Ρωσία: Εφαρμόζεται ο χημικός ευνουχισμός δια νόμου σε παιδόφιλους
Ρωσία: Εφαρμόζεται ο χημικός ευνουχισμός δια νόμου σε παιδόφιλους

Η διάταξη, που ενισχύει τις ποινές, προβλέπει επίσης ποινή ισόβιας κάθειρξης για όσους υποτροπιάζουν…

Ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ υπέγραψε νόμο, που επιτρέπει την καταδίκη σε χημικό ευνουχισμό παιδόφιλων που κρίνονται ένοχοι για τη σ#ξουαλική κακοποίηση παιδιών μικρότερων των 14 ετών.

Αυτός ο νόμος είχε υιοθετηθεί στις 7 Φεβρουαρίου από την Κάτω Βουλή (Δούμα) και επικυρώθηκε από το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας (“Ανω Βουλή) στις 22 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση στον ιστότοπο του Κρεμλίνου.

Για να καταδικαστεί ο δράστης ενός σεξουαλικού εγκλήματος σε χημικό ευνουχισμό, το δικαστήριο πρέπει να ζητήσει τη γνωμάτευση εμπειρογνωμόνων.Ο νόμος, που ενισχύει τις ποινές για τους παιδόφιλους, προβλέπει επίσης ποινή ισόβιας κάθειρξης για όσους υποτροπιάζουν.

Το Μάιο του 2011 ο Μεντβέντεφ είχε προτείνει το χημικό ευνουχισμό «σε εθελοντική βάση». Το 2010 διαπράχθηκαν στη Ρωσία περισσότερα από 9.500 σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Σταματήστε επιτέλους. Σταματήστε. Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να χαρακτηρίζουμε αυτά τα τέρατα, αυτά τα αίσχη, αυτά τα σιχάματα, αυτά τα μιάσματα, ως "φίλους" των παιδιών ή ως "εραστές" των παιδιών. Παιδοβιαστή και χαριστικώς τον αναφέρω έτσι, τον δολοφόνο της ψυχής ενός παιδιού, τον άρρωστο, τον ανώμαλο, τον εγκληματία. Και για να σχολιάσω το άρθρο, μια χαρά κάνει η Ρωσία, εμείς να δούμε πότε. Αλλά και μόνο όταν το πολιτικό μας σύστημα και τα ΜΜΕ μας χρησιμοποιούν τέτοιες κατάπτυστες εκφράσεις καταλαβαίνει κανείς ποιοι μας κυβερνούν...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications