9 Ιαν 2017

Στο «σφυρί» βγήκαν χειρόγραφα σημειώματα της Νταϊάνα

Στο «σφυρί» βγήκαν χειρόγραφα σημειώματα της Νταϊάνα

Στο «σφυρί» βγήκαν έξι χειρόγραφα σημειώματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, από τη συλλογή Σίριλ Ντίκμαν, ο οποίος εργάστηκε για σχεδόν μισό αιώνα στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η πριγκίπισσα αναφερόταν με τρυφερότητα στα παιδιά της, τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι.

«Ο Ουίλιαμ λατρεύει τον μικρό αδελφό του και περνάει όλον του τον χρόνο πλημμυρίζοντας τον Χάρι με ατελείωτες αγκαλιές και φιλιά», τόνιζε σε ένα σημείωμα, το οποίο γράφτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1984, πέντε ημέρες μετά από τη γέννηση του πρίγκιπα Χάρι.

Το συγκεκριμένο σημείωμα πουλήθηκε την Πέμπτη σε δημοπρασία στο Κέιμπριτζ έναντι 3.200 λιρών, ενώ η αρχική εκτίμηση ήταν 400 – 600 λίρες.

Σε ένα δεύτερο σημείωμα, γραμμένο τον Οκτώβριο του 1992, η Νταϊάνα διηγείται ότι και οι δύο νεαροί πρίγκιπες «είναι καλά και τους αρέσει πολύ το οικοτροφείο αν και ο Χάρι έχει διαρκώς μπλεξίματα».

Το σημείωμα πουλήθηκε έναντι 2.400 λιρών (2.788 ευρώ).

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Στο «σφυρί» βγήκαν χειρόγραφα σημειώματα της Νταϊάνα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις notification
Μπορείτε να τo κλείστε οποιαδήποτε στιγμή απο το browser

Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΗΔΗ -ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

OΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΑΤΟΥΝ .Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).facebook.complugins-like