Η Αλήθεια Πίσω Από Την Προπαγάνδα
Η Αλήθεια Πίσω Από Την Προπαγάνδα

Αποκαλυπτικό βίντεο που ξεσκεπάζει την προπαγάνδα της Νέας Τάξης Πραγμάτων μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στον πόλεμο της Λιβύης. Φωτο ο Καντάφι νεκρός απο ανθρωπόμορφα κτήνη ίδια με τους κομμουνιστες εδω, για ευχαριστώ που είχε κανει την χώρα ανεξάρτητη και πολιτισμένη, χωρις μπουρκα και:δωρεάν ρεύμα, επιδόματα κτλ..

Οι πραγματικοί λόγοι που ήθελαν τον Μουαμάρ Καντάφι νεκρό. Η Αλ Κάϊντα στο ρόλο του Δούρειου Ίππου της Νέας Τάξης και ο ρόλος-γλάστρα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών. Οι τυχαίες(;) δικαιολογίες-ομοιότητες, με τους πολέμους στο Ιράκ-Αίγυπτο-Συρία.

Το φερέφωνο Ομπάμα και ο ρόλος του ΝΑΤΟ. Δείτε το μέχρι τέλους και διαδώστε το.

Post A Comment:

2 comments

ποιοί κομμουνιστές ρε βλάκες; κομμουνισμός υπήρξε ΜΟΝΟ στην Ρωσία και ΜΟΝΟ όσο ήταν ο Λένιν στην εξουσία, οπότε και έδωσε γή στους αγρότες με μηχανήματα για να την καλλιεργήσουν και τα εργοστάσια στους εργάτες έτοιμα για να τα δουλέψουν. ο μόνος του όρος ήταν να δίνουν στο κράτος το 10% από την παραγωγή. το υπόλοιπο θα μπορούσαν να το φάνε, να το πουλήσουν ή να το πετάξουν. μετά επί Στάλιν, ο κομμουνισμός έγινε κονομισμός και αυτό το σύστημα εξαπλώθηκε σε όλον τον κόσμο και έγινε γνωστό ως κομμουνιστικό. όπως βεβαίως όλοι ξέρετε, καμμιά διαφορά δεν έχει από το σημερινό νεοφιλελεύθερο, απλά εκεί υπήρχαν δημόσια σχολεία και νοσοκομεία που λειτουργούσαν για όλους ανεξαιρέτως.

george-aetosείπε...

Έτσι σας εχουν μάθει εκεί στο ΕΒΡΑΙΟ-ΚΚΕ ?? μήπως σας είπαν οτι ειστε χρήσιμοι ζωώδες ηλίθιοι πότε? και Γαλλική επανασταση τι ηταν? στην κουβά τι ηταν? ποιος προκάλεσε τόσους πολέμους στην Ευρώπη ξέρεις? μήπως οι κακοί ναζι? τι λες ρε ηλίθιε !!τράβα αυτοκτονα !! τον κομμουνισμό τον δημιούργησε ο Μαρξ για να μαζέψει ολους τους χρήσιμους ηλίθιους σας εσένα!για να κανουν την δουλειά τους οι Εβραίοι! απόγονοι απο τα μπασταρδεμετα απο τις μογγολικές εισβολές στην Ευρώπη που εκαναν οι επίσης Εβραίοι και έφεραν τον σκοταδισμό και τον μεσαίωνα, και ως χρήσιμοι ανθρωποειδή που ειστε σφάζατε αθώους κατα χιλιαδες οχι μονο εδω το 40, αλλα σε όλη την ιστορια! αφου ο ίδιος ο κομμουνισμός αριστερισμός ειναι δόγμα για ηλίθιους !!!

(Κομμουνισμός Σοσιαλισμός όταν το εγχειρίδιο κατάληψης της εξουσίας απο τους Εβραίους γίνεται ιδεολογία και κόμμα απο ορδές Καθυστερημένων!http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/06/kommoynismow-sosialismos-enxeirideio-katalychs-eksoysias-ebraiwn.html)

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications