Δύσκολες ώρες: Απειλεί να αυτοκτονήσει ο Ντίνος Καρύδης!
Δύσκολες ώρες: Απειλεί να αυτοκτονήσει ο Ντίνος Καρύδης!

Mια συγκλονιστική προειδοποίηση που προκαλεί ανατριχίλα έκανε ο γνωστός ηθοποιός Ντίνος Καρύδης πριν λίγες ώρες μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter.

«Αν στις 28/2 κοπεί κι άλλο η συνταξη, εχω 2 κουτιά υπνοσεντον, Μένα ποτήρι νερό θα τα πιω όλα καί να σας ζητήσω συγγνώμη. Ξέρετε γιατί …» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο ηθοποιός στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει.

«Ήταν μια κακή στιγμή της ζωής μου και μάλιστα, ο γιατρός μου είχε πει: «Ντίνο, η ζωή μας είναι τόση… γιατί εσύ θέλεις να την κάνεις τόση…»», απάντησε ο ηθοποιός και κατέληξε:

«Να στο πω τραγουδιστά; Πέφτεις σε λάθη, τι έχεις πάθη; Ίσως από περιέργεια, να δω τι γίνεται εκεί πάνω» είχε πει σχετικά με το περιστατικό πριν ένα χρόνο.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΡΝΕΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ν ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΜΟΔΑ ΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΝΟΙ.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ.ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΑΘΩΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΑΣ ΨΑΧΤΕΙ ΣΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛ.ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ.Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ.Η ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΩΝ. Κ.ΤΛ.
ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΙΑΤΡΙΚΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΙΑΤΡΟΣ.
ΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΚΑΙ ΧΑΠΑΚΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΖΟΜΠΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΑΡΗ.ΠΑΙΔΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.ΠΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΜΕΣΗ
ΞΕΝΙΑ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications