Για αυτό είναι στο στόχαστρο της διεφθαρμένης «ΕΛΙΤ» ο Τραμπ..Κατάργηση αισχρού τραπεζικού συστήματος που ευνοεί τους Rothschild οτι είχε κανει και ο Χίτλερ!!!
Για αυτό είναι στο στόχαστρο της διεφθαρμένης «ΕΛΙΤ» ο Τραμπ..Κατάργηση αισχρού τραπεζικού συστήματος που ευνοεί τους Rothschild οτι είχε κανει και ο Χίτλερ!!!

Federal Reserve: Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν το αντιλαμβάνονται αυτό. Ούτε γνωρίζουν πως μια ιδιωτική κεντρική τράπεζα εκτυπώνει χρήματα και τα δανείζει με τόκο στην κυβέρνηση τους.

Η κυριότερη διάταξη του Νόμου N.E.S.A.R.A. μπαίνει σε εφαρμογή: Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ FEDERAL RESERVE ΤΩΝ ROTHSCHILD ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΕΙ ΝΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ

Το σύστημα της Federal Reserve έχει σχεδιαστεί για να παγιδεύει τους ανθρώπους. Η πρόθεση των τραπεζιτών (των Rothschild) ήταν να παγιδεύσουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ σε ένα ατελείωτο φαύλο κύκλο χρέους από το οποίο δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ποτέ..

Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν το αντιλαμβάνονται αυτό. Ούτε γνωρίζουν πως μια ιδιωτική κεντρική τράπεζα εκτυπώνει χρήματα και τα δανείζει με τόκο στην κυβέρνηση τους..

Ο Χίτλερ όταν ήταν στην εξουσία είχε συλλάβει τον βαρόνο Louis de Rothschild ακριβώς για τον ίδιο λόγο..Η Ναζιστική κυβέρνηση ματαίωσε τα σχεδια στα διεθνή τραπεζικά καρτέλ! εκδίδοντας το δικό της νόμισμα γνωστό ως μάρκο Ράιχ, απαλλαγμένο από τους Διεθνή Χρηματοδότες.Ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός απάντησε με παγκόσμιο μποϊκοτάζ των γερμανικών προϊόντων. Μέσα σε δύο χρόνια, η Γερμανία ήταν και πάλι στα πόδια της. Είχε ένα στερεό, σταθερό νόμισμα, και όχι πληθωρισμό.

Τώρα αρχίζουν να καταλαβαίνουν την αλήθεια κάποιοι, γιατί η ιστορία έπρεπε να είχε ξαναγραφτεί από την αρχή, και γιατί ήταν αναγκαίο για τους Παγκοσμιοποιητές να δαιμονοποιήσουν τον Χίτλερ.Πρέπει να καταλάβουν ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός μας:

O Αδόλφος Χίτλερ ήταν ένας ισχυρός αντίπαλος των Ρότσιλντ.Oι Εβραίοι σε όλο τον κόσμο κήρυξαν τον πόλεμο στη Γερμανία στις 24, Μαρτίου του 1933, αμέσως μετά που πήρε την εξουσία ο Αδόλφο Χίτλερ .

Στο "Κήρυγμα της εβδομάδας," 8 Μάιου του 1942, στο εβραϊκό Χρονικό έγραφαν το εξής: «Είμαστε ήδη σε πόλεμο με τον Hitler από την πρώτη μέρα που κέρδισε τις εκλογές και πήρε την εξουσία." Όταν ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν στην εξουσία, συνέλαβε τον βαρόνο Louis de Rothschild.

Ο Sheldon Emry έγραψε: «Η Γερμανία είχε εκδώσει χρήμα χωρίς χρέος και άτοκα,από το 1935 και μετά, τρομάζοντας με την άνοδο της σε μια παγκόσμια δύναμη, μόλις σε 5 χρόνια.Η Γερμανία χρηματοδότησε ολόκληρη την κυβέρνηση της και τον πόλεμο του 1935-1945, χωρίς χρυσό και χωρίς χρέος,(και οχι οι Εβραίοι οπως λενε ύπουλα, η οτι ηταν Εβραίος!) οι Εβραίοι έβαλαν ολόκληρο το καπιταλιστικό και κομμουνιστικό κόσμο για να καταστρέψει τη γερμανική δύναμη και να γυρίσουν την Ευρώπη πίσω κάτω από την μπότα των τραπεζιτών.Ένα τέτοιο οικονομικό θαύμα δεν εμφανίζεται στα σχολικά βιβλία των δημόσιων (κρατικών) σχολείων σήμερα, κατάλαβες βλάκα νεοέλληνα που σε δουλεύουν 70 χρονιά τωρα οι κομμουνιστες μαζί με τους ηλίθιους copy paste προπαγάνδες??.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

φοβερος !!!!!! ευτιχως εχει χρημα .. και ζει ακομα ..

Ανώνυμοςείπε...

Σωστο το σχολιο σας για την κεντρικη τραπεζα της Αμερικης. Παντωs μεχρι τωρα ειναι η πρωτη φορα που μαθαινω οτι ο Τραμπ παει να διαλυση την federal reserve. Εμαι περιεργος να μαθω αυτο που το διαβασατε διοτι προσωπικα διαβαζω πολλα νεα απο πολλες πηγες αλλα τουτο ειναι προτακουστο. Αν αυτο ειναι αληθεια να θυμαστε τα γραφομενα μου!Σε μικρο χρονικο διαστημα θα τον φανε λαχανο οι τραπεζιτες !!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications