο διπολισμός χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει τη βασική δομή του διεθνούς συστήματος, όταν κυριαρχείται από δύο υπερδυνάμεις. Αυτό σημαίνει ότι τα άλλα κράτη μέλη πρέπει να συμμαχήσουν με μία από τις δύο μεγάλες δυνάμεις,Η τρίτη φάση είναι η πολυπολικότητα (είμαστε εδώ).
Η Πολυπολικότητα δηλώνει τη θεμελιώδη δομή της εξουσίας, σε ένα διεθνές σύστημα που κυριαρχείται από αρκετές μεγάλες δυνάμεις, και χαρακτηρίζεται από αντιπαλότητα μεταξύ αυτών.
Η τέταρτη φάση είναι η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων.

(Σύντομη εξήγηση) — μετά την κατάρρευση του βραχύβιου πολυπολικού κόσμου που οδήγησε στον τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, θα ξεκινήσει ένας νέος κόσμος.Η διεθνής τάξη θα επιστρέψει στην ολιγαρχία, ή με άλλα λόγια, ο κόσμος θα είναι συγκεντρωμένος κάτω από μια ενιαία διακυβέρνηση. Σύμφωνα με αυτή τη σειρά η Νέα Τάξη, θα υπάρχει χωρίς σύνορα, με ένα ενιαίο νόμισμα, μια ενιαία θρησκεία,θα λειτουργεί υπό εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία (τεχνητή νοημοσύνη). Αυτή είναι η παγκόσμια τάξη, η Κάμπαλιστ που αναπτύσσεται.

Επίσης είχε συζητηθεί προηγουμένως, ένα έγγραφο πληροφοριών, το οποίο έχει λεπτομέρειες ήδη από το 2008, οι αντιπροσωπείες νοημοσύνης είχαν επίγνωση της αυξανόμενης Πολυπολικότητας του κόσμου. Μια έκθεση από τις παγκόσμιες τάσεις δηλώνει ότι μέχρι το 2025 θα έχουμε «μετατρέψει» τον κόσμο.
Το 2017 θα αλλάξει τις συμμαχίες στο εμπόριο,αλλάζει και η μετατροπή της ενέργειας.Το Ιράν θα δέχεται πλέον το δολάριο σαν νόμισμα για τις πληρωμές πετρελαίου, ξεκινώντας από αυτή την άνοιξη,Ο φόβος της έναρξης του 3ου παγκοσμίου πολέμου υπάρχει.

Σύμφωνα με το περίφημο Albert Pike:
«Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να ενστάλαξει με την αξιοποίηση των διαφορών που προκαλούνται από την «αντζέντα» των «Iλλουμινάτι», μεταξύ πολιτικών Σιωνιστών και των ηγετών του ισλαμικού κόσμου. Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί κατά τέτοιο τρόπο που το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός κόσμος Αραβικά) και ο πολιτικός σιωνισμός (του κράτους του Ισραήλ) αμοιβαία να καταστρέψουν το ένα, το άλλο. Εν τω μεταξύ τα άλλα έθνη, διχασμένα για μια ακόμη φορά στο ζήτημα αυτό, θα περιοριστούν στην καταπολέμηση του, μέχρι το σημείο της πλήρους σωματικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξάντλησης… Εμείς θα απελευθερώσουμε τους μηδενιστές και οι άθεοι, και εμείς θα προκαλέσουμε ένα τρομερό κοινωνικό κατακλυσμό που σε όλη του τη φρίκη, θα δείξει σαφώς στα έθνη το αποτέλεσμα του απόλυτου αθεϊσμού,την καταγωγή της αγριότητας και της πιο αιματηρης αναταραχής.

Στη συνέχεια, παντού, οι πολίτες, υποχρεωμένοι να αμυνθούν εναντίον της μειονότητας του κόσμου, από επαναστάτες, θα εξοντώσουν τους καταστροφείς του πολιτισμού, και το πλήθος, απογοητευμένοι με τον Χριστιανισμό, του οποίου τα πνεύματα θα μείνουν αυτή τη στιγμή χωρίς πυξίδα ή κατεύθυνση, ανήσυχοι για ένα ιδανικό, αλλά χωρίς να γνωρίζουν πού να καταστήσουν την λατρεία τους, θα λάβουν το αληθινό φως μέσα από την παγκόσμια εκδήλωση της καθαρής θεωρίας του Εωσφόρου , που θα έρθει σε δημόσια προβολή. Η εκδήλωση αυτή θα έχει σαν αποτέλεσμα τη γενική αντιδραστική μετακίνηση που θα ακολουθήσει την καταστροφή του Χριστιανισμού και του αθεϊσμού,που κατέκτησαν και εξοντώθηκαν την ίδια στιγμή.

Διατηρώντας τη συνεχή διαμάχη μέσα στη Μέση Ανατολή και επιτρέποντας την εξάπλωση της ισλαμικής τρομοκρατίας σε όλο τον κόσμο,οι Καμπαλιστές ενεργούν αυτό το σχέδιο, αλλά εδώ είναι τα αλιεύματα – αυτό το γράμμα γράφτηκε στις 15 Αυγούστου 1871, και αρχικά έχει εκτεθεί από το πρώτο σύγχρονο ‘truthers» William Guy Carr στο βιβλίο του, πιόνια στο παιχνίδι, το οποίο ήταν γραμμένο στις 13 Οκτωβρίου 1958. Ο Albert Pike διάβασε αναλυτικά την επιστολή, που γράφει για τους τρεις παγκόσμιους πόλεμους,που έχουν ήδη αποφασιστεί από τότε και ο Pike το έβαλε σε ημερήσια διάταξη, σε ένα μπλουζάκι.

O Αμερικανός στρατηγός Steve Bannon πιστεύει ότι στην αρχή του 21ου αιώνα έχουμε μία κρίση τόσο της Εκκλησίας μας, μια κρίση της πίστεώς μας, μια κρίση της Δύσης, μια κρίση του καπιταλισμού.Και είμαστε σε πολύ αρχικά στάδια για μια αιματηρή σύγκρουση.
Πρέπει να αγωνιστούμε για τις πεποιθήσεις μας έναντι αυτής της νέας βαρβαρότητας που αρχίζει , που θα εξαλείψει εντελώς ό, τι μας έχουν κληροδοτήσει τα τελευταία 2.000, 2.500 χρόνια… είμαστε σε ένα ολοκληρωτικό πόλεμο ενάντια στους τζιχαντιστές,στον ισλαμικό φασισμό. Και αυτός ο πόλεμος είναι, νομίζω ό, τι οι κυβερνήσεις δεν μπορούν να το χειριστούν.

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ CHRISTIAN TRUTHER:Corfiatiko.blogspot.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications