Οικογενειακή τραγωδία με 9χρονη και τη μητέρα της στην Κατερίνη (vid)
 Οικογενειακή τραγωδία με 9χρονη και τη μητέρα της στην Κατερίνη (vid)

Σε τραγωδία κατέληξε πυρκαγιά που ξέσπασε αργά το βράδυ της Τρίτης (07/02), στις 23:30 σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Κατερίνη.

Τραγικό θάνατο βρήκε 9χρονη, σε φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα 1ου ορόφου στην Κατερίνη, ενώ η 46χρονη μητέρα της νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης και σύμφωνα με πληροφορίες είναι εγκεφαλικά νεκρή.

H Πυροσβεστική Υπηρεσία μιλά για μικρής έκτασης πυρκαγιά, η οποία ξεκίνησε από το χώρο της κουζίνας και δεν επεκτάθηκε στο υπόλοιπο σπίτι. Όπως σημειώνει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ήταν 23:25 χθες βράδυ όταν ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τη φωτιά κι έσπευσε στο σημείο με δύο υδροφόρα οχήματα. Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στο φλεγόμενο διαμέρισμα, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 61, εντόπισαν μάνα και κόρη πεσμένες στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις τους, πιθανότατα λόγω των αναθυμιάσεων.

Αμέσως, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Κατερίνης, αλλά λίγο αργότερα το 9χρονο κοριτσάκι κατέληξε, ενώ η 46χρονη μητέρα νοσηλεύεται διασωληνωμένη. Η πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας είναι άγνωστα, σβήστηκε στη 1 τα ξημερώματα, ενώ δεν απειλήθηκαν παρακείμενες εγκαταστάσεις. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications