Ματσούκα: Έκανα Instagram για να στηρίξω τον Τσίπρα
Ματσούκα: Έκανα Instagram για να στηρίξω τον Τσίπρα

Αν είχε ασχοληθεί από την αρχή με το πλέξιμο, όπως και όλοι οι οι χαμηλής νοημοσύνης ουγκ νεοέλληνες, όλα θα ήταν καλύτερα!

Σχόλιο youtube:Μάλλον μπέρδεψε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αντί να γραφτεί στο twitter γράφτηκε στο instagram. Φανταστείτε να μπαίνει φουριόζος κάποιος στο instagram έτοιμος για χειρογλύκανο και ξαφνικά να του πετάγονται αποσπάσματα ενός οικονομολόγου που κάνει προπαγάνδα υπέρ του Τσίπρα. Ο ορισμός του ξενερώματος.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ O ορισμός της ηλιθιότητας θα λέγαμε εμείς, πρώτα απο ολα ο ΣΥΡΙΖΑ ως κομμουνιστες ηταν υπέρ τον λαθρο και οχι των Ελλήνων, το έδειχνε απο πριν βγει! και χέρι χέρι με την ελιτ,οι ιδιοι μαλιστα έκαιγαν την Αθηνά καθε τοσο! έβγαλαν τους αναρχικούς, και τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ να σωθούν!! αναμενόμενα ηταν όσα κανουν, δεν καταλαβαίνω γιατι κάποιοι έπεσαν απο τα σύννεφα? ο συριζα το 2015 στην Βικιπαίδεια έγραφε ευρωκομμουνισμός ! ο δε Τσιπρας ηταν λεει στην ΚΝΕ= ΚΚΕ = ΕΒΡΑΙΟΙ! αφου εβραϊκό ειναι!θελει πολύ μυαλό ε?και ειναι γνωστό τι ψέμματα λένε όλοι οι κομμουνιστές αριστεροί χρονιά τωρα! πριν ηταν πασοκοι!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications