Αναλαμβάνει ο Στρατός ….Ερπυστριοφόρα πήραν το δρόμο για την Κύμη!
 Αναλαμβάνει ο Στρατός ….Ερπυστριοφόρα πήραν το δρόμο για την Κύμη!

Την ανυπαρξία του..Κράτους και την ανικανότητα της Περιφέρειας να κρατήσει τους δρόμους ανοιχτούς …Έτσι αναλαμβάνει να καλύψει το κενό ο Στρατός που από σήμερα το πρωί μηχανήματα και ερπυστριοφόρα είναι στο δρόμο για την Κύμη και τα χωριά της Εύβοιας!

Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου, κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με πολλά χωριά να παραμένουν αποκλεισμένα. Το χιόνι στο σύνολο του δήμου ξεπερνά τα δύο μέτρα, ενώ τα προβλήματα στην περιοχή εντοπίζονται στο τμήμα Μετόχι-Κύμη, στους ορεινούς όγκους Κύμης και Κονιστρών καθώς και σε τμήμα της οδού Αυλωνάρι-Οκτωνιά.

Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου καταβάλλει αγώνα για τη διάνοιξη των δρόμων μέχρι και αυτή την ώρα με αρκετά χωριά να έχουν απεγκλωβιστεί, ενώ η επιχείρηση ξεκίνησε εκ νέου το πρωί της Δευτέρας με τη συνδρομή του Στρατού.

Στην περιοχή σπεύδουν μηχανήματα του στρατού, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Αντιδήμαρχος Κύμης, Αλέξανδρος θεοδώρου, ο οποίος έγραψε στο facebook: «Και επίσημα ο Δήμος μας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!!!

Σας ενημερώνω και επίσημα πως μηχανήματα του στρατού είναι ήδη στο δρόμο προς Κύμη και η Περιφέρεια στέλνει μηχανήματα! Ζητάμε την υπομονή σας και την κατανόησή σας».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications