ΟΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΕΒΑΊΑ: 22 ΩΡΕΣ ΑΝΕΚΡΙΝΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ SAMSUNG ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ Ν.ΚΟΡΕΑΣ!
ΟΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΕΒΑΊΑ: 22 ΩΡΕΣ ΑΝΕΚΡΙΝΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ SAMSUNG ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ Ν.ΚΟΡΕΑΣ!

Οι εισαγγελείς της Νότιας Κορέας έκριναν ύποπτο για δωροδοκία και ψευδορκία τον επικεφαλής του ομίλου της Samsung, Τζέι Λι, τον οποίο ανέκριναν για περισσότερες από 22 ώρες αναφορικά με το σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλονίζει τη χώρα. Για πιθανή εμπλοκή στην ίδια υπόθεση κατηγορείται και η πρόεδρος...της χώρας Παρκ Γκουν-χιέ. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή το εισαγγελικό γραφείο στη Σεούλ, ο ειδικός εισαγγελέας θα αποφανθεί έως την Κυριακή εάν θα προχωρήσει στην έκδοση εντάλματος σύλληψης για τον επικεφαλής του ομίλου της Samsung.

Ο Λι αποχώρησε το πρωί της Παρασκευής από το γραφείο του ειδικού εισαγγελέα στα νότια της Σεούλ, μετά την ανάκρισή του από δύο εισαγγελείς. Δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο που τον περίμενε έξω από το εισαγγελικό γραφείο. Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο Λι έχει περιουσία 6,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων και ηγείται του μεγαλύτερου επιχειρηματικού ομίλου της χώρας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications