Έξαλλη η Τατιάνα με κυρία από το κοινό που τα «έχωνε» για τα προσφυγόπουλα!  (ΒΙΝΤΕΟ)
Έξαλλη η Τατιάνα με κυρία από το κοινό που τα «έχωνε» για τα προσφυγόπουλα!  (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφορμή για να «ανάψουν τα αίματα» στάθηκε η προβολή ενός θέματος για την πρώτη μέρα 21 προσφυγόπουλων σε σχολείο του Σχιστού και την απόφαση 120 γονέων να μην στείλουν τα παιδιά τους.

«Όλοι τα συμπαθούμε τα παιδάκια, αλλά αυτά τα ζητήματα δεν μπορούμε να τα βλέπουμε επιφανειακά», είπε η κυρία από το κοινό, προσθέτοντας, μεταξύ άλλων, ότι τα προσφυγόπουλα είναι φορείς ασθενειών όπως η φυματίωση και πως εξαιτίας τους απαγορεύουν την προσευχή και κατεβάζουν τις εικόνες από τα σχολεία.

H Tατιάνα έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας «πάμε παρακάτω… δεν μπορώ άλλο, πρέπει να πάμε και σε άλλα θέματα… φτάνει! Πάμε παρακάτω είπα… Δεν μπορώ, πάμε παρακάτω!».

Τώρα πως έγινε Εβραία η κόρη του Τραμπ ειναι ενα μυστήριο! που ζήτησε άπλα την εβραϊκή ευλογία για την νίκη στις εκλογές δεν μπορεί να καταλάβει ούτε αυτη ούτε ο μέσος θνητός, τέτοιες έξυπνες κινήσεις !δείγμα οτι ειναι άπλα μια χρήσιμη ηλίθια και λεει παπαγαλία οτι της λενε! οπως τόσοι άλλοι χαμηλής νοημοσύνης δημοσιοκαφροι!, ένας άλλος γραφει οι μασόνοι πλήρωσαν τον Χίτλερ, η διαστρέβλωση και η ηλιθιότητα μαζί δεν εχει όρια! κήρυξαν πολεμο στην Γερμανία γιατι έγινε δυνατή αλλα πλήρωναν τον Χίτλερ!και τον πιστεύουν ο ορισμός της παράνοιας!(η πλάκα ειναι οτι κανεις δεν εχει γραψει οτι πλήρωσαν τον Τσόρτσιλ, Στάλιν οι οποίοι εκτός απο μασόνοι ηταν και Εβραίοι! )

Απορώ πως κάθονται και βλέπουν τηλεόραση όταν αυτα που λενε απευθύνονται σε διανοητικά ανάπηρους! η διαστρέβλωση που γίνεται στα παντα όμως! δεν εχει όρια! και μετα απορούν κάποιοι πως κανουν οτι θέλουν και πως έγινε ετσι η χωρα! με ενα τέτοιο ηλίθιο λαό λογικό ειναι!τους δίνουν και πτυχία τα εβραϊκά σχολεια να νομιζουν οτι ειναι έξυπνοι! .

Post A Comment:

1 comment

thevείπε...

κάτι πήγε να πει η Τάτι για τα βόρεια προάστια, δεν της βγήκε, πήγε να το κουκουλώσει, .. η επιχειρηματολογία σε όλο της το μεγαλείο.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications