Φτηνή σιωνιστική προπαγάνδα κατά Άσαντ από τη συστημική ιταλική Repubblica
Φτηνή σιωνιστική προπαγάνδα κατά Άσαντ από τη συστημική ιταλική Repubblica

Η συστημική Ιταλική εφημερίδα Repubblica κατηγορεί τον Άσαντ για χιλιάδες μαζικές εκτελέσεις αντιφρονούντων στη Συρία. Μόνο που επειδή δεν είχαν ΟΥΤΕ μία φωτογραφία για να αποδείξουν έστω ΜΙΑ τέτοια εκτέλεση... έκοψαν τη σημαία της ISIS από μία εκτέλεση δική τους, όπου τα θύματα ήταν στρατιώτες του Άσαντ και τεκμηρίωσαν το γελοίο τους άρθρο με αυτήν.

Φυσικά την αναφορά έκανε η Διεθνής Αμνηστία ...αυτή που έκλαιγε νύχτα-μέρα μαζί με τα ΜΜΕ του Soros (Radio Free Liberty) για την απελευθέρωση του περιούσιου μεγαλο-απατεώνα Khodorkovsky που δούλευε ως βιτρίνα για λογαριασμό των περιούσιων «Άγγλων» Rothschild. Ο Khodorkosvsky όταν βρέθηκε φυλακή για απάτη στη Ρωσία ...παρέδωσε στον Jacob Rothschild τις μετοχές, αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων από τη Ρωσική Πετρελαϊκή YUKOS, που απέκτησε από το πουθενά, έναντι ασήμαντου ποσού...

Kατά την γνωστή εποχή ξεπουλήματος του Γιέλτσιν, ο οποίος είχε σύμβουλο τον περιούσιο Milton Friedman (βλέπε Chicago Boys) και Υπουργό Οικονομικών φυσικά έναν περιούσιο και πράκτορα των Rothschild όλες οι κερδοφόρες, μονοπωλιακές υποδομές και πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ρωσίας πέρασαν στα χέρια των περιούσιων Ολιγαρχών πρακτικά με ασήμαντο τίμημα. Αυτά που γίνονται κι εδώ τώρα με τις Μονοπωλιακές Κρατικές Εταιρίες... και με τον Τσίπρα που συναντιέται με τους Rothschild κρυφά απ' όλη την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση για να συμφωνήσουν για τα φιλέτα που θα μας κόψουν οι τοκογλύφοι Shylock.

Στην ΑΥΓΗ οι Rothschild ...αναφέρονται απλά ...πότε ως σύμβουλοι ...πότε ως αγοραστές, έχοντας φροντίσει ήδη να μαγειρέψουν και να μειώσουν την πραγματική αξία των εταιριών προς πώληση.

Την είδηση για την απάτη , και τις αναφορές των "Ελληνικών" ΜΜΕ στη γελοία «έρευνα»-προπαγάνδα της Διεθνούς Αμνηστίας που φυσικά χρηματοδοτείται και από τον Soros διαμέσου του παραρτήματος του Open Society Foundation της Γεωργίας.

Όσο περισσότερα πράγματα γνωρίζουμε, τόσο πιο αποτελεσματικά αποφεύγουμε την τοξική πληροφορία ...ώστε να μην υποφέρουμε από παραισθήσεις και ψευδαισθήσεις που μας οδηγούν στη λήψη καταστροφικών αποφάσεων.

Έτσι δουλεύει το Σύστημα. Έτσι μας εξαπατούν, έτσι παίζουν με το μυαλό μας ώστε να μας κλέψουν την ψήφο-εξουσιοδότηση και μετά να μας ληστεύουν και μας σκοτώσουν με τη δική μας έγκριση χωρίς την παραμικρή συνέπεια για τους ίδιους.

πηγή:antizitro.blogspot

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications