Θάνος Τζήμερος για Μουζάλα και ανήλικες νύφες των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών
Θάνος Τζήμερος για Μουζάλα και ανήλικες νύφες των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών

«Στις ισλαμικές χώρες ρίχνουν τους gay από τις ταράτσες και οι γυναίκες μαστιγώνονται. Υποθέτω ότι ο Μουζάλας δεν θα έχει πρόβλημα να ξεκινήσει η εφαρμογή "τέτοιων" εθίμων και στην Ελλάδα...Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η ντροπή της οικουμένης. Είναι ό,τι πιό αισχρό έχει περάσει από τη χώρα»

Το post του Θάνου Τζήμερου στη σελ'ιδα του στο facebook γράφει τα εξής:

Σας μεταφέρω τα λόγια του Μουζάλα σχετικά με τις ανήλικες νύφες που έρχονται στην Ελλάδα: "Έχει φοβερή πολυπλοκότητα το θέμα αυτό και είναι απίστευτο το πώς τα πολιτισμικά μας μοντέλα μπλέκονται". Γελοίο ανθρωπάκι, ΚΑΝΕΝΑ πολιτισμικό μοντέλο δεν μπλέκεται. Στον δυτικό κόσμο, γάμος μεταξύ ενηλίκου και ανήλικης, και δη 12 ετών, δεν είναι απλώς παράνομος, αλλά συνιστά εκδήλωση σοβαρής διαστροφής. Είναι αποπλάνηση ανηλίκου, παιδεραστία. Είναι ΕΓΚΛΗΜΑ. Επομένως, καθίσταται ΑΚΥΡΟΣ.

Και εφόσον οι (παράνομοι) μετανάστες υπόκεινται στην ίδια νομοθεσία που υπόκεινται και οι Έλληνες, θα πρέπει να συλλαμβάνονται για παιδεραστία, ο γάμος τους να ακυρώνεται, να απελαύνονται ή το παιδί να καταλήγει στην πρόνοια.

Αλλά προφανώς ο Μουζάλας δεν έχει πρόβλημα να βιάζονται (γιατί περί βιασμού πρόκειται) δωδεκάχρονα κορίτσια. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η ντροπή της οικουμένης. Είναι ό,τι πιό αισχρό έχει περάσει από τη χώρα.

ΥΓ: Σε κάτι χώρες τύπου Πακιστάν, οι ομοφυλόφιλοι λιθοβολούνται, τούς ρίχνουν από τις ταράτσες και οι γυναίκες μαστιγώνονται δημοσίως. Υποθέτω ότι ο Μουζάλας δεν θα έχει πρόβλημα να ξεκινήσει η εφαρμογή "τέτοιων" εθίμων και στην Ελλάδα.

eglimatikotita

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

"Αλλά προφανώς ο Μουζάλας δεν έχει πρόβλημα να βιάζονται (γιατί περί βιασμού πρόκειται) δωδεκάχρονα κορίτσια." Πολύ ωραία, καλά τα λέει ο Τζήμερος, στο συγκεκριμένο θέμα έχει απόλυτο δίκιο. Αφού λοιπόν πρόκειται περί βιασμού δεν είναι "παιδόφιλοι" ή "παιδεραστές" αυτά τα κτήνη, είναι βιαστές τους. Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να χαρακτηρίζουμε αυτά τα τέρατα, αυτά τα αίσχη, αυτά τα σιχάματα, αυτά τα μιάσματα, ως "φίλους" των παιδιών ή ως "εραστές" των παιδιών. Παιδοβιαστές και χαριστικώς τους αναφέρω έτσι, τους δολοφόνους της ψυχής ενός παιδιού, τους ανώμαλους, τους εγκληματίες.-

Ανώνυμοςείπε...

Καλή Χρονιά.
Πολυ σωστός Τζήμερος.


Φίλος

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications