Επιβεβαίωση από την Κίνα: Υπάρχουν εξωγήινοι και ανάμεσά μας
Επιβεβαίωση από την Κίνα: Υπάρχουν εξωγήινοι και ανάμεσά μας

Πολλοί από εμάς το έχουμε συζητήσει και μπορεί κάποιοι να έτυχε να είδαν ή σπανιότερα να είχαν κάποια εμπειρία. Οι περισσότεροι, όμως, τα κοροϊδεύουν. Τι γίνεται, όμως, όταν μία κυβέρνηση αποφασίζει να κάνει σχετικές αποκαλύψεις;.. Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Η Κίνα έχει ένα ρεκόρ σε ειδικούς συλλόγους που δηλώνουν λάτρεις των UFO. Δεν αποτελούν όμως τυχαίες και διασκορπισμένες κοινωνίες που οι μεν αντιστρατεύονται τις δε. Εκείνο, μάλιστα, που κάνει την διαφορά σε σχέση με άλλες ομάδες ανά τον κόσμο είναι πως οι δράσεις τους προστατεύονται από την Εθνική Εταιρεία των Εξωγήινων Μελετών (National Society of the extraterrestrial studies), η οποία ιδρύθηκε πριν από περίπου 25 χρόνια και χρηματοδοτείται από την Κυβέρνηση της Κίνας.

Σε αυτήν συμμετέχουν μόνο επαγγελματίες επιστήμονες και μηχανικοί οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να έχουν ένα διδακτορικό σε κάποια επιστήμη ενώ παράλληλα έχουν και πολλά δημοσιευμένα έργα για τα UFO.Ένας από τους πιο διάσημους εμπειρογνώμονες στην «ουφολογία», είναι ο Sun Shi-Li, ο οποίος είναι ένας πρώην διπλωμάτης του κινέζικου διπλωματικού σώματος και ένας μεταφραστής του Μάο Τσε Τουνγκ.

Ο Δρ Sun Shi-Li είναι ένας κορυφαίος ερευνητής των UFO στην Κίνα και Πρόεδρος της Κινέζικης Ομοσπονδίας για τα UFO (President of the Chinese UFO Federation). Συνέβαλε στο να ξεκινήσει ο πρώτος οργανισμός έρευνας UFO στην Κίνα, ενώ ήταν ο πρώτος που πήρε από την κινεζική κυβέρνηση έγκριση για το πρώτο επίσημο περιοδικό που αφορούσε τα UFO και τους εξωγήινους.

Επιπλέον συμμετείχε στην Citizen Hearing on Disclosure (Ακρόαση του Πολίτη για την Αποκάλυψη) στην Ουάσιγκτον, στις αρχές Μαϊου του 2013, από την οποία προέρχεται και το video που ακολουθεί στην συνέχεια.Σε αυτό, όπως θα ακούσετε από την απευθείας μετάφραση στα αγγλικά (αλλά μπορείτε να παρακολουθήσετε και με ελληνικούς υπότιτλους), ξεκινάει μιλώντας για την καταγωγή των Κινέζων από τους δράκους (στο 1:35), ότι είναι απόγονοι αυτών και ότι οι δράκοι προέρχονται από το διάστημα, ότι γι’ αυτούς η Γη είναι η «Γη των Θεών» και ότι επιδιώκουν την αρμονία μεταξύ των ανθρώπων.

Τέλος, στο 6:40 καταλήγει να είναι κατηγορηματικός ότι όχι μόνο υπάρχουν UFO και εξωγήινοι αλλά ότι κυκλοφορούν και ανάμεσά μας! Όπως καταλαβαίνετε, η ανακοίνωση που έγινε μέσω του Δρος Sun Shi-Li, υποστηρίζεται και χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση της Κίνας, αποτελεί ουσιαστικά μία επίσημη παραδοχή αυτής της κυβέρνησης για την ύπαρξη των εξωγήινων.diadrastika (Δείτε και μία εκτενή συνέντευξή του από τότε στο https://www.youtube.com/embed/gcy0rykCGjQ για όσους ξέρουν αγγλικά ):

ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ :Σε πολλούς φαντάζουν γελοία αυτα! αυτο γίνεται όταν έχουν μια ανθρωποκεντρική ηλίθια αντίληψη! πόσο μάλλον, που οτι ξέρουν για τον κόσμο περιορίζονται σε αυτα που τους διδάσκουν! η γελοιοποίηση τέτοιων θεμάτων ειναι γνωστή απο την εποχή του 1940, φυσικά μην περιμένει να δει κάνεις εξωγήινους, η πράσινα ανθρωπάκια οπως συχνά και παρανοϊκά ισχυρίζονται κάποιοι "τύποι" με μυαλό ίσο η και λιγότερο απο αυτη ενός μωρού!σε επίπεδα ζώου, (θα εχουν λογούς η έτσι ειναι προγραμματιζόμενοι), υπάρχει κάνεις "επιστήμονας" να δώσει μια απάντηση στο : τι δημιουργεί και τι ειναι η σκέψη; η τι ειναι ζωή;

Φυσικά και οχι! οι "επιστήμονες" του κατεστημένου αρέσκονται να μιλάνε για αυτα που βλέπουν! μα και οι συχνότητες/ραδιοκύματα υπάρχουν αλλα δεν τα βλέπει κανεις! ο συνειρμός δεν ηταν τυχαίος! και σύμφωνα με το δόγμα,(οποιος δεν λέει αυτα που θέλουν άπλα εξαφανίζεται) και μπορώ να πω με βεβαιότητα πως οχι μονο υπάρχουν αλλα ειναι ηδη ανάμεσα σας, οχι κάπου κρυμμένοι τύπου ελιτ κτλ, όταν λέμε αναμεσα σας εννοούμε αναμεσα σας, στις ζωές σας!! και δεν ειναι πράσινα ανθρωπάκια! έχω ξανα πει οτι η μαζα θα έχανε πάσα ιδέα για την ίδια την ζωή! αν ήξερε τι συμβαίνει αυτη την στιγμή στον πλανήτη Γη!

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Προσοχή. Οι γήινοι βρίσκονται ανάμεσά μας!!!!!!!


Φίλος

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications