Τουρκία: Δείτε τι έκαναν σε Σύρους ανήλικους επειδή έκλεψαν ψωμί [Βίντεο]
Τουρκία: Δείτε τι έκαναν σε Σύρους ανήλικους επειδή έκλεψαν ψωμί [Βίντεο]

Δύο άνδρες κατηγορούνται ότι έσπασαν στο ξύλο δύο 16χρονους Σύρους τους οποίους υποψιάζονταν ότι ήθελαν να κλέψουν ψωμί.

Δύο Τούρκοι, εργαζόμενοι σε ένα παντοπωλείο, συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν καθώς κάμερα ασφαλείας τους κατέγραψε ενώ χτυπούσαν με μπαστούνια δύο ανήλικους Σύρους, τους οποίους υποψιάζονταν ότι ήθελαν να κλέψουν ψωμί, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Μια έρευνα για «σωματική βλάβη από πρόθεση» ξεκίνησε σε βάρος των δύο ανδρών που εργάζονται σε ένα παντοπωλείο της Αντιόχειας, στα σύνορα με τη Συρία.

Οι εικόνες προβλήθηκαν από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, προκαλώντας την οργή των χρηστών των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης. Στα πλάνα, διακρίνονται δύο άνδρες κρατώντας μπαστούνια στα χέρια τους να ξυλοφορτώνουν τους δύο ανήλικες, που μόλις είχαν κλέψει ψωμί από ένα ντουλάπι.

Κατόπιν τους υποχρέωσαν να επιστρέψουν το ψωμί εκεί απ’ όπου το πήραν και συνέχισαν να τους χτυπούν προτού φτάσει η αστυνομία και τα ασθενοφόρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Hürriyet, μια έρευνα για κλοπή ξεκίνησε εναντίον των δύο Σύρων, που χρειάστηκε να παραμείνουν υπό νοσηλεία για μία ημέρα.

Η Τουρκία φιλοξενεί επίσημα περίπου 3 εκατομμύρια πρόσφυγες, τα 2,7 εκατομμύρια εξ αυτών είναι υπήκοοι Συρίας. Από τους Σύρους πρόσφυγες μόλις οι 250.000 διαμένουν σε καταυλισμούς.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications