27 Φεβ 2017

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διέταξε έρευνα για τα δάνεια κομμάτων και των ΜΜΕ

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διέταξε έρευνα για τα δάνεια κομμάτων και των ΜΜΕ

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ που χορηγήθηκαν από τράπεζες παρήγγειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, διαβιβάζοντας το σχετικό πόρισμα της Βουλής στον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, Παναγιώτη Αθανασίου.

Η εισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου στην παραγγελία της ζητά να ερευνηθεί αν έχουν τελεστεί αυτεπάγγελτα διωκόμενα αδικήματα και να κριθεί αν πρέπει να ανασυρθεί από το αρχείο το παλαιό πόρισμα Καλούδη του 2013 για τα δάνεια των κομμάτων.

Η έρευνα είχε διαταχθεί από τους προηγούμενους οικονομικούς εισαγγελείς Πεπόνη-Μουζακίτη και είχαν καταθέσει ως ύποπτοι στελέχη τραπεζών. Το πόρισμα Καλούδη αρχειοθετήθηκε, όταν η κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου ψήφισε τροπολογία, με την οποία χορηγήθηκε ασυλία στα στελέχη τραπεζών για τα δάνεια που είχαν χορηγηθεί σε κόμματα.

Πρόσφατα, ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος Παναγιώτης Αθανασίου ζήτησε από τη Βουλή τα πρακτικά της κατάθεσης του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Δημήτρη Στουρνάρα, ο οποίος διατύπωσε την άποψη ότι η συγκεκριμένη ασυλία δεν θα έπρεπε να ισχύει, αφού τα επίμαχα δάνεια δεν εντάσσονται στη γενική κυβέρνηση.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διέταξε έρευνα για τα δάνεια κομμάτων και των ΜΜΕ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications