Το χθεσινό τσουτσέκι η Πάολα τόλμησε να καταφερθεί κατά του μεγάλου Στέλιου Καζαντζίδη
Το χθεσινό τσουτσέκι η Πάολα τόλμησε να καταφερθεί κατά του μεγάλου Στέλιου Καζαντζίδη

Η Πάολα ένα χθεσινό τσουτσέκι,χωρίς ίχνος σεβασμού όχι μόνο στον μεγάλο Καζαντζίδη,αλλά δεν τόλμησε να σεβαστεί ούτε τον νεκρό πλέον Καζαντζίδη.Καταφέρθηκε κατά του Καζαντζίδη λέγοντας οτι εκμεταλλέυθηκε τον πόνο των ξενιτεμένων για να τα οικονομήσει! Η έλλειψη μόρφωσης και στοιχειώδους παιδείας είναι προφανής σε αυτο τό ανώριμο και απαίδευτο κορίτσι,πού πήραν τα μυαλά του αέρα.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα όσα είπε δημόσια!

Συνέντευξη στην «Real Life» έδωσε η Πάολα, η οποία μίλησε για την ζωή της, για τον μεγαλύτερο πόνο που βίωσε, για το πώς ξεκίνησε την καριέρα της, αλλά και για τον θαυμασμό της στον Μανώλη Αγγελόπουλο, δηλώνοντας πως σε αντίθεση με τον Καζαντζίδη, εκείνος δεν εκμεταλλευόταν τον ανθρώπινο πόνο:

Ο Καζαντζίδης, που είναι η μεγαλύτερη φωνή από όλες, τραγουδούσε 40 τραγούδια για τον πόνο και άλλα τόσα για τη μετανάστευση. Δεν αρκούσε να πει δυο-τρία για το κάθε θέμα; Άρα, ζητούσε και του έγραφαν τραγούδια γι' αυτά. Άρα τα εκμεταλλευόταν. Έκανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία. Ο Μανώλης Αγγελόπουλος δεν το έκανε ποτέ αυτό. Μακάρι να τον είχα γνωρίσει. Οι παλιοί μετρ στα μαγαζιά που τραγουδούσα και η μητέρα μου μού λένε ότι του μοιάζω πολύ.

www.pame.gr

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Η Νεοπαπάντζα του φάλτσου λαϊκού τραγουδιού μίλησε για τον Καζαντζίδη. Ρε ούτε την τρίχα απ’ τα @ρχ.δια του δεν φτάνεις! Πήγαινε να φουσκώσεις κανένα κωλ.μέρι μπα και αρέσεις σαπάκι!

Ανώνυμοςείπε...

Να αγιάσει το στόμα της. Ο άνθρωπος δεν είχε στάλα ήθους.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications