«ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»! ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ !
«ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»! ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ MAKELEIO.GR!

Η καταγγελία έφτασε εδώ και λίγες ώρες στην αίθουσα σύνταξης του makeleio.gr

«Hμουν μέχρι πριν λίγο καιρό στέλεχος της Ελλήνων Συνέλευσης στο Ηράκλειο Κρήτης. Αποχώρησα μετά τα γεγονότα με την δολοφονία της Θώμης και εχω την αναγκη να σας μιλήσω και να επιβεβαιώσω γραφόμενα της εφημεριδος σήμερα.

Τα χρηματα των συνδρομων και των αηδιων πανε καθε εβδομαδα σε τρεις διαφορετικους λογαριασμους ενω οι επιδοσεις γινονται ομαδικα κοστιζει 25 ΕΥΡΩ αλλα τους λεει οτι θα γίνουν ξεχωριστά. Ετσι δεκα ατομα επι 25 ευρω ισον 250 ευρω αλλα κανοντας ομαδικη επιδοση κοστιζει μόνο 25 ευρω. Ο προεδρος του Αρκαλοχωριου Μ. Π. αστράτευτος λόγο τρελοχαρτου και χρήστης χασίς με το παρατσουκλι Κινέζος μετειχε σε κυνομαχιες.

Τα στελεχη της Κρήτης Ρ. Σ. και Ν. Χ. μαζι με τον αντρατης Π. ηταν αυτα που εψαχναν μεσα απο το φεισμπουκ χρυσαυγιτες να τους κανουν φιλους και να τους μιλανε για τον Σωρρα. Ο Σωρρας μου ειχε πει κ εμενα οτι θα πρέπει να αλώσουμε τους ψηφοφόρους της Χ.Α για να αποκτήσουμε δυναμική.

Κατά τεράστιο ποσοστό αυτό απετυχε και μετα επικεντρώθηκαν στην διαβολη και στο ρουφιανεμα ακομα και στην ασφάλεια των μεγαλων στελεχων της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη. Συγκεκριμένα στον θεσμικο,και αγαπητο στον κοσμο περιφερειακο σύμβουλο Σπ. ,που ειναι και αστυνομικος και στον προεδρο του Ηρακλειου πυροσβεστη Π.

Στον Σπ. προσπάθησαν να τον διπλαρωσουν με μια ομορφη γυναίκα μεσω φεισμπουκ και να μαθαινουν πράγματα που γινόταν στην Χ.Α πραγμα που απετυχε παταγωδώς παλι ,και στον Π. με ψευτικα εθνικιστικα προφιλ να στέλνουν στην ασφάλεια δημοσιευσεις κρυφες . Και στους δυο μαζι εκαναν διαφορες καταγγελιες στις δουλειεστους που φυσικα δεν ειχαν βάση, με εξαιρεση οταν στα επεισοδια του Ρεθύμνου για τους λαθρομεταναστες στελεχος του Σωρρα απο το ρεθυμνο εδωσε στην ασφάλεια ρεθυμνιωτες χρυσαυγιτες που πλακωθηκαν με αλληλλεγγοιους .

Ο Σωρρας και τα στελέχη τους μας παρότρυναν σε προβοκατσιες και ρουφιανες κατα τις Χ.Α λέγοντας οτι εχουμε πλατες μεγαλα κεφαλια και πρέπει παση θυσια να διαλύσουμε την Χ.Α που ειναι πιστοι στο Ορθόδοξο δογμα και να ερθουμε εμεις οι απογονοι των Ολυμπιων 12 θεων. Αυτή ειναι η λίγη απο την σαπίλα Σωρρα».

makeleio.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications