19 Φεβ 2017

Φλέγεται η Γαλλία - Σαρώνει στις δημοσκοπήσεις η Λεπέν

Φλέγεται η Γαλλία - Σαρώνει στις δημοσκοπήσεις η Λεπέν

Αγνώριστα και αφιλόξενα είναι τα προάστια του Παρισιού τις τελευταίες μέρες, με τις εξεγέρσεις των μεταναστών να μαίνονται και τους απλούς πολίτες να νοιώθουν εγκλωβισμένοι στην ίδια τους την πόλη.

Αφορμή , όπως σας είχαμε ενημερώσει σε παλιότερα άρθρα μας, στάθηκε ο βιασμός ενός μετανάστη από έναν αστυνομικό, πράγμα που ήταν η...αφορμή προκειμένου χιλιάδες επί χιλιάδων μεταναστών να βγουν στους δρόμους τους Παρισιού και ιδιαίτερα των προαστίων. Το θέμα πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις, που τον τραυματία επισκέφθηκε στο νοσοκομείο μέχρι και ο πρόεδρος της χώρας, Φρανσουά Ολάντ, την ώρα που η πρωτεύουσά του καίγεται από χιλιάδες μουσουλμάνους.

Την κατηφορική αυτή πορεία επιχειρεί να ανατρέψει η υποψήφια του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν, η οποία έχει δει τα ποσοστά της να ανεβαίνουν αργά και σταθερά το τελευταίο διάστημα, παραμένοντας στην πρώτη θέση. Στις δημοσκοπήσεις η ίδια συγκεντρώνει 26%, έναντι του ανεξάρτητου Εμμάνουελ Μακρόν που αγγίζει το 23% και δεν φαίνεται προς το παρόν να την απειλεί.

Η ίδια σε μία πρώτη γεύση για την πολιτική που θα ακολουθήσει σε σχέση με την Ε.Ε. είχε δηλώσεις πρόσφατα: "Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνουν όλοι όσοι αναλαμβάνουν τα ηνία της χώρα; τους; Πάνε στην Α. Μέρκελ με σκοπό να την ρωτήσουν: Κυρία Μέρκελ αυτό μπορούμε να το κάνουμε, είναι σωστό;Θα δείτε, όλοι θα κάνουν το ίδιο ταξίδι στις Βρυξέλλες για ζητήσουν άδεια, αλλά εγώ δεν θα το κάνω, δεν θα λάβω οδηγίες από την Α. Μέρκελ, ούτε από τον Γιούνκερ, ούτε από τον Ντράγκι".

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Φλέγεται η Γαλλία - Σαρώνει στις δημοσκοπήσεις η Λεπέν
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications