Στη φόρα τα εγκλήματα του μουσουλμάνου  Χουσεΐν Ομπάμα!
Στη φόρα τα εγκλήματα του Χουσεΐν Ομπάμα

Ο δήθεν μέγας ειρηνόφιλος Ομπάμα, ο βραβευμένος με το νόμπελ ειρήνης, είναι υπεύθυνος για το ότι οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν το 79% όλων των βομβαρδισμών των συμμάχων το 2016.

Επί της προεδρίας Ομπάμα τα χτυπήματα με drones, δηλαδή με μη επανδρωμένα αεροσκάφη του στρατού, πολλά εκ των οποίων κρατούνται μυστικά, ΑΥΞΉΘΗΚΑΝ ΚΑΤΆ 1.200%.

Δείτε τα γραφήματα και τις λίστες του θανάτου. Κατά τα άλλα φάγανε το παραμύθι οι περιθωριακές ομάδες για τα δήθεν ανθρώπινα δικαιώματα, που τους πουλούσε η νέα τάξη.

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Μην κανετε τετοια λάθη!Ζ, ο Πατέρας το Οβαμα ηταν απο την Κενια, μάλιστα Ζμουσουλμανος. Αλλα η μητέρα του ηταν Εβραια, και ο παππούς του βεβαια Εβραιος και πάμπλουτος, Ηταν ενας απο τους Ιδρητης της μεγάλης επιχείρησης DUPON, ποτε δεν σας σας έδειξαν τηνμεγαλη περιουσία του Παππού του. Το μαθαμε οταν πέθανε οπαππους του και του άφησε μεγαλη περιουσία. Γιατί δεν μάθατε ποτε την αληθεια? Για εκλογικούς λόγους.Μαυρος, φτωχός, και ποτε δεν έδειξαν τους βαθμούς Υου απο το Πανεπηδτημειο. Οσο για τς σεξουαλικές του τάσεις, καλητερα να μην μαθετε τιποτα.Ηταν ενας απο τους χειρότερους Προέδρους. Αυτος που εχουμε σημερα, ειναι χειρότερος, διοτι προκειται να παραδώσει την Αμερικη, στους Εβραιους Σιωιστες, οι οποιοι θελουν να γηνουνΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΨΥΧΟΠΑΘΗ Bill Gates που θέλει ναεμβολιασει7 Δισεκατομοιρια ανθρωπων, δηλαδή, ναθανατωσει 7 Δισεκατοοιριαανθρωπων, Αυτη ειναιηαληθεια, εαν δεν ξυπνήσετε εν καιρο!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications