Ο Γιώργος Λεκάκης για την καθαρότητα της ελληνικής φυλής (video) δεν σταματούν αυτο το παραμυθάκι!
Ο Γιώργος Λεκάκης για την καθαρότητα της ελληνικής φυλής (video) δεν σταματούν αυτο το παραμυθάκι!

Το ψέμα και την υποκρισία πολύ αγάπησαν την αλήθεια ελάχιστοι!!

Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Γιώργος Λεκάκης απαντά στον Γιώργο Τράγκα και στην εκπομπή »χωρίς αναισθητικό» για το ρατσιστικό παραλήρημα της Die Welt ότι «οι Έλληνες δεν είναι αληθινοί Έλληνες» όσον αφορά στην καθαρότητα της φυλής τους!!!

Η ιδέα ότι οι Έλληνες δεν είναι οι πραγματικοί Έλληνες δεν είναι καινούργια ούτε ανήκει στον ανθέλληνα αρθρογράφο της συντηρητικής εφημερίδας. Αυτή η θεωρία διατυπώθηκε για πρώτη φορά από τον Jakob Philipp Fallmerayer, δημοσιογράφο, πολιτικό και ιστορικό του 19ου αιώνα που ισχυριζόταν ότι οι «Έλληνες δεν είναι πραγματικοί Έλληνες» και επομένως δεν έχουν θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δείτε και Γενετιστής Τριανταφυλλίδης: «Ελάχιστες προσμίξεις στο DNA των Ελλήνων εδώ και δεκάδες χιλιάδες χρόνια»

Ο Γιώργος Λεκάκης για την καθαρότητα της ελληνικής φυλής video ΗΟΑΧ

Ο Γιώργος Λεκάκης, ποιος ειναι αυτός? είναι Έλληνας κοινωνιολόγος, λαογράφος, συγγραφέας και δημοσιογράφος!Ο Γ. Λεκάκης έχει συγγράψει τα βιβλία: «Αρχαιοκαπηλίες των Γερμανών στην Ελλάδα επί Κατοχής», και «Μουσικής μύηση», "Κατεστραμμένες πόλεις και χωριά στην Ελλάδα επί Κατοχής" και αλλα αλλα βάζουμε αυτα τα 2,τι συμπέρασμα βγάζει κάποιος; αριστερός αρέσκονται να γράφουν μέρα νύχτα για "ναζι", ποιοι προκάλεσαν τον πολεμο η τι εκαναν οι απόγονοι τους λέξη! (κακό σημάδι!)! μήπως εχει και καταγωγή απο Κρήτη που ειναι γεμάτο αραβοελληνες? που τα πουλάτε ρε αυτα; σε ενα λαό πόπολο που δεν εχει καν αυτογνωσία? και ας τον ρωτήσει κάποιος και οι κομμουνιστες που μοιάζουν με άραβες και Τούρκους και δηλώνουν ανθέλληνες και εκείνοι Έλληνες ειναι? το δούλεμα καλα κρατάει!

Ρατσιστικό παραλήρημα της Die Welt? σοβαρά? τα ξέρουμε αυτα τα κόλπα οποιος λεει αληθειες ειναι ρατσιστής φασίστας! και οι Γερμανοί ειναι ουνοι και Τούρκοι, πριν στείλουν ορδες Τούρκων μετα την γενοκτονία το 1945 τι ηταν? ηταν και πριν ουνοι και Τούρκοι? δλδ μας λεει ο τυπος οι Τούρκοι έφτιαξαν πυραύλους και ηταν 50 χρονιά μπροστά σε ολα? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ! ξέρω τι ηταν οχι μονο απο στοιχειά ,αλλα απο γραμμική DNA! άσχετα που σοβαροί αρχαιολόγοι στο εξωτερικό λενε απο που ηταν!στο ελλαδισταν αν βγει να το πει κανεις θα τον πουν ναζι! ρε πουλημένοι που έχετε και λόγο, γιατι δεν λέτε την αλήθεια? αν ηταν όλοι Έλληνες ΚΑΘΑΡΟΊ δεν θα ηταν καν αριστεροι ούτε προβατα! Στο βιντεο ως στοιχειά λεει οτι ειναι Έλληνες γιατι άπλα μιλάνε ελληνικά ΤΙ ΛΕΣ Μ@ΚΑΛΑ ???

Πάμε να δούμε μερικά στοιχειά?? για τους "ανθέλληνες" οπως λεει το νούμερο ? που βοήθησαν στην επανασταση του 1821 και να ξανα φτιάξουν την διαλυμένη Ελλαδα?(όλοι οι αριστεροι το εχουν στο DNA να σπέρνουν διχόνοια )Σύμφωνα με τον Λόρδο Βύρωνα, η Ελλάδα, αν και «θλιβερό απομεινάρι περασμένων μεγαλείων», παρέμενε ‘ιερή γη’. Συνώνυμο της ομορφιάς, της αλήθειας, της λογικής και της ελευθερίας απ’ τη μία αλλά και σπιλωμένη από το μίασμα του τουρκικού πολιτισμού!! απ’ την άλλη.Στις περισσότερες ταξιδιωτικές αφηγήσεις του 18ου και 19ου αιώνα και περιγραφές της εποχής διαφαίνεται πως η συνάντηση με τους σύγχρονους κατοίκους της αρχαίας Ελλάδας προκαλεί από αμηχανία έως δυσφορία.

Οι Γερμανοί που δούλεψαν ή εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα συνάντησαν μια χώρα με τρομερή φτώχια και επιδημίες και – κυρίως– με έναν λαό που δεν είχε καμία σχέση με τους Έλληνες του Hölderlin, του David και του Winckelman!.Για μισό λεπτό! Οι Γερμανοί? μα εκεινη την εποχή δεν υπήρχε καν η γερμάνια ως χώρα! πριν τον πρώτο παγκόσμιο !(αλλα περιοχή Deutschland αλήθεια ξέρει κανεις "αρχαιολόγος" που ξέρει παπαγαλία οτι του έμαθαν τι σημαίνει αυτο το όνομα? ), η περιοχή αυτη ηταν οτι είχε μεινει απο την ελληνορωμαϊκή αυτοκρατορία, με το όνομα Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία μεχρι που την κατέστρεψαν και αυτη οι Εβραίοι! με τον πρώτο παγκοσμιο πόλεμο που άρχισαν οι ιδιοι οπως λένε μερικοί Εβραίοι! μην μας κατηγορήσουν για αντισημίτες! οπως και προκάλεσαν ενα σορό πολέμους στην Ευρώπη ώστε να εξαφανιστεί η ευρωπαϊκή φυλή οπως έλεγε ο Μαρξ! και ποια ηταν η ευρωπαϊκή φυλή ?ας μου απαντήσει ο τυπος στο βιντεο αν ξέρει βεβαία! και λοιποί αρχαιολόγοι και ανθρωπολόγοι που λενε οτι τους λεει το σύστημα! αλλιως να ξανα μπει στην σπηλιά του! οπως το παραμυθάκι οτι όλοι ημαστε απο Αφρική!(ποσά χρονιά πρέπει να περάσουν να γίνουν λευκοί οι μαύροι Αφρικανοί της Αμερικής?)

Και αυτός στο video ΕΔΩ Τούρκος ΝΑΖΙ να υποθέσω ε;

Πως και δεν ειναι ετσι οι Τούρκοι άραγε? ειναι οι ελάχιστοι γνήσιοι "Γερμανοί" που έμειναν μετα την ισοπέδωση και γενοκτονία το 1945, πριν την εισβολή απο ορδες Τούρκων 1946 -μέχρι και σήμερα,γιατι εκεί δεν ειχαν τουρκοκρατια 400 χρονιά! και οχι μονο Τούρκοι, ισλαμ την έκαναν την Γερμανία! με την κομμουνίστρια Μερκελ, γιατι εκαναν την γενοκτονία το 1945 οι Εβραίοικομμουνιστες άραγε?, έμενα πιο πολύ για απόγονος Ελλήνων μου μοιάζει γιατι ετσι? ειμαι "ναζι φασίστας"? ωχ! δλδ και εγω Τούρκος που εχω τετοια χαρακτηριστικά? τοτε γιατι δεν ειμαι ενα κομμουνιστικο μίασμα ουγκ και εγω?να λέω ψεμματα μέρα νύχτα?αδίσταχτος και να με προωθούν?(και ο Μέγας Αλέξανδρος Τούρκος τοτε!) και οι δε γυναίκες απευθείας απόγονοι απο την θεά Αθηνά!ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΟΓΓΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ! ΕΧΕΤΕ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ! ΥΓ έως το 1945(πριν την γενοκτονία,ολοκαύτωμα και το μπαστάρδεμα κατα των Γερμανών ) οι μεγαλύτεροι: επιστήμονες, εφευρέτες, φιλόσοφοι, και ιστορικοί ηταν Γερμανοί! η ακομα και πριν γίνει γερμάνια απο την άγια ρωμαϊκή αυτοκρατορία ακόμα! δεν ηταν απο την Ελλάδα γιατι άραγε?©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Δείτε άλλο ενα βίντεο απο "ναζι" πως ηταν οι 'Έλληνες!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications