Οι Νεφελίμ και η έρημος Τάκλα Μακάν,

Στις χριστιανικές παραδοχές η έρημος σχετίζεται και με το αγγελικό τάγμα των Νεφελίμ, που στη γλώσσα των Εβραίων σημαίνει έκπτωτος. Δύο κείμενα ουσιαστικής σημασίας για την ιστορία των Νεφελίμ, η Βίβλος και οι Πάπυροι της Νεκράς Θάλασσας, αναφέρουν διάφορα ονόματα γι' αυτούς τους αγγέλους που ξέπεσαν.

Οι σχετικές δοξασίες υποστηρίζουν την άποψη ότι οι Νεφελίμ, εξορίσθηκαν στην έρημο Τάκλα Μακάν, στη Βόρεια Κίνα, όνομα που στην τοπική γλώσσα σημαίνει "μπαίνεις αλλά δεν βγαίνεις".
Η έρημος αυτή δέχεται πολύ ψυχρές αέριες μάζες από τη Σιβηρία, οι οποίες κατεβάζουν τη θερμοκρασία σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα ακόμη και το καλοκαίρι. Μερικές φορές φτάνουν σε τιμές κάτω των μείον 20 βαθμών Κελσίου. Και εξαιτίας της θέσης της, στο κέντρο της Ασίας και των χιλιάδων χιλιομέτρων που τη χωρίζουν από οποιαδήποτε πηγή νερού, είναι ουσιαστικά αδιάβατη.

Η αγριότητα λοιπόν αυτής της ερήμου εικάζεται ότι οδήγησε στην πίστη ότι απετέλεσε τον τόπο εξορίας των Νεφελίμ. Των έκπτωτων αγγέλων. Οι καταγεγραμμένες παραδόσεις αναφέρουν ότι ο Σεμχαζάι, ένας υψηλόβαθμος άγγελος, ηγήθηκε μιας ομάδας αγγέλων, που κατέβηκε στη γη με σκοπό να καθοδηγήσει τους ανθρώπους στο ορθό δρόμο.

Για όσους εντρυφούν στους μύθους και στην ερμηνεία των συμβόλων, πρέπει να πω ότι ο μύθος για την κάθοδο των αγγέλων στη γη ερμηνεύεται από ορισμένους ως προπατορική κοσμική μνήμη της εποχής που άρχισε η ανάπτυξη του νεοφλοιού του εγκεφάλου και ο άνθρωπος ξεχώρισε από τη ζωώδη κατάσταση, από τη φύση. Δηλαδή μνήμες από το λυκαυγές του Homo Sapiens, του ανθρώπου του σοφού.

Η καθοδήγηση, κατά το μύθο, συνεχίστηκε για μερικούς αιώνες (και εδώ "βλέπουμε" την εξελικτική πορεία του ανθρώπου). Αλλά σύντομα οι άγγελοι άρχισαν να αποζητούν τις γήινες γυναίκες, επειδή ελκύστηκαν από την ομορφιά τους. Νομίζω ότι αυτό αποτελεί αναφορά στην ενστικτώδη ανθρώπινη παρόρμηση προς τη διαδικασία αναπαραγωγής. Ζευγάρωσαν λοιπόν μαζί τους και δημιούργησαν υβριδικούς απογόνους, στους οποίους το ανθρώπινο θνητό του σώματος συνυπάρχει με το αγγελικό αθάνατο της ψυχής.

Μ' άλλα λόγια αναφέρεται στην εποχή που ο άνθρωπος απομακρύνθηκε από νόμο της ζούγκλας, το κατά τη σύγχρονη παραδοχή κακό και προσέγγισε το καλό, με τη ανάπτυξη της λογικής, η οποία οδήγησε στην υποταγή, αρχικά στο έθος, τη συνήθεια και αργότερα στους κανόνες της ομάδας. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να θυμηθούμε και κάτι που αφορά στους αρχαίους προγόνους μας.
Σύμφωνα λοιπόν, με τη μυθολογία, στην έρημο Τάκλα Μακάν είχε εκστρατεύσει δυο χιλιάδες χρόνια πριν από τον Μεγαλέξανδρο και ο Διόνυσος και είχε εγκαταστήσει φρουρές, που μετεξελίχθηκαν σε πόλεις.

Αν και τόσο ο Διόνυσος όσο και η εκστρατεία του τοποθετούνται στο χώρο του μύθου, το αξιοπερίεργο είναι ότι ερείπια των πόλεων αυτών, με καθαρά ελληνική αρχιτεκτονική, βρίσκονται εκεί ακόμη και σήμερα από τους αρχαιολόγους. Ταυτόχρονα όμως αποκαλύπτονται και μουμιοποιημένα σώματα ψηλών καστανόξανθων ανθρώπων, που το DNA τους δεν έχει καμιά σχέση με εκείνο των Κινέζων ή των άλλων γηγενών φυλών.Οι ερευνητές πιθανολογούν ότι οι φρουρές του Διονύσου είχαν κάποια εξαιρετική αποστολή γιατί διαφορετικά δεν υπήρχε λόγος παρουσίας τους στην παγωμένη έρημο.

Φύλαγαν κάποιο πολύ σοβαρό μυστικό; Και ποιο ήταν αυτό; Δεν είναι γνωστό. Μόνον εικασίες γίνονται.
Στην Τάκλα Μακάν λέγεται ότι υπάρχει μια πανάρχαια, τεραστίων διαστάσεων λευκή πυραμίδα που στην κορυφή της υπήρχε ο ναός του Βάαλ. Από κάτω της, σε βάθος 10 χλμ. βρίσκεται μια υπόγεια πολιτεία που ονομάζεται Μαχ-Τανε (Λευκή Πολιτεία), η οποία πιστεύεται ότι διοικείται από ένα 12μελές συμβούλιο και προεδρεύει ο αρχάγγελος του σκότους Σαμαέλ. Στόχος του Συμβουλίου αυτού είναι η έλευση του αντίχριστου!

Άλλες καταγραφές αναφέρουν ότι οι Νεφελίμ ήταν μια πανάρχαια φυλή που τα μέλη της διακρίνονταν για την δύναμη, την αμαρτωλότητά τους, τις επιδόσεις τους στην μαύρη μαγεία, καθώς και το μίσος τους για καθετί το ανθρώπινο. Αυτοί εικάζεται ότι προήλθαν από τους έκπτωτους αγγέλους. Και σύμφωνα με ορισμένους ερευνητές δεν θεωρούνται γήινα όντα, αφού μπορούν και κινούνται σε αόρατη μορφή. Αναφέρεται επίσης ότι παίρνουν ακόμα και ανθρώπινη μορφή και επηρεάζουν πολλές καταστάσεις του πλανήτη, ελέγχοντας τις αποφάσεις και τη δράση των ανθρώπων, ακόμα και των κυβερνώντων!

Η ηγετική ομάδα, γνωστή και ως Λευκό Αδελφάτο, κατηγορείται ακόμη ότι οδηγεί την ανθρωπότητα σε συνεχείς συρράξεις και πολέμους. Έτσι πολλοί πιστεύουν ότι τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών (Σιωνισμός) που σύμφωνα με κάποιους αντισημίτες στοχεύουν στην επιχειρούμενη παγκοσμιοποίηση, είναι επινοήσεις τους με σκοπό την κυριαρχία τους πάνω στη γη.
Κρησφύγετα του Λευκού Αδελφάτου υπάρχουν και σε άλλα σημεία της γης, που περιμένουν την έλευση του αντίχριστου για να κυριαρχήσουν στον κόσμο μας. Μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν ότι σ' αυτούς οφείλεται κάθε τι κακό που γίνεται στην ανθρωπότητα και ότι κατευθύνουν τους ανθρώπους προς την απώλεια.

Κλείνοντας το θέμα για τους Νεφελίμ πρέπει να επισημάνουμε τον ισχυρισμό κάποιων ερευνητών ότι ο Αριστοτέλης, ο δάσκαλος του Μ. Αλεξάνδρου, ήταν γνώστης αυτού του μυστικού και το είχε εμπιστευθεί στο μαθητή του. Και γι' αυτό ο Μέγας Στρατηλάτης πραγματοποίησε μια δυσχερέστατη εκστρατεία στην περιοχή, ακολουθώντας την ίδια πορεία με τον Διόνυσο.
Ορισμένοι ερευνητές προχωρούν περισσότερο και διατείνονται ότι σκοπός του Αλέξανδρου ήταν να καθυποτάξει την υβριδική φυλή και το σατανικό Λευκό Αδελφάτο, να κλείσει τις πύλες εξόδου της Λευκής Πολιτείας και να χαρίσει στην ανθρωπότητα το αγαθό, απαλλάσσοντάς την από τα κακά πνεύματα που διέμεναν στην έρημο.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ενδεικτικό των παραδοχών για τις σχέσεις ερήμου και σατανικών δυνάμεων, είναι και το γεγονός ότι επί αιώνες οι Τουαρέγκ καλύπτουν το πρόσωπο στην περιοχή του στόματος, πράγμα που όπως πιστεύουν, τους προστατεύει από τα κακά πνεύματα, τα οποία μπορούν να μπουν από το στόμα τους. Καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για δεισιδαιμονία. Και αυτή επικράτησε από την ανάγκη να προστατευθούν από την άμμο, που μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά αναπνευστικά και άλλα προβλήματα, τα οποία οι Τουαρέγκ αποδίδουν στα "κακά πνεύματα" της ερήμου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications