Προηγούμενες ζωές: Ένα καθαρά δαιμονικό φαινόμενο «Η θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας»
Προηγούμενες ζωές: Ένα καθαρά δαιμονικό φαινόμενο «Η θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας»

Η θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι απολύτως ξεκάθαρη τόσο σε σχέση με την ιδέα της μετενσάρκωσης, όσο και μ’ αυτή καθ’ αυτή την αναδρομή σε προηγούμενες ζωές.

Είναι καθαρά ένα δαιμονικό φαινόμενο, πρόκειται περί δαιμονικής ενέργειας όπου εκεί ο διάβολος βάζει τον άνθρωπο να φαντάζετε πράγματα τα οποία δεν ίσχυσαν ποτέ, είναι ένα παραμύθι.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ : Ο σκοταδισμός σε ολο του το μεγαλείο! δεν εχουν ίχνος λογικής να λέτε τέτοιες ηλιθιότητες? να γιατι ο ινδουισμός ειναι πιο κοντά στην αρχαία ελληνική και περιεχέι αλήθειες! αφου ειναι αντιγραφή ελληνικής θρησκείας/φιλοσοφίας βασικά δεν ηταν θρησκεία αλλα η αλήθεια! οι αρχαίοι δεν ηταν δογματικοί!! το παπαδαριό αιώνες τωρα, κρατάει τις μάζες στο Μάτριξ! καταρχήν η μετενσάρκωση υπήρχε και στο χριστιανισμό και τον κατάργησαν με το ετσι γουστάρω, στην δεύτερη, (η πρώτη) οικουμενική σύνοδο!για να αποκρύψουν το μυστικό!

Αποσπάσματα από την εκπομπή ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ – Θέμα επεισοδίου «Προηγούμενες ζωές». Στα συγκεκριμένα αποσπάσματα της εκπομπής που θα παρακολουθήσετε προβάλλεται μόνο η θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Μετενσάρκωση σε τι όμως? Σε οτιδήποτε?

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications