Γελάει όλος ο κόσμος με τα χάλια της Ελλάδας και τον δουλικό/αδίσταχτο λαό της! Σύμβουλος Ερντογάν: Ο Τσίπρας πούλησε τη χώρα του!!
Γελάει όλος ο κόσμος με τα χάλια της Ελλάδας και τον δουλικό/αδίσταχτο λαό της! Σύμβουλος Ερντογάν: Ο Τσίπρας πούλησε τη χώρα του!!

Λάος για λύπηση, αλλα και για σκότωμα ταυτόχρονα! Ο Γιγίτ Μπουλούτ: «Μακάρι να σηκώνονταν οι 300 του Λεωνίδα να πάνε να δούνε τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας»

Για ξεπούλημα της Ελλάδας από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο ο Γιγίτ Μπουλούτ, σύμβουλος του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, σε εκπομπή που παρουσιάστηκε στην κρατική τηλεόραση του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού TRT haber.

Ο Μπουλούτ, κορυφαίος σύμβουλος του Ερντογάν, είπε ότι η σημερινή κατάσταση που εισπράτει στην Ελλάδα έχει κάνει τους Έλληνες σκλάβους λόγω του χρέους ενω όλα τα λιμάνια και τα κεφαλαία της χώρας έχουν περάσει στα χέρια της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα ο Γιγίτ Μπουλούτ υποστήριξε: «Όλα τα λιμάνια έχουν περάσει στα χέρια του γερμανικού κεφαλαίου, όλα τα χρηματιστήρια, όλες οι τράπεζες. Σήμερα δεν υπάρχει Ελλάδα. Μακάρι να σηκώνονταν οι 300 του Λεωνίδα να πάνε να δούνε τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας».

Και συνέχισε ο σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν: «Ένας πρωθυπουργός που δεν φοράει γραβάτα έκανε όλα όσα του είπαν η ΕΕ και το ΔΝΤ, πούλησε την Ελλάδα. Να σας το πω καθαρά. Σήμερα οι Έλληνες πολίτες δεν υπάρχουν, είναι όλοι σκλάβοι. Τι περιμένουν; Περιμένουν το χρέος εκεί.. ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΞΙΝΊΖΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ!».

Όποιος εχει θέμα με την φώτο, να ψάξει να βρει και αν ειναι Έλληνας βιολογικά θα βρει γιατι την βάλαμε! και αφήστε αυτα τα παραμυθία σας άλλου ορισμένοι! εδω δεν χαϊδεύουμε αυτια που έχετε το θράσος να θεωρείτε ολους απόγονους των αρχαίων Ελλήνων μονο και μονο γιατι γεννήθηκαν Ελλάδα!! εκτός οτι δεν στέκει επιστημονικά και βιολογικά! συγνώμη με κάνετε ίσα και όμοια με τους κομμουνιστες ουγκα ουγκα; οι οποίοι δηλώνουν επίσημα ανθέλληνες?αυτο ειναι προσβολή! η με τους αδίσταχτους που πατούν επι πτωμάτων; βεβαία ολα αυτα εχουν εξήγηση! και βιολογική μαλιστα οχι θεωρίες!

Σε αυτο το σημείο διαφωνώ με την Χ.Α που λεει για ολους τους Έλληνες, ποιους Έλληνες? (ειμαι σίγουρος οτι πολλοι που πήραν τρόφιμα απο αυτήν, τοτε που μοίραζε , δεν ψηφίσαν Χ.Α! για τετοια ζωα μιλάμε!) το οτι δεν γράφουμε στοιχειά εδω, για το ποιοι ειναι Έλληνες ειναι για να μην στεναχωρηθούν πολλοι! και χαλάσουμε το Μάτριξ που ζουν!καθώς υπάρχουν ακομα και απλοί τρόποι χωρις καν εξετάσεις DNA να το δει κάποιος! για να δείτε μερικοι πόσο τσούζει πολλούς! δείτε άπλα τι γίνεται όταν τους λες αληθειες (βλεπε share πχ)! εχουν μάθει να ζουν στο ψέμα και στην υποκρισία!! σε ψευδαισθήσεις! άλλοι περιμένουν τον θεο να τους σώσει!!

Αν όμως τους έλεγες ολους Έλληνες , καθαρό το ελληνικό DNA χαμός!τι λεει η δηθεν ερευνά? Το DNA των Ελλήνων (γενετική σύσταση) των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρά καυκάσια φυλή, εδω γελάμε! χαχαχα δλδ ειναι άρια φυλη? μα αυτα δεν λενε οτι ειναι "ναζιστικές θεωρίες"? στους μπεε νεοέλληνες? τι έγινε όποτε μας βολεύει δεν ειναι? οποιος "επιστήμονας" θελει ας στείλει μήνυμα να καταρρίψω αυτη την δηθεν ερευνά και με επίσημα στοιχειά! επίσης γιατι δεν διδάσκουν γραμμική DNA στα πανεπιστήμια? το χειρότερο; ολο το θέμα έχεις αλλες προεκτάσεις! που εξηγούν πολλά! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Κοίτα να δεις, αυτό που λες με το 99,5%, καυκάσιο DNA, έχεις δίκιο, και εμένα μου φαίνεται τραβηγμένο να είναι οι νεοελληναραδες λευκοί σε τόσο μεγάλο ποσοστό, τότε γιατί ένα 27% έχει το e1b1 που δείχνει αφρικανική καταγωγή; επίσης όλοι αυτοί που αφομοιωθηκαν λόγω ορθοδοξίας, πχ σημιτες, Αραβες, κρυφοεβραιοι, κλπ, πιάνονται σαν λευκοί-καυκασιοι; κάτι καραμαναληδες,καυκασολαζοαλβανιτοβλαχοι, κάτι περίεργοι δήθεν Πόντιοι με μογγολικά, τουρανικα και αρμενοειδη-σημιτικα χαρακτηριστικά, όλοι αυτοί πήραν μέρος στην έρευνα;

Son of Zeus

george-aetosείπε...

.
Απλα κοροϊδεύουν με μονο σκοπό το όφελος και τάχα είναι όλοι έλληνες γιαυτό να ψηφίσει η κατσίκα του γείτονά,μα δεν είναι απλα θέμα φυλής έχει και αλλες προεκτάσεις, εκτός το e1d1 φαινονται και απο άλλου οι μη έλληνες απο 2 πράγματα ,ειδικά το ενα είναι δεδομένο και δεν μπορεί να πει κανεις περι θεωρίες!!!
Το κακό είναι οτι το ξέρουν ηδη γιαυτό το λογο έγιναν μαζικές γενοκτονίες! Μαζί και αυτή των ναζί ! Όσοι νομίζουν οτι έλληνες είναι μονο στην Ελλάδα ζουν στο Μάτριξ! Η έρευνα μου με οδήγησε οτι οι λεγόμενες ναζιστικές θεωρίες όχι μονο δεν ηταν θεωρίες αλλά έχει τεράστια σημασια η φυλετική καθαρότητα!!!άντε πες τώρα στους ουγκ νεοέλληνες τι ηταν οι ναζί!!! Τώρα είναι αργά για δακρυα,ακόμα και το παιδομάζωμα που έκαναν εδώ έχει σχέση με αυτό,εγώ πήγα πιο πέρα απο την ιστορική αλήθεια, και όχι τυχαία αφού ανηκω στην καυκασια φυλή 100%(αυτό εξηγεί πολλά,όπως γιατί είμαι διαφορετικός απο τους πολλούς, πια έχω το γνώθι αυτών) απλά δεν γράφω εδώ ενα στοιχείο που ανατρέπει επίσημα τα ψέμματα τούς

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications