Γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει βγει κανεις επιστήμονας! να πει τι παίζεται με τα ζώδια;
Γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει βγει κανεις επιστήμονας! να πει τι παίζεται με τα ζώδια;

Επιστήμονας που αναμασάει τις κλεμμένες και ηλίθιες θεωρίες του Αϊνστάιν δεν είναι Επιστήμονας αλλά άλλο ενα πρόβατο που άπλα νομίζει οτι είναι επιστήμονας με γνώσεις κονσέρβα. στο παρακάτω βιντεο θα δείτε γιατι ξεχωρίζουμε απο αλλες ιστοσελίδες και κάναμε την διάφορα!

Ο συνδυασμός τον στοιχείων έγινε που λέει στο βίντεο! και αποκαλύφθηκε οτι οι πιο πολλοί ζουν σε μια πλάνη, μέσα στην σπηλιά του Πλάτωνα !άρα σωστά λεει οτι κάναμε την επανασταση!να αναφέρουμε μερικά που έχουμε βάλει εδώ ,όχι μπετοβλακα νεοέλληνα δεν ηταν ο Χίτλερ ο κακός και ο ναζισμός που πιπιλίζουν κάθε μέρα,(παράδεισος ηταν η ναζιστική Γερμανία με το καλύτερο σύστημα πρόνοιας)αλλά όλοι οι άλλοι που ισοπέδωσαν μια ολόκληρη χωρα,την Γερμανία για να ξανά πάρουν το έλεγχο.

Επίσης δεν γίνεται μια λευκή πχ να κανει παιδιά με ένα μαύρο είναι άλλη φυλή πως να το κάνουμε; αφού παίζει ρόλο πότε γεννήθηκε κάποιος φαντάσου τι ρόλο παίζει αυτο,οι "θεοί" έλεγαν για φυλετική καθαρότητα, και αυτά τα ξέρουν οι Εβραίοι όχι γιατί είναι έξυπνοι(άλλο αδίστακτοι και άλλο έξυπνοι,γιαυτό δεν έχουν ούτε εναν αληθινό επιστήμονα),αλλά γιατί έκλεψαν αυτή την γνώση, και την απέκρυψαν,άρα ναζισμός κακό, με τα γνωστά αποτελέσματα και τοτε και σήμερα, μέχρι να γίνουν όλοι ζώα με το μπαστάρδεμα, ως εκ τούτου οσες πάνε με λαθρο και κανουν παιδιά διαπράττουν κοσμικό έγκλημα, και ας το κάνουν απο πλύση εγκεφάλου,και λόγο οτι τις έχουν χαζέψει με τεχνικούς τρόπους βλέπε εμβόλια,και αυτόματα δεν ισχύει τίποτα περι ζωδίων.

Δεν υπήρχαν Γερμανοί Ιταλοί, Έλλην, Σκανδιναβοί, κτλ κτλ,στην Ευρώπη κάποτε ήμασταν όλοι ενα το ίδιο αίμα, μέχρι της μογγολικές εισβολές και κάτι άλλο που έκανε αυτή η εγκληματική φυλή οι Εβραίο στην Ευρώπη, το χειρότερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας βασικά κατα της άριας φυλής (ο πιο επικίνδυνος εχθρός όπως λέει ένας εβραίος ,γιατί είναι ανώτερη φυλή!)εκτός τους 2 παγκόσμιους πολέμους, για να την ανακατέψουν με Μογγόλους που εχουν το ίδιο αίμα με τους Εβραίους, και να δημιουργήσουν την κομμουνιστική φυλή! ,βρείτε τι θηριωδία προκάλεσαν καποτε στην Ευρώπη! Στοιχεία υπάρχουν και δεν το έχει αναφέρει κανεις στην Ελλάδα!

Εδώ να ξανά πούμε άλλη μία φορά οτι το 2013 λέγαμε και το ΣΥΡΙΖΑ /ΚΚΕ και δεν μας άκουσε κανεις αντί αυτού μας έλεγαν ναζι! φάτε ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν!

Λοιπόν περιμενω εναν "επιστήμονα" να εξηγήσει πως γίνεται αυτο; γιατι εγω εχω καταλήξει κάπου! αυτα που λεει(συνδυασμός στοιχείων ,και αντιλαμβάνομαι διαφορετικά τα παντα,ισχύουν πολλά, οπως και με ηληθιους δογματισμένους και ουγκ δεν εχω να πω κατι!)....και οπως εχουν διαπιστώσει όσοι μπαίνουν συχνά εδω, λέμε την αλήθεια και σε όσους αρέσει η αλήθεια!Ο Υδροχόος αδιαφορεί πλήρως για το τι γνώμη θα σχηματίσουν οι άλλοι! δεν μπορείς να πεις οτι ειναι θεωρίες και δεν πιστεύεις εκτός και είσαι μαο μαο!τα στοιχειά δείχνουν αλλα!! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications