Ανατροπή δεδομένων για τον σκελετό που βρέθηκε σε παραλία στο Ηράκλειο
Ανατροπή δεδομένων για τον σκελετό που βρέθηκε σε παραλία στο Ηράκλειο

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν σκύλος άρχισε να σκάβει στο σημείο που βλέπετε... Οι ιατροδικαστές συμπληρώνουν τα κομμάτια στο παζλ του μυστηρίου...

Σε γυναίκα νεαρής ηλικίας ανήκει τελικά ο ανθρώπινος σκελετός που βρέθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής από περαστικό λίγα μέτρα από την παραλία του Κοκκίνη Χάνι στο Ηράκλειο. Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουν οι ιατροδικαστές που προσπαθούν με τα σύγχρονα μέσα της επιστήμης να φωτίσουν την υπόθεση. Έτσι η αρχή σκέψη για σκελετό άντρα ανατρέπεται.

Η αστυνομία ανοίγει τώρα φακέλους εξαφάνισης γυναικών των τελευταίων είκοσι ετών προκειμένου να συμπληρώσει τα κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης.

Φρικτό θαμμένο μυστικό
Την περασμένη Κυριακή, σκύλος παίζοντας, άρχισε να σκάβει αποκαλύπτοντας ένα ανθρώπινο κρανίο. Αμέσως ο ιδιοκτήτης του σκύλου ενημέρωσε τις αρχές και οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο, αποκάλυψαν έναν ανθρώπινο σκελετό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές εξετάζουν δύο ενδεχόμενα. Είτε πρόκειται για θύμα εγκληματικής ενέργειας που θάφτηκε εκεί, είτε για κάποια γυναίκα που πνίγηκε και αφού την ξέβρασε η θάλασσα, η σορός της σκεπάστηκε απο τα χώματα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications